Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- Apple iPhone 11 - népalma
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefyY
őstag
-
stefyY
őstag
válasz
üzenetére
"Atletico Madrid coach Diego Simeone has admitted Diego Costa and Arda Turan are big doubts for Saturday's Champions League final against Real Madrid, saying that only players in top physical condition will be considered the game."
Ennyit találtam. Kétséges mindkettejük játéka, ez 3 órás hír.
-
stefyY
őstag
Darmstadt 2-4, na ilyenkor mi van?
Büntetők, mert itt már nem számít az idegenben lőtt gól? -
Ennyire tuti a szombati Real hendis győzelem?

-
sutyesz96
addikt
és az FTP az mire váltható amúgy? vagy nem értem mi lenne a célja.

-
stefyY
őstag
Van egy olyan érzésem, hogy ha hosszabbítás lesz, akkor a Bielefeld-nél lesz kiállítás majd...

-
sutyesz96
addikt
Valaki ért full tilt poker-hez?

Befizettem 10 dolcsit, de sehol nem látom az ígért 100%-os bónuszt! Átverés??

-
Prien
addikt
Hát ezzel a Bielefeld meccsel szerintem beetettek mindenkit, az első meccs után kevesen fogadtak volna erre. Mintha kicserélődtek volna a csapatok és a mezek.

-
yogibear
addikt
Mekkora góóóóóól.

1:3 -
yogibear
addikt
Na megvan:
Az idegenben lőtt több gól szabálya érvényben van. Ha ezek alapján is döntetlen az állás, akkor 30 perces hosszabbítást játszanak, szükség esetén pedig büntetőpárbajt rendeznek.Mondom hogy a szpíker beszélt fasságokat...
-
MmDorian
őstag
urak!
valaki próbálta már a betclicen azt az opciót, hogy az első mobilos fogadás visszajár 3k-ig ? vajon ez a 17k-s izén felül van, vagy vagy ez, vagy az ?
muter bemondta a real-atma-ra, hogy 2-1, de saját pénzből ilyenre nem szivesen fogadnék

-
ANDROID???
addikt
B+, ilyen csak a mesében van, megérzés Darmstadt 1fi/v.e., erre bízok a statban, és rakom a hazait... áááá

-
yogibear
addikt
-
Prien
addikt
Gyerünk, Bielefeld, potyognak a gólok , 1-2!
-
yogibear
addikt
Darmstadt 0:2 na most lesz jó a meccs.

1:2... alakul -
GabN73
addikt
Reál nyeri a BL-t mehet 40k?

-
yogibear
addikt
A legjobb játékosa, Diego Costa nélkül lesz kénytelen pályára lépni az Atlécio Madrid a Real elleni Bajnokok Ligája-döntőben. A csatár a múlt szombaton, a Barcelona elleni bajnoki döntő 13. percében sérült meg, a hétfői orvosi vizsgálat megállapította, combizomsérülést szenvedett, a spanyol As szerint 15 napig nem játszhat.
Ez azt jelenti, hogy a szombati, lisszaboni meccset kénytelen kihagyni, de a világbajnokságra felépülhet. Ezt erősítette meg a Marca című napilap internetes kiadása is. -
Prien
addikt
válasz
stefyY
üzenetére
Első meccsen a Darmstadt játszott kékben, nézem a meccset, mondom de gyengék ezek a kékek...erre kiderül,hogy az a Bielefeld... és majdnem kapják is a másodikat...

Ha így folytatják, irány a harmadosztály...mindenesetre érdekes,hogy az oddsok felfelé mentek a meccs előtt a Bielefeldre, holott mindenki rájuk pakolt (én is).
Vagy ez csak a beetetés, aztán fordít a hazai csapat? Itt valaki nagyon tudott valami titkos infót![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
gery2123
őstag
Éjszakára meg kéne rakni egy kicsit nagyobb összeggel a New York Rangers-t. Mit mondtok?
-
stefyY
őstag
Nesze Bielefeld...2.20-ra ugrott az oddsuk meccs előtt, vezet is az ellenfél...vicces.
-
Gyerünk Rosenborg!
-
Bari is lőtt.
-
Toth.B
újonc
Sarpsborg Sparta v Rosenborg 1-1 most!
-
Kivettem, innen már tuti meglesz.

Jó tipp volt, köszi Zjunior!

-
sutyesz96
addikt
Ezen kívül még lenne egy olyan kérdésem, hogy hol érdemes elkezdeni pókerezni? Hol a legmagasabb a kezdőbónusz?
-
L_YKing
addikt
Bari akkora X lesz , mint a ház...
-
Richard!
addikt
Üdv!
A TSV Havelse - Hannover 96 barátságos meccsről van valami infótok? Elsősorban eredmény kellene

-
törölt tag
Tippmixpron nem lehet kivenni a pénzt meccs közben ?
-
L_YKing
addikt
Mindenem elment..
XD -
törölt tag
Ruch Chorzow szívat! Ezekse fognak már nyerni szép x-lesz.

-
Ott a gól!
Kivegyem, vagy ne ez itt a kérdés.
Ha kiveszem jönne, ha bent hagyom elmegy.
-
r0by
addikt
Vezet a Rosenborg

-
Toth.B
újonc
Ruch Chorzow - Wisla Krakkó
ezt lehetett volna gólokra pakolni félidőnél 2-2, de csak több mint 1.5-re raktam a fene

-
Prien
addikt
Gyanús nekem ez a Bielefeld! 91% a győzelmükre tett, mégis 1.75-ről már 1.9 az odds... ez meg mi?

-
sutyesz96
addikt
Tudom hogy vótmá' és utána is olvashatnék, de szeretném segítségetek kérni bet365 bónusszal kapcsolatban!
Szóval befizettem 1500 Ft-ot bet-es számlámra, amit szépen el is buktam. Továbbra is látom az 1500 Ft-ot, de az csak a bónusz, ami ugye le van kötve. Szóval ennek feloldásához be kéne még fizetnem megint 1500-at, és azt még kétszer megforgatni? Illetve minden egyes (minimum 1.5-ös) fogadásnál minimum 1500Ft-ot felrakni?
Vagy rosszul értelmezem? -
Zjunior
veterán
Raktam 15-el ne fossatok!

Új hozzászólás Aktív témák
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- MIUI / HyperOS topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Büntetők, mert itt már nem számít az idegenben lőtt gól?
Meg kellene pakolni Kétezer forinttal, hátha.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)