Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuromoj
veterán
Bet365 adott 750Ft hűségbónuszt. 3-szor kell megforgatni.
Hétvégére valami biztosabb tipp?PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
GabN73
addikt
válasz B-L-A-C-K #38793 üzenetére
Mennyivel?
Jelenleg erősen gondolkozok a "stratégián", eddig ezt látom jónak. Vagy 2x50kval fogadni, hogy ne fájjon a bukás.
Ha azt nézzük, hogy havi 1-2 bukás fér bele, hogy még +ban legyek, tehát óvatosnak kell lennem. 30 fogadásból 28-nak jönnie kéne. És mivel 100%-os ember nem létezik...2-es opció:
Megpróbálok 1 meccsből annyit lehúzni, amennyit csak tudok, csak sokat kell gép előtt ülni, mire megtalálod a tökéletes meccset. -
-
DeathBat666
aktív tag
Hát az Anaheim félelmetesen jó hazai pályán, az Edmonton pedig félelmetesen rossz vendégként, azért nem raktam meg végül a kacsákat, mert lesz pár hiányzójuk, de így is illene hozniuk a meccset.
Közben pedig a pingvinek vezetnek kettővel, remélem behúzzák.
Hárommal![ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz DeathBat666 #38787 üzenetére
én hülye meg véletlen a Ducks-ot raktam magában, nem az undert... legyen 3-0 nekik, és akkor jó
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
DeathBat666
aktív tag
Na itt vagyok pár hónap után, nem volt időm kiírogatni, meg egyáltalán fogadni se.
Szóval mai NHL:
Boston, Kétesély 1.50
Anaheim - Edmonton, 6,5 Under 1.48
Pittsburgh, Kéteséy 1.65Odds: 3,66
5000 Ft ---> 18.315 Ft
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
Kiokoskodtam magamnak egy stratégát. letolok vele kezdésnek 20 szelvényt, meglesem, hogy működik-e.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Speedhs
őstag
Na srácok, ez egy szop@s. Lejátszottam mind a 30 partit, ami szükséges a bónusz jóváírásához.
5 dollár(NEM EURO, hogy rohadjanak meg),-ból lett 9,68, és a kifizetéshez 3 lehetőséget ajánl fel ez a k.csög oldal.
2 olyat, ahol 20 dolcsi a min kifizetés és egy olyat, ahol 20 dolcsiba kerül egy kifizetés!Moneybroos, wine transfer, neteller.
Nagy kamu. most beforgatom ezt a 9,7 dolcsit élesbe, aztán úgy is el fogom bukni.
Egyébként a hitelesség miatt: -
-
ted_mosby
senior tag
Visszafogadtam Couacoudra , mert nem hiszem hogy innen nyerné Daniell 2-0ra, tehát ez már elment.
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
ted_mosby
senior tag
hát ez a retek Daniell megcsinálta az estém. Bravo
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
giigz
veterán
Na akkor holnap ha megnézem az eredményeket, Anaheim nyert, Pittsburg nem nyert
A hétvégére viszont jó lenne összeszedni egy nyerő szelvényt.
Atti0925: fogadoportal pl. De sok oldal van, ami tele van statisztikákkal...
[ Szerkesztve ]
-
ted_mosby
senior tag
áhh mit csinál Daniell Ezt hoznod kellett volna a fenébe, hoppá.. hát van pénzem rajta az biztos , ha nem is egetrengető összeg , de pénz
-
lacy86
addikt
En holnap egy Malaga - A. Madrid 1X-et erzek!
-
ted_mosby
senior tag
2 szettlabdája van Daniellnek, hajrá hajrá
és hozta isszerK:
na eddig így állok
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
Holnapi X tippek
Dulwich X 4,20
Forest Green X 4,00
Barnet X 3,60Az egyik legalább jön szerintem
-
-
pohár
félisten
válasz Daniel Alves #38741 üzenetére
love you too
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
lacy86
addikt
En hulye minek tettem a Bayern kosarlabda melle az angol Liga1 meccset , pedig megfogadtam , hogy ilyen also osztalyra nem teszek sose ...
-
ted_mosby
senior tag
csak azt mondta a múltkor Mr.Millió hogy ott jók az 1. harmadbeli overek, azért jöttem velük, meg multkor néztem és 10-2es eredményen akadt a szemem.
a kazahos infot köszönöm.szerk:
kezdi felszívni magát a kisgyerek
[ Szerkesztve ]
-
Zjunior
veterán
Engem nagyon csábít a vasárnapi Juve - Roma X2 -be nagy téttel! 2,20 ért!
Olyan 40k val.Beálldozom a NAS árát, ha jön , akkor meg még mellé egy Vidkari!
Szerintetek?Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
ted_mosby
senior tag
nagyon sokat ront a Couacaud gyerek, szerintem mindenki pakoljon ellene. Mentségére szóljon hogy 18 éves. De nekem attól még pénzt hoz ha ilyen gyengén szerepel
-
ted_mosby
senior tag
Megtettem 97 forinttal hogy:
Marcus Daniell nyeri a(z) 1. szettet @ 2.00
97,00 HUF SingleRemélem megremeg az ellenfele lába, ugyanis 18 éves
Más indokom nem nagyon volt.
szerk: csak annyi hogy ezt érzem de nagyon.(#38755) giigz akkor úgy értem hogy nem annyira éreztem, mert azért jobb védelemmel bír mindekkettő csapat, mint az U20as csapatok , tehát annyira nem éreztem.. Hnap újra itt van a Fehérorosz liga ott még lehet fogni nagy Overeket, + U20. Kazah ligáról nem tudsz valamit Rég nem láttam kínálatban.
[ Szerkesztve ]
-
ted_mosby
senior tag
És ismét jött egy over ( A bajnokság miatt nem raktam többel, ugyanis ebben nem potyognak annyira a gólok.)
-
föccer
nagyúr
-
janos1988
addikt
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
GabN73
addikt
-
máyköl
veterán
Holnapi Arsenalról mit gondoltok?
-
gery2123
őstag
A kosarat olvastam én is és meg is raktam, de a real 2.5 over elvitte tegnap, és csak a tét jött vissza. Mondjuk meg jó hogy az visszajott, hála a kombinak. :-D
Mivel ma is lesz NHL így megy a Pittsburgh, Anaheim, Tampa Bay Lightning győzelem, és remélem hogy jön mint a tegnapi. Tét: 400 Ft.
Off: tegnap elvitték a laptopom, és telorol nem szerencsetlenkedek képekkel.... Ja és ha valaki tudna jó árban egy thinkpad t410 nem HD, hanem jobb kijelzővel akkor az szóljon.[ Szerkesztve ]
-- PSN_ID: GerY2123
-
pohár
félisten
válasz Daniel Alves #38736 üzenetére
azt betudom tájszólásnak
mindenkimásakosárralkapcsolatban... a sportfogadas.org kezdőoldalán is kint van, tessenek onnan is szemezni majd
-
Daniel Alves
őstag
Digi1HD
Micsoda hangulat van a mérkőzésen.Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
-
pohár
félisten
kellemes olvasást
Zalgiris Kaunas - Bayern München
Tipp: Bayern München
Odds: 2,16
Iroda: Unibet
Erősség : 9/10A Zalgiris csoportharmadikként jutott tovább a második körbe, egy olyan hatosból, ahol gyakorlatilag csak a Real Madrid játszott meggyőző, eredményes kosárlabdát. Ennek ellenére a litvánok, csak az utolsó fordulóban tudták bebiztosítani a továbbjutásukat a Brose Baskets ellen aratott győzelmükkel, ahol javarészt a németeknek köszönhetik a sikert, akik a negyedik negyedben egy magyar serdülő lánycsapatra hasonlítottak, nem pedig az aktuális német bajnokra. A Zalgiris szebb napokat is megélt, viszont a stabil anyagi hátterük és a komoly játékoskeretük már csak a múlt. Tavaly a csőd szélére sodródtak, de egy komoly költségcsökkentéssel sikerült életben maradniuk. Az idei játékoskeretük főleg litván játékosokból tevődik össze, akik már túlvannak a karrierjük csúcsán, gondolok itt elsősorban Lavrinovicra, Klimaviciusra, Javtokasra és Jasikeviciusra akik már bőven túlvannak a 30-on is, de Jankunast sem sok választja el, hogy belépjen a 30-asok táborába. Egy öreg, nyugdíjas csapat, ahol már sokkal inkább csak nevek vannak mint játékosok. Akit ki kell emelni a Zalgirisből az az egyetlen amerikai légiós Dentmon, aki közel 17 ponttos meccsenkénti átlagával a csapat legeredményesebb játékosa az Euroligában. Neki sokat köszönhetnek a litvánok, számos győzelem kulcsfigurája volt az idén, viszont ha neki nem megy, akkor nagy a baj, ugyanis Lavrinovicék már nem képesek meccset nyerni a Zalgirisnek. Pár napja egy nagyon komoly, demoralizáló vereségbe szaladtak bele, az örök rivális Lietuvos Rytas ütötte ki őket 90:58 arányban, ami alaposan tönkretehette a Zalgiris játékosainak önbizalmát. Pocius játékára továbbra sem számíthat a Zalgiris, pedig a Real Madridtól érkezett litván válogatott srácra hatalmas szüksége lenne az ezer sebből vérző hazai csapatnak. A Bayern Münchenről már írtam többször is, hatalmas anyagi háttérrel rendelkeznek és idén végre kosárlabdában is csapatot csináltak, sőt nem is akármilyet. A bajorok komolyan beerősítettek az idei évre és ennek megfelelően sikerrel is vették az Euroliga első csoportkörét. A német Bundesligában trónfosztásra készülnek, ellentmondást nem tűrően 14/1-es mérleggel vezetik a tabellát és úgy gondolom, hogy ezt a jó teljesítményt sikerül nekik átmenteni az Euroligára is. John Bryant személyében egy kiváló amerikai centert hoztak, aki tavaly szinte egymaga vezette az Ulmot az Eurocup legjobb 8 csapata közé és idén is 10 pont körül termel meccsenként az Euroligában. Mellette még négy komoly amerikai légiósa is van a német csapatnak, Malcolm Delaney, Deon Thomspson, Chevon Troutman és Taylor Bryce. Ők egytől egyig olyan játékosok, akik már számos komoly csapat mezét viselték, Delaney tavaly a Budivelnik legponterősebb játékosa volt, Thomspon és Taylor pedig az Alba Berlinnek nyertek meg számos összecsapást. Az első csoportkörben több váratlan vereségbe is beleszaladtak, volt egy kis hullámvölgy náluk amiből viszont mostanra már sikerült kimászniuk. Az Olyampiakos ellen az első csoportkör legatraktívabb meccsét játszották, viszont a 40 perc alatt dobott 103 pont is csak egy tisztes vereségre volt elég a címvédő ellen. Negyedik helyen jutottak tovább, de ez már nem számít, most mindenki a nulláról kezd, és úgy gondolom, hogy ebben a csoportban bőven van keresnivalója a német csapatnak. A Real Madrid és a CSKA továbbjutása megkérdőjelezhetetlen, viszont a maradék két helyért hat csapat is hasonló esélyekkel küzd. Tipp: Az újonnan formálódott "F" csoport leggyengébb tagja a Zalgiris, aki tovább szeretne jutni ebből a nyolcasból annak a litvánokat oda-vissza kell verni. Öregek, betegek, körülményesek, lassúak és ráadásul pocsék formában vannak, a Lietuvos elleni kiütéses vereség pedig az önbizalmukat is alaposan tönkretehette. A Bayern behúzta a kötelezőt, ha nehezen is, de továbbjutott a TOP16-ba, itt pedig tiszta lappal indulhatnak és küzdhetnek a legjobb nyolcba jutásért. A németek játékoskerete sokkal erősebb mint a hazaiaké, Svetislav Pesic személyében egy kiváló mester ül a padjukon és a pillanatnyi játékuk is mérföldekkel a Zalgirisé előtt jár. Az irodák kettes odds körül fizetnek vendég siker esetén ami szerintem hatalmas ajándék, ugyanis itt vendég győzelem fog születni.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Daniel Alves #38729 üzenetére
már csak az kell megfejteni, hogy mi az a rejtélyes turó
jaj de sima volt ez a Bayern kosár, ritkán fogni 2-es oddsot ilyen könnyen
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz B-L-A-C-K #38724 üzenetére
fú, annak akkor csodás íze lehet
hogy én hogy utálom az ízét, pföélőben jól néz ki a pizza, de a telefon nem nagyon tud lépést tartani már a korral, pedig vakuval lőttem... erős hígfos
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #38724 üzenetére
Ha jobban meg lenne sütve olyan lenne mint egy placenta
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
pohár
félisten
válasz B-L-A-C-K #38720 üzenetére
ja, bő olajban kisütött hal az fogyókúrás
sz_abika... most Monfils meccsén -3,5 volt, Nadalén -6,5, szóval a -3,5 környéke reális elképzelés lehet
[ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt
Előző meccséből adódott - de az 6kba fáj hogy tegnap kifáradt Mayer, szóval még ezen is képes voltam veszíteni.
Holnap kíváncsi leszek mit adnak Monfilsra. Annyira összeszedett, hogy szerintem túl fog lépni a döntődrukkon és megszorongatja Nadalt. Egy +3,5es hendi (ha itt huzzák meg a határt) jó lehet.
PSN: xszabikax
-
B-L-A-C-K
titán
Fogyókúra level 99...
-
pohár
félisten
válasz sz_abika #38713 üzenetére
a gumiember ajándék volt 1,33-ért, nem gondoltam volna, hogy ilyen sima lesz
Algotis... csak krumplit, mi?
[ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt
Eurosporton mennyivel hátrébb van az "élő" b365höz képest.
PSN: xszabikax
-
Algotis
addikt
Na jövő hétfőtől újra rakok már valamit, 3 hete raktam utoljára
Akkor sem mixet
Androidos Outlookból küldve
-
ted_mosby
senior tag
sikerült ennyiért "elkapnom" Monfilst, kicsit ajándéknak érzem
-
-
janos1988
addikt
válasz föccer #38708 üzenetére
Szerintem te félre érted. Az első és a második félidőben a bíró által megítélt pár perces hosszabbítás bele tartozik a rendes játékidőbe.
üdv, janos1988
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
föccer
nagyúr
A TipMIX-en végeredmény az mirért a rendes játékidőre vonatkozik?
Simán benne kellene lenni a hosszabbításnak, hiszen a végeredmény az a VÉGeredmény. No mindegy, most már ezt is tudom.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
-
janos1988
addikt
Egyértelmű, hogy a legkisebb odds szopat be. 1,5 fölé kellett volna, erre épp hogy 1 jött, az is büntetővel. Mostantól minden tekintetben tiltólistás az 1,49 és az alatti csapatra adott odds.
-
ted_mosby
senior tag
Mennyi esély van arra hogy 2-0ra nyer Monfils? Láttok rá Rációt, hogy esetleg megdobbantsam nagyobb téttel?
szerk:1.50en gyorsan elkaptam hogy nyeri a meccset
[ Szerkesztve ]
-
ted_mosby
senior tag
szerintetek az U20as norvég meccsre még vállalható a 2.5 over? (bocsi hogy egymás után írok csak lekéstem a szerkesztési időt. )
[ Szerkesztve ]
-
ted_mosby
senior tag
velem ma ennyi történt, legalább az u20as overekben nem lehet csalódni
kieg
az elment 0.5ös over, az KHL. A 401es gyűjtőm pedig Raonicon ment el[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Google Pixel topik
- Path of Exile 2
- Ingatlanos topic!
- Raspberry Pi
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest