- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Algotis #61859 üzenetére
Meg mi van ha mindig a 13. napon buksz? Tegyük fel 10x pont ott buksz az -72 500Ft...Persze még egy csomó hiba van benne, aki akarja csinálja hosszútávon úgysem fog menni...
Ja nem jó, akkor csak nem buksz annyit mert előzönap többet nyertél, mind1 akkor is f@szság...
-
válasz
Algotis #47927 üzenetére
Meg ha a kezezést befújja a bíró akkor is lehetett volna más.....
Kicsit unalmas már, hogy egy dolgon lovagolsz...
Ez foci, nincsen "ha", és nem statisztikára, meg labdabirtoklásra játsszák, hanem gólra, és te is tudod az a gól amit megadnak.
Szerintem ezt itt be is lehetne fejezni, mert minden nagy csapatnak (akár Barca, akár Real, akár MU, akár ManCity stb) volt már olyan meccse, hogy nem olyan eredmény születettet aminek kellett volna -
B-L-A-C-K
titán
válasz
Algotis #47898 üzenetére
Én mint kívülálló ként azaz nem vagyok egyik csapat fanatikus tagja sem, a bíró több hibát követett el, de a végkimenetel így is úgyis vendég győzelem lett volna. A 11-es tényleg nem volt jogos mert vonalon kívül volt 1 hiba. Piros lap kicsit erős volt 2. hiba. City-nél valóban volt kezezés 11-est ért volna, nem adta meg 3. hiba. A les gól valójában teljesen szabályos gól volt, nem adta meg 4. hiba. Szóval a bíró mind2 helyen orbitális hibákat követett el, viszont a Barca dominált végig, és megérdemelten is nyert szerintem.
-
-
válasz
Algotis #47908 üzenetére
Jó ennyi erővel az első félidőben meg nem fújták be az egyértelmű kezezést a citynél.
Szóval szerintem nincs miről itt beszélni. A City magához mérten egy fos volt. Ennél sokkal jobban kellett volna nyomni. Eleve ezen a meccsen múlott nekik minden, mert az tudva levő volt hogy ha most nem alkotnak valamit, az egyenlő azzal hogy ki is estek, mert otthon biztosan nem verik el a Barcát.
Szóval szerintem meg is rendelhetik az InterCity jegyüket -
válasz
Algotis #43375 üzenetére
Egy csapat 11 játékosból áll nem kettőből. Elhiszem hogy ők a húzóemberek, és megértené az ember hogy a nagyobb csapatok ellen így alulmaradnak, de hogy egy jóval gyengébb csapattól is kikapjanak most már mondhatni rendszeresen háát.....
Mellesleg másik dolog, hogy azért mert a csatárok hiányoznak, és elmarad a gólzápor, vagy a gólszerzés, az nem mentség arra hogy a védelem is összeomlott tavalyhoz képest.Mellesleg más.
Ma a Bilbao rúg vajon gólt? 1.80 a GG késztetést érzek hogy megtegyem
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest