- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
juliabrilke
veterán
válasz
Bati0501 #76584 üzenetére
Ha kell belinkelem az emailt. 1,5 hónapja nem léptem fel, ezért küldték. Próbáld ki.
Kedves **********!
Egy ideje már nem láttuk a bet365 oldalán és szeretnénk újra viszontlátni Önt. Mint mindig, most is akciók és ajánlatok óriási választéka áll rendelkezésére, így szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy felajánljunk Önnek egy ingyenes 15.000 HUF értékű bónuszt.
Ezen a hétvégén nagyszerű sportesemények közül választhat, beleértve a Magyar NB I következő fordulójának összes mérkőzését, valamint az Emirates Kupa és az International Champions Cup találkozóit is. Miért nem használja ki ezt a remek alkalmat befizetési bónusza igényléséhez?
Egyszerűen fizessen be 1.500 HUF vagy nagyobb összegben és máris jogosultságot nyer egy 100%-os bónuszra a feljogosító befizetése után, maximum 15.000 HUF értékben. Bónusza igényléséhez adja meg a(z) ********* ajánlatkódját a Szolgáltatások - Ügyfelek - Akciók - Adja meg az ajánlatkódot útvonalon keresztül. Ahhoz, hogy bónuszával fogadhasson, befizetésének összegét legalább egyszer meg kell forgatnia, amelyet bármely sportfogadási piacon megtehet. Ne feledje, befizetésének és bónuszának együttes összegét a kifizetés előtt háromszor kell megforgatnia.
-
pohár
félisten
válasz
Bati0501 #76519 üzenetére
nem tudom, hogy él-e még a betclic ajánlata, de ha igen, akkor uccu neki
a bet365 ajánlatánál vigyázz, mert ott forgatni is kell a bónusz+befizetett zsét 3x minimum 1.5-ös oddson, ha 15-öt fizetsz be, ennyit kapsz bónuszba is, így 90 ezer értékben kell fogadnod, hogy minden forint a tied legyen
-
yogibear
addikt
válasz
Bati0501 #66613 üzenetére
Semmi probléma... az említetteken kívül is láttam már ilyen balkáni tikettet nb1-es meccsre, szóval nincs semmi meglepő benne...
Vagy a macdónoknál vagy az albánoknál, már nem tudom melyiknél valami 200 különféle fogadóiroda van. Sok kis helyi b*szás... és szinte mindenre lehet fogadni, 3-ad, 4-ed osztályok, satöbbi... -
yogibear
addikt
válasz
Bati0501 #66607 üzenetére
Macedónia...
Amúgy ilyen tikett volt a tavalyi Fradi-Pécs-ről is HT/FT 2/1 meg a Siófok-Eger 4:3-ról is over 6,5-ről...
szpíkerek rekedtre ordították magukat a sporttv-n, hogy jaj mekkora meccs, azt egy óra múlva ki volt téve a tikett...
Fradi a 94. percben lőtte a győztes gól, addig hosszabbított a bíró, a Siófok meccsen meg volt 3 büntető...
[link] -
giigz
veterán
válasz
Bati0501 #65755 üzenetére
Külön-külön számolom, nem kötésben.
Chereiose, B-L-A-C-K:
B-L-A-C-K: A meccsek előtt írom be a tippeket sokkal, tehát van idő megrakni bárkinek, és ha bejön, akkor csak ér valakinek valamit az, hogy pénzt nyer... Azért nem rakom meg, mert hülye vagyok, írtam már sokszor. Ha meg kell rakni, akkor máshogy gondolkozok, és tuti nem fogok nyerni. Így "felszabadultan" tudom írni a tippeket, a megérzéseim alapján, túlkomplikálás nélkül, és ez az eredménye... Ha élesben kell rakni, akkor pedig totál csőd vagyok manapság, túlgondolom, és mindig egy hajszálon megy el...
Ha már így szóbakerült, igaz még nincs 50 tipp, de itt van a jelenlegi stat:
30 meccset tippeltem, 20 jött be, átlag odds 2,1245, összesen 30 egységből 63,735 egység jött volna.
Könnyen kiszámolható, hogy már egy nevetséges 1.000 Ft-os téten is 33.735 Ft (!!!!) jött volna ezalatt a 2 hét alatt tisztán, 1k téten.
Értelemszerűen 2.000 Ft-os téten tiszta 67.470 Ft, 5.000 Ft-os téten tisztán 168.675 Ft, mindezt 13 nap alatt, egyesével megrakva.
Lehet ezek a tippek nem érnek semmit, aki tudja, csinálja utánam.
-
Dani_kp
addikt
válasz
Bati0501 #64579 üzenetére
Valóban nem sok köze volt az ATMA-nak ehhez a meccshez, 2-3 helyzetük volt az is szögletből, szvsz az a gól is elég "csicska" gól volt, az inkább a szerencsén és Casillas bénaságának volt köszönhető
plusz rá is ültek arra az 1 gólra, csak nem tudták megtartani az előnyüket. Míg a Real támadásból kidolgozott vagy 5-6 helyzetet, persze az más kérdés, hogy "sajnos" nem tudták gólra érvényesíteni.
Amúgy a rendes játékidő is 3-1 vagy 4-1 lett volna, ha fent írt helyzetből gól születik...Félreértés ne essék nem vagyok RM szurkoló, illetve egyik csapat felé sem húzok, de és én is jobban örültem volna egy ATMA győzelemnek, de közel sem játszottak olyan jól, mint a bajnokságban vagy mint a negyeddöntőben.
-
yogibear
addikt
-
adrian360
őstag
válasz
Bati0501 #64298 üzenetére
azért gondolják sokan biztosabbra, mert a nagy összeesküvéselmélet gyártó gépezet már egy hónapja kidobta hogy a három csapat egymás között lejátszotta hogy a mindenkinek jusson egy kis falat :
a barca nyerte a kupát, az atletico a bajnokságot, így a real nyeri a bl-t
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Need for Speed: Rivals
- Windows 10
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest