- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GabN73
addikt
De simán benne van, hogy az első ellazázza merhá' most ha X lesz akkor 7 ponttal megyünk, ha kikapunk akkor 6-al...
Vagy kariarinak megszánják őket egy győzelemmelÉn ettől a meccstől félek igazán. Rajta van a szelómon, H-ra húzva...
-
giigz
veterán
Pont ezért gondoltam Montenegrót fixre... Egy csavart raktam bele...
Szerintem 1-0 vagy 2-0 lesz, majd kiderül...
A svédek meg Ibra miatt vannak felértékelve, az osztrákok is legalább olyan jól játszanak, az odds is jól tükrözi most ezt... Nagyon háromesélyes, de Ibra nélkül az 1X-et tutira veszem, a döntetlen value lehet, bár a hazai győzelmet is legalább annyira érzem
-
szab.tam
nagyúr
á, nem kezdek bele ilyenbe.
gondoltam, hátha tud valaki egy direkt linket rá.a probléma többes.
szerintem egyálán nem lenne extrém a fogadási esemény.
és minél előbb lehetett volna fogadni, annál zsírosabb ods-sal lehetett volna megpakolni.
(egy 20-50* szerintem reális lett volna rá.)
ahogy megy az idő, ez egyre csökkenni fog, pár nap múlva esetleg ugye már tárgytalan is lesz, mert a fogadási esemény átkerül a "lejátszották" státuszba... -
B-L-A-C-K
titán
Úgy látom te egy Real fan vagy, azért ha ilyeneket linkelgetsz, csapd hozzá Pepe ismét idegbeteg volt...
Ja és ezt úgy írom hogy se Real, se Barca fan nem vagyok...
-
honda23
aktív tag
Nem érted.
Én nagyon örülök a győzelemnek, de amit Alves és Masch produkált ma az első félidőben, az nálam hatalmas nulla volt.
Ha kikaptunk volna, akkor is tetszett volna a meccs, iszonyat, mit futottak ma a srácok. Az iram és színvonal is nagyon jó volt, végre egy klasszikus, ami a játékról szólt és sok gólról.
2-1-nél nem gondoltam, hogy a Reál kikaphat, annyira pörögtek.Az szép, ezért azonnal utólagos eltiltás járna Businak...
-
GabN73
addikt
-
ted_mosby
senior tag
-
janos1988
addikt
-
pohár
félisten
na, én hiszek Oaknak
sutyesz96... ÚRISTEN, most látom, hogy elbasztam, és a Malaga gólra tettem
3325ft-ot kifizettettem, és megrakom a Sociedad gólt... huh, de jó, hogy időben észrevettem gecóamúgy azt jelenti, hogy a Sociedad nem ússza meg kapott gól nélkül
a Sociedad gól meg 1,30, nem rossz
-
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Battlefield 6
- Windows 11
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest