- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
drtimot
aktív tag
válasz
máyköl #169611 üzenetére
Én se Argentínát, se Németországot nem érzem biztosnak ezek után. Horvátok illetve a Svédek nagyon-nagyon kellemetlen ellenfelek tudnak lenni, és egy döntetlennel már szinte biztos továbbjutónak érezhetik magukat.
Brazilok legalább a csoport legerősebb ellenfele ellen buktak pontokat.
-
Zjunior
veterán
válasz
máyköl #53354 üzenetére
A bank nem engedi a szerencsejatekot...
A betclick ilyen gusztustalan???
Hogy tudok tőlük megszabadulni?
Nemhogy bonuszt kuldenenek..Számlájára már több, mint egy éve nem lépett be.
Ha a számlája a következő 14 napban is inaktív marad, akkor szabályzatunk alapján, a számláján található egyenleget számlavezetési díjjal terheljük meg.
Természetesen, ha fogadást köt, kifizetést kér, vagy befizetést hajt végre, akkor ez a díj nem kerül felszámolásra.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
máyköl #50138 üzenetére
Szerinted komolyan írtam hogy nem igaz nem nyertem meg? Több esélye van annak ha felkötöd magad hogy leszakad a kötél, mint annak hogy megnyered.
Amúgy heti 225Ft-ot rászánok, nem halok bele, illetve ha egyszer kihúznák a számaimat eleve öngyilkos lennék szerintem, így már csak azért sem hagyom ki azt a heti 1 szelvényt...
Zjunior: Elég sz@r számok, 4-es is alig lett...
-
enginev3.0
félisten
-
L_YKing
addikt
válasz
máyköl #47786 üzenetére
Nagyon sokan leírjátok a Barcát. Pedig nem kéne...
Az lehet , hogy City parádésan játszik a PL-ben de ez nem az. Lehet a Barcának nincs jó védelme (enyhén szólva) de szerintem képesek ezt a Cityt elverni. Amit mutattak a Rayo ellen (igaz kis csapat , meg gyakorlatilag utolsók) az nekem már nagyon is tetszett.
Visca el Barca! -
Daniel Alves
őstag
válasz
máyköl #47786 üzenetére
Nem tudom miért olyan nagy mellénnyel írtok itt a Cityről?
Ja mert jól megy a PL-ben? ahham értem...Én mint nagy barca drukker nem nyálazok itt ennyit mint egyes emberek de győzzön a jobbik csapat!
Az ,hogy a Cityt tartják esélyesebbnek csak jó lehet...Ja és ha mindenki biztos a továbbjutásban a hendis hazai győzelmekbe tessék pakolni őket nagy téttel...
No offense de már unalmas
-
Pepeninho
őstag
válasz
máyköl #46238 üzenetére
Valamit másképp látunk.
Nálam ez legrosszabb esetben is fifty-fifty. Nagy taszigálás nem volt, küzdöttek a labdáért, a szokásos kézimunka persze ott volt. A legnagyobb bizonyíték a "szenvedő fél" reakciója.
Jah, és a csatár igaz, hogy üres kapura volt, de labda nélkül, ugyanolyan távolságra a kaputól mint a hálóőr.
-
Pepeninho
őstag
válasz
máyköl #45736 üzenetére
Igen, elég nagy baj, hogy ilyeneket előadnak más meccsen is büntetlenül. Személy szerint bármilyen ütésre, helyén nem való rúgásra villantanám a pirosat és a 3 meccses eltiltást. A fejeléseknél történő könyökléseket szintén! pár hónap után hidd el, hogy szépen tisztulna a futball.
-
lacy86
addikt
válasz
máyköl #45233 üzenetére
Nekem meg az a fura , hogy mindenki annyira sima Real gyozelmet var!
Persze ezzel nem azt akarom mondani hogy nem hozzak le V-re!
Csak azert furcsalom ( mint ahogy fentebb irtam ) a Bilbao otthon nem annyira rossz mutatokkal rendelkezik!Az mar mas teszta , hogy gondolkodok En is a V-n!
-
umek7
őstag
válasz
máyköl #44942 üzenetére
Arra vagyok kíváncsi, hogy a baszkokat mennyire törte meg az Atma elleni kupameccs. Minden adott volt a sikerhez, hazai pálya, jó forma, valamivel gyengébb formában lévő ellenfél, de kikaptak hazai pályán 1 gólos előnyről. Ha valami akkor ez megtörhette a lendületüket. Van egy olyan érzésem, hogy sokkal bátrabban (nyíltabban) fognak játszani emiatt. A gólparádé viszont nem biztos, a Real védelme nagyon stabil. Nyilván ez nem zár ki egy gyengébb napot, de nem életbiztosítás az over.
-
umek7
őstag
válasz
máyköl #44376 üzenetére
Az utolsó 3 meccsükön átlag 4.0 gólt lő a Bilbao, a San Mamés egyébként sem könnyű pálya. Ancelotti idén összeszedte a védelmet, elmúlt 8 tétmérkőzésen 0 kapot gól, és ezalatt összesen 12x tudtak a Real kapujára lőni. Ettől függetlenül minden meccsben benne lehet egy ilyen-olyan találat, viszont a szorzó miatt nyugodtan ellehet felejteni. Ha 2 felett adják majd, akkor visszatérünk rá...
-
GabN73
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- DOOM - The Dark Ages
- Subaru topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- LEGO klub
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest