Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bati0501
őstag
Vki,akinek van bet365 fiókja,megnézné nekem,h lehetséges-e paypal be-és kifizetés?
Néztem a honlapjukat,a szerint nincs MO-n ilyen lehetőség,de találtam már az oldalukon nem friss infót,ezért kérném...de sok reményt nem fűzök hozzá...
-
Bati0501
őstag
Értem,és tényleg sokan ezt a Skrillt használjátok.
Csak röviden: ennek milyen díjai vannak(havonta,nyitás,stb.),illetve mitől éri meg annyira?
Megmondom őszintén azért ódzkodom az ilyesmiktől,mert az ilyen pénzes-neten utalgatós dolgokat a legegyszerűbben szeretném,nem akarok túlbonyolítani. -
Bati0501
őstag
-
Bati0501
őstag
Látom épp megint téma volt,de ne öljetek meg,pls.
Pár napja még normálisan elérhető volt a bet365,most innen megint megy.
Azt hittem-mert eddig úgy lehetett tudni-,h őket nem fogják bántani,most meg mégis,pedig kb. ma akartam regelni.
De ahogy látom vhogy megint el lehet érni a betclic-et is,így az ottani kezdő bónuszt jó lenne kihasználni.
Annyi lenne a kérdésem,h attól,h most megy ez a letiltogatás,így is el fogják fogadni a befizetésemet,meg fog jelenni az oldalukon,mintha semmilyen tiltás nem lenne,illetve a kifizetés is akadálytalanul menne?
Utóbbi sok helyen le van írva,tudom....csak azért fosok tőle,mert ott azért csak látszik(meg befizetésnél),h magyar vagyok...
Ez meg tényleg ennyire egyszerű,ahogy leírja?Letöltöm az egyiket,telepítem,oda írom be,h pl. bet365-mert addigra megint nem jó a mostani link-és olyan,mintha semmilyen tiltás nem lenne? -
Bati0501
őstag
Bet-nél ez kötelező? Rányomok,h visszahívás igénylése és várom,h csörögjön a telefonom?És milyen adatokat kell megadni?Külön papírokat kell előkészíteni esetleg?
-
Bati0501
őstag
Ismét egy kis segítségre lenne szükségem a betclic és bet365 reggel kapcsolatosan.
A betclic-en már ott elakadok,h rákattintok a regisztrálásra.Nem tölt be semmilyen oldalt,vagy inkább nem tud betölteni semmit.Ez a nav miatt van?
Illetve a be-és kifizetés csak a skrill-el működik?Őszintén szólva egyáltalán nem ismerem ezt a rendszert,viszont paypal-om van,az nem lenne jó?Vagy totál hülyeség?
A bet365-nél rámentem a regre és látom,h elsődlegesen miket kér,de az nagyon általános...Pl. mikor kéri a bankszámlaszámot és mennyire kell az embernek magát igazolnia,szükséges különféle iratokat elküldeni nekik?Gondolom a fizetés itt is ugyan olyan,mint a betclic-nél. -
Bati0501
őstag
válasz
juliabrilke #76593 üzenetére
Értem, köszi szépen.
Csak azért kérdezem, mert az még benne volt az e-mailben, h háromszor meg kell forgatni, gondoltam hátha,ha már adtak ilyen bónuszt...minden azért nem lehet. -
Bati0501
őstag
válasz
juliabrilke #76586 üzenetére
Nem hittem volna, h ilyet csinálnak.
Tisztára rendesek.
Itt nem szabtak olyan feltételt,h legalább 1,6 oddson kell megforgatni? -
Bati0501
őstag
válasz
juliabrilke #76520 üzenetére
Komoly?
A kezdő 15-es mellé? -
Bati0501
őstag
Srácok,mi a helyzet a nav és a netes irodák között?
Olvastam olyat,h csak a bet365 fizetne adót,a többiek nem,így ő lenne az egyedüli (külföldi) iroda,de olyat is,h a betclic is marad...fel tudna vki homályosítani?
Most jutottam el odáig,h regelnék,csak a bizonytalanba minek... -
Bati0501
őstag
Vki nem nézte,h a hosszabbításra a 2.5 over mennyiért volt?
-
Bati0501
őstag
Látom jó, h nem tettem semmit azóta,amikor a brazilok szépen játszottak egy 0-0-át.
Gondolom a pár nap alatt összejött +900 hsz-ben sok csalódás olvasható. :/ -
Bati0501
őstag
-
Bati0501
őstag
Már elment a brazilokon, de rajta van még 3 meccs,amibôl kettôt eléggé érzek-h ez jót vagy rosszat jelent: holland és német hendi.
A németre eddig nagyon jó odds is volt.
A hollandnál annyi új még az eszembe,h a portugálokat már úgy elpicsázták,akkor már nem kellenek akkora gyôzelmek,hosszú még a vb.
(mondjuk akkor a németekre is mondhatnám)
De nyilván simán elképzelhetô egy 2:0,3:0...De a tegnapi bukó miatt most nem merem megrakni őket.
/bezzeg francia hendi és argentin gyôzelem jött,na de azt nem raktam meg / -
Bati0501
őstag
válasz
szlovibuki #67864 üzenetére
Nekem is.
Ha egyszer pontosan passzoltak volna, amikor betörtek a 16-oshoz,akkor be is lôtték volna. -
Bati0501
őstag
Hónapok óta nem raktam semmit,ma igen,5e-rel.
Első volt a brazil gyôzelem,gondoltam,h nem lesz olyan sima,ezért se mertem a hendit,de h 0-0...
Elsô meccsen már elment.Azért ez szégyen,h otthon - szó szerint - így játszanak.
-
Bati0501
őstag
Ezeket nézegetem...mit kellene kiválasztani?
(0-1) Belgium - Algéria H 2.03
Brazília - Mexikó H 1.3
(1-0) Ausztrália - Hollandia V 1.68
Kamerun - Horvátország V 1.6
Olaszország - Costa Rica H 1.52
(0-1) Argentína - Irán H 1.49
(0-1) Németország - Ghána H 1.75/össz: 28.11/
Nagyobb téttel(5e,esetleg több) tennék vmit,így nem akarok sokat megtenni.
Belgákat nagyon jónak mondják,de még nem láttuk őket játszani,ahogy Algériát sem...
Brazíl talán egyértelmű,de hendit nem érzem vhogy.
Hollandok hozni kellene.
Horvátok is elég jól játszottak,de hendit nem vállalnám be.
Olaszok jól játszottak,de a Costa Ricaiaiak is...
Ahogy játszik most Irán Argentínának kellene hoznia...
Németeknek a mai után simán hoznia kellene.Lehet,h meg is válaszoltam magamnak...
-
Bati0501
őstag
Na a videó bíróért felelős most biztos jól megizzadt.
Am Honduras következő meccsére: sárga over. -
Bati0501
őstag
válasz
königarjen #67129 üzenetére
Persze,megértem,de erre meg én is válaszoltam,az előző oldalon...
De ha tényleg csak egy helyet akarsz: bet365. -
Bati0501
őstag
válasz
königarjen #67117 üzenetére
Nyilván csak meg akarunk szívatni,azért ajánljuk az...
Black már leírta...mint már előtte egy páran. -
Bati0501
őstag
válasz
königarjen #67078 üzenetére
Ahogy már a többiek is mondták: Betclic,majd bet365.
Ha nem akarsz regisztrálgatni ide-oda,akkor bet365.
Csak így elesel attól az ingyenes 17-es első fogadástól. -
-
Bati0501
őstag
Holland hendi+Costa Rico győzelem,itt nincs hendis,= 74,3225
-
Bati0501
őstag
Ez alatt a 3 nap alatt nekem ez jött le: gólra kell fogadni-mindkét csapat szerez,illetve sok lesz-,szöglet under,talán a sárga lap is,első félidőben van gól és többnyire X.
Ettől függetlenül sztem holnap meg fogom rakni a hendi franciát és argentínát...
-
Bati0501
őstag
válasz
Cthulhu Dawn #66772 üzenetére
Na igen,Uruguaynak kötelező lenne a magabiztos győzelem...de tegnap este is mi történt?(még ha nem is valószínű,h ma vagy holnap megint lesz ilyen)
xavix13: Kiket?
-
Bati0501
őstag
válasz
stefyY #66768 üzenetére
Inkább én is kihagyom...
Ezen gondolkozok: -1 Francia győzelem és Argentín győzelem 5e-rel.
Sztem az olasz-angol meccs 4.5 over sárgát is hagyom,mert utolsó meccsükön egy volt...úgyhogy most lesz soknem,inkább kihagyom,3 esemény már kezd sok lenni.
Speedhs: (0-1) Uruguay - Costa Rica 2.24...
-
Bati0501
őstag
Uruguayt nem igazán látom a topikban feltűnni...becsapós a viszonylag kicsi,de elég jó odds rájuk?
-
Bati0501
őstag
válasz
ForRedGlory #66689 üzenetére
Volt aki igen,elõbb láttam FB-n,60e-rel rakta meg.
-
Bati0501
őstag
Ez már kezd alázásba átmenni...vagy már inkább átment.:$
-
Bati0501
őstag
Olasz-Angol meccs mennyire várható harciasnak?Mindkettejüknek fontos lenne a jó eredmény,nem?
4.5 over sárga miatt kérdezem.
Mellé még a Francia-1 győzelmet és Argentína győzelmet vagy hendis győzelmet nézegetem...yogibear: Érdekes,h ott ennyi van-Anglia annyira azért nem meglepő.
pohár: azért az nem rossz,h élőben a szögletre ilyen odds van.
Am Argentínára ezt miért írtad? -
Bati0501
őstag
Tegnap a meccs előtti beszélgetésben a szakértők* még nem ezt mondták...bár tény,h minden csapatot az egekig magasztaltak.
*: szeretem,amikor a tv-ben olyan szakemberek vannak,akik 20,illetve 25-szörös válogatottak voltak...és ők mondják a 22 éves külföldi srácokra,h még nagyon tapasztalatlanok a 10-12 meccsel a hátuk mögött.
-
Bati0501
őstag
(0-1) Franciaország - Honduras H 2,00
Ez nem tűnik rossznak,nem? -
Bati0501
őstag
válasz
PRDZsolesz #66077 üzenetére
Jaja,ehhez még jobban bennfentesnek kell lenni.
-
Bati0501
őstag
válasz
PRDZsolesz #66072 üzenetére
Ez Bet365, ugye?
Lehet árfolyamra akkor fogadni? De durva... -
Bati0501
őstag
...janos1988 te vagy az?
-
Bati0501
őstag
válasz
Zjunior #64578 üzenetére
Lehagytad,h a 93.perc után.
Köze nem volt? 2 percen múlott...szóval tényleg mit akartak...
Bár gondolom, ha ennyien biztosak voltak,h a Real az utolsó pár percben kiegyenlít,akkor a topikban a milliomosok számának ugrásszerűen meg kellett növekednie.Ahhoz már nem kellett nagy tehetség, h vki megmondja,h a hosszabbításban el fog dőlni a meccs.
-
Bati0501
őstag
Igaz most nem nézem az eredményeket,de amikor már csak pár perc volt hátra,akkor a Realnak vagy 5 kaput találó lövésük volt.
Nyilván (már) lényegtelen, de én e meccs alapján az ATM győzelmet szerettem volna. Nekem sokkal szimpatikusabban játszottak-nem a szabálytalanságok miatt. -
Bati0501
őstag
A jó kis duplázós mix jött volna,de egyáltalán nem örülök a Realnak...
Nem érdemelték meg-nem annyira, mint az ellenfelük. -
Bati0501
őstag
De makkerek...
Remélem azért így is az ATM nyer. -
Bati0501
őstag
Faragó hangja borzasztó...
-
Bati0501
őstag
Am mi ez a pangás?
Nem gondoltam volna,h a holnapi BL döntő előtt egy szó se fog róla esni...kb. csak én hoztam fel tegnap a témát.
Mi történt,lemaradtam vmiről az utóbbi pár hétben? -
Bati0501
őstag
válasz
adrian360 #64299 üzenetére
Aha...hát ez nagy faxság.
Akkor azt is lehet mondani,h az atm most,h megnyerte a bajnokságot annyi erőt merített belőle,h ezt is be fogja húzni. Vagy a real lévén, h semmit nem nyert annyira összeszedi magát,h szombaton ők nyernek.Ezek miatt nem szeretnék annyira végeredményre fogadni...ha kicsivel nagyobb odds lenne a sárga overre azt tenném egyedül, egy dologra nagyobb pénzzel taktikát akarom jó rég kipróbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest