- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee5016
őstag
válasz
söraddict #40244 üzenetére
megfáztál??
A Charlton volt az egyik alap meccsem mára...hiányozni fog a 2,2-es oddsa ha bejön a MU
Ha nyer a MU esetleg a Barca is...akkor hosszú idő után(2hét) bejön megint egy Betclic-es szeló amit ajánlgatnak...nem teszem őket csak figyelem mi lenne ha tenném..... -
rwin5
őstag
válasz
söraddict #39982 üzenetére
Nem tudom mennyire vagy Scitec rajongó, de tesómtól kaptam scitec war machine-t születésnapra asszem, körtéset. Sok edzés előttit ittam már, de ettől sírva fakadtam mire 5-6 kortyban sikerült meginnom..
(az is igaz, hogy nem voltam otthon és egy enyén arzénos vízzel engedtem fel, és már annak a tudatától kifordult majdnem a gyomrom) Pedig nem vagyok finnyás..
(#39983) B-L-A-C-K: Nekem máskor is jutott eszembe róla a sonka gondolata.. hasonlít egy picit, + ez össze volt gumizva és ilyen hullámos alakot öltött fel és pláne
-
rwin5
őstag
válasz
söraddict #39979 üzenetére
Ez egy ezer éves shake, és imádom. Az meg mindegy, hogy milyenben iszom nem jelenti azt, hogy biotech cuccokért rajongok. Ettől független nincs bajom a bioteches dolgokkal, scitecet egy fokkal jobban szeretem. A kondiban a 60 kilós anorex focistakölykök lassan már divatból rózsaszín shakeből isszák az anyagot, szóval szerintem még nem vagyok gáz egyelőre*..
Szerk: Be is ugrott, hogy az egyik 18 éves srácnak pink van, és azt mondta, hogy nem volt más.. no persze. Lassan az lesz a menő, ha rózsaszín pulcsiba feszülsz
(#39982) söraddict * szerkesztve
-
válasz
söraddict #39780 üzenetére
Sajnálom azért, hát őszintén megmondom én nem láttam már ebbe a meccsbe 2-0 után sokat. De 2 gólt pláne nem.
Amúgy hogy működik ez az idő előtt kikérem dolog?#39785) janos1988
Hát ez nem volt benne már, de még a 3-0 sem.
Ehhez most egy valag szerencse kellett.Idei első nyereményem, így névnapom után jól is jött.
-
Atti0925
tag
-
Daniel Alves
őstag
válasz
söraddict #37024 üzenetére
Messi sérülése még rendben, viszont utána Neymar húzta a csapatot a góljaival és passzokkal...viszont ma ő sem lesz.
Én ma nem Pedrotól és Alexistől várom a csodát. 1:1-ben még néha jók de az hogy ma nem fogja tudni senki kiszolgálni őket az tuti.
várható kezdő: Pinto - Alves Pique Bartra Alba - Song Busquets Iniesta - Alexis Cesc Pedro -
B-L-A-C-K
titán
-
yogibear
addikt
válasz
söraddict #33192 üzenetére
Ha van egy cseppnyi eszük békés döntetlen lesz.
Hogy miért? Mert akkor Ludo 11 pont, továbbjutott, PSV 8 pont, és ha nyer az Odessa, neki 7pontja lesz, utolsó fordulóban meg PSV - Odessa, ahol elég szintén az X a hollandnak a továbbjutáshoz.Ugyanez a szisztéma a Genk - Dinamo Kijevnél:
Békés döntetlen -> Genk 9 pont, továbbment, Kijev 8 pont, Wien ha nyer 6 pont és az utolsó fordulóban: Kijev - R. Wien.Ha Wien ma nem nyer, hanem hozza a 4. döntetlenjét, akkor meg el is dőlt a továbbjutás végleg...
Swansea - Valencia döntetlen és mindkettő tovább is jutott...
Wigan - Waregem -> ha Wigan nyer, továbbjutott...
Apoel - Maccabi Tel Aviv -> döntetlennel a Maccabi továbbjutott...
Liberec - Freiburg -> döntetlennel és ha az Estoril nem nyer Sevillában, ami valószínűtlen, a csehek tovább is mennek...
Trabzonspor - Apollon -> török döntetlennel továbbmegy, de ha nyer, akkor a Lazionak is elég egy X a továbbjutáshoz ma...
Anzsi - Sheriff Tiraspol -> Anzsi döntetlennel tovább is jutna..
AZ Alkmaar, PAOK -> döntetlennel mindkettő továbbmegy...
Persze ezek csak a matematikai lehetőségek a forduló előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- DOOM - The Dark Ages
- Subaru topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- LEGO klub
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- DJI Goggles Integra Motion Combo - drón szemüveg +DJI RC Motion 2 kontroller
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bontatlan LEGO Star Wars 75211 - Birodalmi TIE Vadász (Imperial TIE Fighter)
- DJI mini 3 pro + fly more kit + egyeb
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest