- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
máyköl
veterán
Srácok, 3,5 overre tettem, kéne még egy gól. Úgy 23ezer a nyeremény, 10 most felvehető, szerintetek?
-
máyköl
veterán
Basszus, pedig gondolkoztam hogy 4,5 vagy 5,5 over -t tegyek, de csak 3,5 -re volt merszem...
-
máyköl
veterán
Ezek után viszont lehet tenni az Argentin, Német, Brazilt, kell a win mindegyiknek mint egy falat kenyér...
-
máyköl
veterán
Sziasztok,
Regisztráltam bet365 -re.
Miért ennyire használhatatlan az oldal? Sokszor csak tölt percekig és semmi nem történik, máskor ezt írja ki a honlap:"TÁJÉKOZTATÁS
Tájékoztatjuk a felhasználót, hogy a jelen honlapon közzétett tartalom, mint elektronikus hírközlő hálózat útján közzétett adat ideiglenes hozzáférhetetlenné tételét a Szerencsejáték Felügyelet 3057171912 számú határozatával, 365 napos időtartamra elrendelte. Az ideiglenes hozzáférhetetlenné tétel elrendelésére tiltott szerencsejáték szervezés miatt került sor. Az ideiglenes hozzáférhetetlenné tétel elrendelésének jogalapja a szerencsejáték szervezéséről szóló 1991. évi XXXIV. törvény 2. § (2) bekezdése, 37. § 14. pontja, illetve 36/G. § (1) bekezdése.
pfng6"Ha az ügyfelek menüpontra kattintok például akkor errort dob...
Mi a probléma, tudja esetleg valaki?
-
máyköl
veterán
Hello
Valaki segítene, hogy a bet365 -ös kifizetésnél mit kell megadni bankfiók címének?
Az Iban és a Swift kódra rá tudtam keresni, de ez a bankfiók cím egy kicsit magas... -
máyköl
veterán
Méltatlanul nagy az odds a PSG -re...
-
máyköl
veterán
Dortmund 15ezret vitt el...
-
máyköl
veterán
válasz
Roland1789 #55382 üzenetére
Nem rossz.
-
máyköl
veterán
Siralmas a juve játéka...
-
máyköl
veterán
Juve nyer?
-
máyköl
veterán
Bet számlámhoz most adtam hozzá egy új bankkártyát, és sehogyan nem tudok befizetni, mindig hibaüzenetet dob.
Tipp, hogy mi lehet a baj? -
máyköl
veterán
Beten tudok bankszámlaszámot cserélni?
-
máyköl
veterán
Holnap nyer a Madrid, nem hagyják ki a 4pontos előny lehetőségét.
-
máyköl
veterán
Arsenal...
Vicc. -
máyköl
veterán
Meddig tűrik még Moyes -t?
-
máyköl
veterán
Bírom, hogy ahogy vesztésre áll jobban az ATM, akkor nagyon gyanús, hogy bunda...
De a meccset lefogadom, hogy nem nézi. -
máyköl
veterán
válasz
gyuromoj #48912 üzenetére
Legyen a te beszéded szerint!
Szerintem az Atletico idáig bírta az iramot. Nem egy elemző mondta a bajnokság közepe felé, hogy az Atletico lassan kifárad, az utolsó meccsek képe ez abszolút tükrözi.
A Barcán múlik, hogy összeszedi -e magát. Ha nem, a Madridé a bajnokság. -
máyköl
veterán
Lyon + Tottehenham?
10~odds -
máyköl
veterán
Hihetetlen, hogy mikor azt mondom, hogy ááá nem megyek megrakni úgyis elmegy, akkor jönne 7k...
Csak velem van ilyen?
-
máyköl
veterán
válasz
enginev3.0 #47826 üzenetére
PSG még durvább...
-
máyköl
veterán
Hűha...
PSG könnyedén nyomja le a Leverkusent, City meg Barca szenved egymással. -
máyköl
veterán
Fiúk tud valaki stream -et?
-
máyköl
veterán
Percről percre egy jobban érzem, hogy bedarálja a City a katalánokat...
-
máyköl
veterán
Ciy, PSG nyer ma.
Bátrabbaknak hendi is mehet szerintem. -
máyköl
veterán
City -t figyelem egy ideje. Nem semmi, amit csinál.
Bár nagy veszteség, hogy nem lesz Aguero, de ott lesz a Negredo, Jovetic és Dzeko támadósor.
A középpályájuk iszonyatosan erős. Erősebb is, mint a Barcáé. Milner -ék középpályája hülyére csinálta a Chelseat, gyakorlatilag nem jutottak a félpályánálnál tovább a Chelsea játékosok.
A City védelme meg úgyszint remekül össze van állva, azon átgázolni csak egy jó formában levő Messi, Neymar és Sánchez hármas tudna, de nekik sem lesz egyszerű.
A Barca meg kisebb gondokkal küzd. Bár Messi formájára panasz nem lehet, Neymar még nem biztos, hogy kibír 90 percet, és nem magabiztos még a játéka, pihenz majdnem 1 hónapot.
Iniesta és Xavi nem a fénykorukat mutatják, hátul pedig Piqué elmúlt meccsei borzalmasra sikerültek. Előre szaladgál állandóan, és hihetetlen nagyokat ront hátul. A Barca most a középpályán, és a védelembe verhető könnyedén, ez a Valencia és a Levante ellen jól látszódott.
Jobb formában van a City, és otthon vannak. Ezt behúzzák szerintem... -
máyköl
veterán
City-Barca?
Nálam hazai...
-
máyköl
veterán
Teljesen egyértelmű, hogy Moyes nem egy United szintű edző.
Az Everton neki való volt, jól tudta azt a csapatot korrigálni.
Az MU -nak egy Guardiola vagy egy Heynckes szintű edző kell. -
máyköl
veterán
Dejó, hogy nem fogadok hetek óta...
Atletico, Juve, MU, stb...Mondjuk ha az MU kikap a Fulham -től, én biztos meneszteném Moyes -t...
-
-
máyköl
veterán
Hű...
Mennyi lesz vajon a vége? -
máyköl
veterán
Holnap nem nyer a Bayern...
-
máyköl
veterán
válasz
Pepeninho #45729 üzenetére
Én is ezer éve Madrid drukker vagyok.
És szerintem egyik sem piros. Sem Ronaldo, sem a Bilbao játékos...
Hát atyaég, hány meccsen történik ilyen? Durvábbakért, sincs kiállítás, nemhogy 3 meccses eltiltás.Amit meg itt 1-2 barca drukker előad... Hát nevetséges. Nem attól leszel drukkker, hogy tudod szidni az ellenfelet, és elvakult vagy.
A Barca-Valencia meccsen is mondtam, hogy Jordi Alba -t nem kellett volna kiállítani. Attól függetlenül, hogy egy marha unszimpatikus játékos. Azért mert nem bírod Ronaldo -t, még elismerheted, hogy ez nem egy 3 meccses eltiltást érő incidens volt. -
máyköl
veterán
Már 8 -an vagyunk...
-
máyköl
veterán
3 -an már vagyunk...
Zjunior: Álljunk meg 9000 -nél, és csak 2 napig csináljuk?
-
máyköl
veterán
Lenne egy ötletem, kíváncsi vagyok hányan gyűlünk össze.
Álljunk össze itt a fórumból páran, és egymást követő három nap ugyanazt a szelvényt tegyük fel. Minden szelényt közösen állítunk össze/szavuzunk meg.A stratégia:
1000Ft. -al kezdünk holnap, mindig 3 -as odds -t csinálunk, és mindig a teljes összeget visszarakjuk a következő szelvénybe.Tehát a terv:
1000Ft.-->3000Ft.
3000Ft.-->9000Ft.
9000Ft.-->27.000Ft.Ki van benne?
-
máyköl
veterán
Galata kosár kell vkinek rajtam kívül?
-
máyköl
veterán
Mindenki úgy aggódik a Madrid miatt.
Lehet végül egy sima győzelem lesz, 3 -as hendivel...
-
máyköl
veterán
Úgy néz ki a 4-3-2-1 helyett Ancelotti ma a 4-3-3 -at választja, tehát bízik a hátsó 4 -es védelmében, és a támadójátékot erősíti inkább. Elég erősnek tűnik ez a felállás.
-
máyköl
veterán
Éreztem, hogy a Newcastle -t nem szabad rakni...
United -ról mit gondoltok?
Egy ilyenen gondolkodok:
Leverkusen
Levante
Fiorentina -
máyköl
veterán
Madrid drukker vagyok, elfogultság nélkül azt mondom, hogy óvatosan azzal a Bilbao góllal...
Marcelo-Pepe-Ramos-Carvajal védősorban Ancelotti megtalálta a tökéletes hátvédkombinációt. Ennek ellenére elképzelhetőnek tartom, hogy megtörik a jég, és megkapja első gólját idén a Real, de ez valószínűleg a Bilbao -nak csak egy jól eltalált szabadrúgásból, vagy egy lendületes kontrából sikerülhet. Én nem merném rakni a Bilbao gólt... -
máyköl
veterán
válasz
B-L-A-C-K #44367 üzenetére
Bayern -t nem érdekli, hogy ha X -el vagy kikap, akkor is bőven elsők.
Sosem erre néztek, főleg most Guardiola alatt, aki mindig a tökéletességre hajt.
A német foci szimbóluma a Bayern, az utolsó percben is küzdenek minden pontért, nem arra néznek, hogy mennyivel vezetik a tabellát. Kevered a Juventussal. -
máyköl
veterán
Mára végső elkeseredettségemben:
Juve
Real
M.CityReal GG -vel vigyázzatok, nagyon összeszedte magát a Real védelme... Még nem is kaptak gólt idén.
-
máyköl
veterán
Hogy ez a Diego Costa mekkora egy unszimpatikus ember...
Úgy dobálja magát, hogy nem hiszek a szememnek, miközben ő fojtogatja szó szerint az ellenfelet... -
máyköl
veterán
Ez a Napoli meccs nagyon látványosan lebeszélt X volt...
-
máyköl
veterán
Verona 8 -as szorzó?
-
máyköl
veterán
Taktikát váltottam.
3-4 db. 1,30odds körüli meccs, oszt kész.
Két napja nyomom, eddig 100% -os.
Jó, nem akkora a várható mintha nyomnám a 2 -es odds -es meccseket, de legalább jön. -
máyköl
veterán
Lazio-Parma meccs most akkor visszavágó?
Mi volt az előző meccs eredménye? Mert a múltkori X, de az Seria A, nem kupa...
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest