Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
söraddict
csendes tag
dejó hogy én 1,5 over-re tettem a napoli meccset
-
söraddict
csendes tag
megraktam egy csomó meccset 0,5 overre, asszem 10-et, és kijött egy 2es odds. szerintetek mennyi fog elmenni belőle? tegnap 3 meccsből kifogtam 2db 0,5undert..
-
söraddict
csendes tag
gecii nagyobb tettel raktam 3 0,5 overt es mind 0-0 lett.... :@ nemhiszemel ez kajak nem nekem valo
-
söraddict
csendes tag
ha barca nem kap ki 2 gollal akkor nyerek. szoval tegyetek az atletico hendit
-
söraddict
csendes tag
faszom a szerencsétlen kurva fajtámba már. semmi nem jön össze. amit élőben döntetlenre raktam azon nyert valamelyik csapat, amin meg raktam hogy nem lesz döntetlen az meg maradt döntetlen. kipróbálom az utolsó pénzemen hogy amit tennék annak az ellenkezőjét rakom..
-
söraddict
csendes tag
qpr meccsen mi volt úristen
én ilyet még nem láttam fociba
tömény 1 perc folyamatos akció
majd youtubeon biztos fent lesz
folyamatosan ismétlik a helyzetet amióta szünet van
-
söraddict
csendes tag
válasz
Daniel Alves #40203 üzenetére
+2-es hendivel. azért az jön
-
söraddict
csendes tag
jövőhéten szabin leszek. 5-5k-val elkezdek egy építkezős fogadást, az esélyesebb csapatokat teszem meg plussz hendivel. szóval kis szorzók. 2 szálon kezdek, hogy ha az egyik bukik a másik még ottlegyen. látom lesznek is meccsek bőven jövőhétre.
-
söraddict
csendes tag
chelsea meccsre nagyon kéne mégegy gól..
-
söraddict
csendes tag
ez a -20k nagyon nem esett jól. elkezdem a jéghokis taktikát. azokon a meccseken teszek gólokra ahol már az első harmadban is szórták. általában jönni szokott ahogy nézegetem a meccseket
-
söraddict
csendes tag
eddig jó a slavia, legalább is statban meggyőzőbbek. le is ment az odds 3,4ről 2elejére
-
söraddict
csendes tag
slavia praha foci x1-re 1,8at adnak. lehet megdobom 10k-val. a 3 esélyes szorzó 1,8ról felment 3,4,re a másik csapatnak 3,4ről 1,8-ra.. de ahogy nézem a slavia teljes kerettel lesz, meg mégis csak első osztályban vannak, a másik csapat másodosztály.
-
söraddict
csendes tag
metz-nek miért lehet ekkora a szorzója?
-
söraddict
csendes tag
a Sparta Praha hogy játszik ma 2 barátságos meccset? most megy az egyik, 2kor kezdődik a másik. ahogy nézem most full kerettel vannak, gondolom a másik meccsen a tartalékosok játszanak. azt a meccset megrakom dupla esélybe a másik csapatot
-
söraddict
csendes tag
szopjon le ez a retek barca, 88. percbe kikértem a pénzemet, már csak a tétem felét tudtam kivenni, erre gólt lőnek ezek a retkek. -2es hendi kellett ugye beten.. anyjukért nem lőttek előbb..
10k volt a tét, 17valamennyi jöhetett volna, erre most van 5k-m...
4-0
grat aki nyert
-
söraddict
csendes tag
van valami oldal ahol meg tudom nézni melyik jéghoki bajnokságnak mikor van vége idén?
-
söraddict
csendes tag
ekkora köcsögöt mint ez a bet365.. rájöhettek a taktikámra mert nem írják jóvá egyből az élő fogadásaimat, csak meccs után 10-20 perccel...
van olyan fogadásom amit már egy órája tettem, és bejött, szinte vége is volt a meccsnek utána. és még nem írták jóvá..
tegnap még meccs közben megkaptam
-
söraddict
csendes tag
válasz
Daniel Alves #38690 üzenetére
most beszélek vele de már 5 perce kis türelmet kért
"László S Jelenleg az erre az eseményre megtett fogadások felülvizygálat alatt vannak.
László S Kérem, legyen egy kis türelemmel.
László S A fogadása nem véglegesen van lezárva." -
söraddict
csendes tag
halljátok a vityaz - barisz meccsre 3.harmadra 1,5 over kellett ami jött is, erre a bet365 vesztesnek könyvelte el..
-
söraddict
csendes tag
MU győzelem allin
-
söraddict
csendes tag
MU meccsre első félidő 0,5 gól over? allin?
-
söraddict
csendes tag
arsenal jött, newcastle x2 elment
csöves sportingbeten nincs ma élő jéghoki meccs, meg amúgy is nagyon kevés szokott lenni faszom kivanezért szerintem all-in-t rakok a mu meccsre, nézek valami nagy szorzót.
-
söraddict
csendes tag
arsenal nyerjen már........
-
söraddict
csendes tag
válasz
zolynet #38364 üzenetére
január 1 van, a leicester nem szokott 4 meccset zsinórban nyerni, + ha kikapnak akkor is vezetik a tabellát. meg hát angol meccs, az olasz és törökök után a legkiszámíthatatlanabbak.
+nézd meg az egymás elleni-t. évek óta idén nyert először a millwall ellen, akkor is az lőtte a gólokat aki ma nem játszik. bár ezektől még mindig valószínűbb hogy a leicester nyer, de kamira jó.
a millwall-nak egész jó a hazai statisztikája
-
söraddict
csendes tag
hát ez az arsenal keret nagyon szegényes.
-
söraddict
csendes tag
mai meglepi lehet még a millwall - leicester meccs.
-
söraddict
csendes tag
ezaz swansea
kellett rájuk a +2es hendi
-
söraddict
csendes tag
buék mindenkinek
skrillen lehet olyat hogy másnak a bankkártyájáról küldök be pénzt a skrill számlámra?
-
söraddict
csendes tag
u20 hokin ma vannak a papírformák ahogy látom
-
söraddict
csendes tag
-
-
söraddict
csendes tag
DD
-
söraddict
csendes tag
lehet hogy feltaláltam a spanyol viaszt
-
söraddict
csendes tag
8perc van a szlovák meccsből, a szlovákok vezetnek, és így is 1,85van a győzelmükre, még döntetlen esetén is jó ha ők nyerik a hosszabbítást vagy a büntetőket
nemtudom már kinek kellett itt a pardubice de 3-0ról fordított 3-4re
-
söraddict
csendes tag
mekkora bundák ezek. eddig egy papír sincs
hála istennek xd
-
söraddict
csendes tag
norvég u20 +4,5 hendi 1,5ért allin
-
söraddict
csendes tag
ha szlovákia kihúzza x2be akkor szépet nyerek
-
-
söraddict
csendes tag
harmadik harmadnál már a sima összesített gól is jó 1,5 meg 2,5 overnek.
davos meccsen 3-4 az állás azaz 7 gól. a 8,5 over-re 1,44-et adnak, a 9,5 over-re 2,55-öt. ezek sportingbetes oddsok
-
söraddict
csendes tag
-
söraddict
csendes tag
válasz
- = Zk = - #38055 üzenetére
de ahhoz kell türelem hogy találj olyan meccset amin leviszik az 1,5 overt 0,5 over-re.
-
söraddict
csendes tag
válasz
- = Zk = - #38052 üzenetére
türelmesnek kell lenni. mi meg rakunk minden szart. ezért nem tudják csinálni az ilyen egyszerű emberek mint mi.
-
söraddict
csendes tag
válasz
- = Zk = - #38049 üzenetére
3 perc
-
söraddict
csendes tag
válasz
Atti0925 #38043 üzenetére
azért kell türelem ehhez a szisztémához, és azért kell élőben fogadni, hogy kifogd azokat a meccseket ahol mondjuk első harmad 15. percig nincs gól, és akkor már nagy a szorzó és elég valószínű hogy lesz gól.
tegnap randomra átnéztem 30 jéghoki meccs eredményeit, és összesen 2 meccsen nem volt az első harmadban gól. ezek közül többnek a harmad végefelé jött össze a gólközben kiderült hogy nem tudok uralkodni magamon és nem bírom ki hogy ne fogadjak másra is
-
söraddict
csendes tag
válasz
barisj #38034 üzenetére
szerintem lesz még itt gól bőven. majd 3. harmadra rakom az 1,5 overt
tessék
ott a gól. én tettem a 0,5 overt
most mindenki ezt a taktikát próbálgatja xD nehogy levegyék a kínálatból ezt a lehetőséget. mondjuk mi még a kishalaknál is kissebbek vagyunk egy bet365-nek. kb planktonok xD
-
söraddict
csendes tag
na hol van ilyenkor a nagy suarez? nem csak a gyengébb szar csapatnak kell gólt lőni
-
söraddict
csendes tag
a chelsea vagy a tottenham cumizni fog. nem lehet mindegyik PL meccs papírforma
meg is tettem mindkettőt. ha az egyik cumizik már bőven nyerő vagyok. ha mindkettő marad papírforma akkor én cumizok
de szerintem a tottenham szívni fog, hiába a stat, mégis csak egy büntetővel vezetnek
-
söraddict
csendes tag
de utálom a sportingbet-et... most is alig van élő kínálat... vicc.
1,5 under gyorsan elmegy. mondtam hogy vagy gyorsan elmegy vagy bejön
-
söraddict
csendes tag
ma minden jött amire raktam
-
söraddict
csendes tag
válasz
ANDROID??? #37814 üzenetére
akkor a city is szar volt mert 1 góllal nyertek. az nem is győzelem. igazad van... ha bayern is csak 2-3 góllal ver meg egy szar csapatot akkor ők is mekkora szarok már
-
söraddict
csendes tag
mu meccset kihozza a bíró x-re
és nem
-
söraddict
csendes tag
baszki, bejelentkezek sportingbeten mert már hónapok óta nem voltam bejelentkezve, gondoltam megnézem mi a helyzet. és ott csücsül a számlámon 2500Ft
egyszer befizettem és elfelejtettem
-
söraddict
csendes tag
szerintetek megérné skrill kártyát rendelni? 10euró az éves díja, pénzfelvételnél 1-2eurót von le. viszont paypassos. úgyse nagyon szoktam kp-t kivenni, csak ha nagyon muszáj. így hozzájutnék pár óra alatt a pénzhez amit betről leutalok
-
söraddict
csendes tag
válasz
Shkiz0 #37362 üzenetére
sb-nél az a jó hogy 2500tól kérhetsz ki. ha többször kérsz kifizetést úgyemlékszem csak párszáz forintot von le. a kínálat sem olyan rossz. viszont én azért váltottam sb-ről bet365-re mert a sb szerette kivenni a meccseket az élő kínálatból meccs közben hogy véletlenül se tudj visszafogadni. ilyen sokszor volt.
-
söraddict
csendes tag
van egy olyan érzésem hogy az ünnepek ellenére a csütörtöki meccsek nagyrésze papír lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest