- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
-
-
bocX
tag
Köszi a választ! A drivereket meg is találtam.
Esetleg még olyan kérdésem lenne hogy amit gyárba telepítettek, olyan hogy 'Access IBM', ez itt egy könyvtár amibe sok dolog van a notihoz (config meg ilyesmi), azt nem igazán találtam....arra is van esély hogy feltudom telepíteni? -
-
vah-vah
csendes tag
Sziasztok! Noti vásárlás előtt állok, és én is egy R50e mellett döntöttem. Ha tényleg árulják 4000 és 4400 akkuval, akkor jó lenne tudni, hogy pl. az usanotebooknál (ahol kinéztem sulinetben 204990-ért) milyen akksi van benne? És van még valami ami esetleg különbözhet ha máshol veszem? pl dvd író sebessége vagy vlmi?
Még egy kérdés: azt hallottam hogy az xp home nem tud hálózatban működni. Erről vlkinek van tapasztalata? -
parandroid
félisten
Az egy játékegér.
Check this: [link]. Bár ez is egy vicces jószág, eddig nem is láttam: [link]. Mondjuk tény, hogy ezek nem 5k-ba kerülnek, viszont bárhová viheted, nincs vezeték, és semmilyen kényelemről nem kell lemondani.
Amúgy nem mai topik, de notebook egér témában elég sokat beszélgettünk régen itt: [link].
p -
BFeco
aktív tag
Azt hiszem, korábban írta valaki a topic-ban, hogy a recovery mentést 1db. CD-re + 1 db. DVD-re is ki lehet írni.
Igen lehet. Akár a belső DVD iróval, vagy egy külső USB-sel (Tesztelve T42 és T43 notikon). A CD bootolható. Erről indul a Rescue and Recovery 3 program. A DVD-n a rejtett parició mentése van.
Amikor én ''legyalultam'' a vinyót, majd a hét CD-ről újra raktam a gyári állapotot, megpróbáltam újra kiírni a recovery cuccost, és símán engedte. Tehát ha valaki kettő vagy több mentést szeretne, itt van a megoldás.
Az egész vinyó újrahúzása nélkül is megy, csak a wint kell lezúzni! A rejtett particióról (R&R) a gyári állapot visszaállítást kell elindítani (új windows telepítés). Újra van 1 lehetőség a média gyártásra. Ezt lehet többször is alkalmazni.
Gyorsabb módszer a rejtett partició mentésére (HDD klónozására) az Acronis True Image v9.0[link] -
emitter
őstag
Igen, én is a minap nézegettem a bios-t és láttam, h van usb-bootolási lehetőség
Tök happy vagyok, magától megjavult a gépem! Eddig nem tudtam semmit se állítani a bios-ban, nem volt hozzá jogosultságom, aztán tegnap véletlenül újra beléptem, és minden működött!
Viszont a ram még mindig sípol, holnap viszem IBM-szervizbe, majd beszámolok a fejleményekről -
nohabmozdony
csendes tag
Maximálisan egyetértek.
Az eredeti slotot NE bántsd, az a memória nem szabadon birizgálható.Ha a beépítettel egyébként bootol simán, akkor 99 %-os eséllyel a vásárolt modullal lesz a probléma. Szerintem menj el a notebookkal együtt oda, ahol a memóriát vetted, mutasd be, hogy anélkül bootol a notebook, vele meg nem, és cseréltesd ki a panelt, az újat pedig ott helyben próbáld ki. Ha azzal se megy, akkor valószínűleg a gép alján lévő slottal lehet gond, de én ezt tartom kevéssé valószínűnek.
-
nohabmozdony
csendes tag
Látni, hogy ott van, de egyáltalán nincs könnyen elérhető helyen. A kijelző aljának bal oldalán van egy kb. szalagkábel szélességű mélyedés, ahol csatlakozik, ott lehet látni. Hátulról szinte alig. Szerintem maximum Ollókezű Edward tudna benne véletlenül kárt tenni. Nekem legalábbis nem jutott eszembe, hogy az ott bármi veszélyben volna...
Burkolat nincsen, de elég jó mélyre van ásva, a kábelt ujjal már el sem lehet érni. -
Rufusz
tag
Nemmegy sehogy, megőrülök...
Gyári MS driver, IBM csomagok semmi...
Viszont szereztem egy drivert az ibmtől külön neki (mert előtte egy drivercsomaggal lett feltéve), az eredmény minden várakozást felülmúlt...
Nem bootolt be ez a hulladék, se kép se hang. Aztán XP cédé, helyreállítás...fél óra pöcsölés...a végeredmény az lett hogy már a vinfos logóig se jutott el
Most reinstall volt, persze most is szar a trackpoint. Hihetetlen hogy IE-ben jó.
Ja, az illesztőprogram is tökugyanaz mint a Tied. Asszem elviszem az ájbíemnek, azzal a dumával, hogy ''na erre mit léptek vazz?''
Nembaj, legalább volt mivel elütni a mai napot is -
Rufusz
tag
Basszus, akkor már tényleg nem értem hogy mi lehet...
Nekem csak IE-ben működik, pedig a TrackPoint beállításom is ugyanúgy van mint Neked.
Én is operát használok, 8.5öst, de biztos hogy valami hardveres gond van
Nem tudnál egy drivert küldeni vagy valami (az XP-dét)...
Én már mindent megpróbáltam, de hiába...mondjuk legalább már azt tudom hogy másnak működik. -
doors
tag
-
-
engusz
veterán
A miénk is a notebook.hu-tól való. Első ránézésre nekem is bajom volt a TFT-vel. Szinte minden úgy nézett ki, mintha egy rosszúl tömörített (erősen pixeles) videót néztem volna. Újrahúztam a rendszert, feltelepítettem a legújabb drivereket, azóta tökéletes.
De lehet, hogy csak be kellett járatni.
Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Macbook White 13" unibody
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest