- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Aktív témák
-
BFeco
aktív tag
[link]
"...Step 8. If you have a Supplemental Recovery Disc, insert it when prompted and click Yes. If you do not have a Supplemental Recovery Disc, click No.
Note: Not all recovery disc sets come with a Supplemental Recovery Disc. If there is a Supplemental Recovery Disc, it will be clearly marked as such...""...Quantity: Varies by model. Not all computer models require a Supplemental Recovery Disc, so you might not have this disc in your disc package. If your computer model does require a Supplemental Recovery Disc, you might have one or more discs with this title.
... "
Gondolom itt válaszoltál rosszul. Más is járt már így.A lemezeidet simán másold fel egy üres könyvtárba, így kiderül, hogy hibás, vagy minden rendben.
-
BFeco
aktív tag
válasz
Dr. Akula #495 üzenetére
Az én 1999-es Thinkpad 390-es notim billentyűzete még most is kifogástalan!
Szerintem, egyedi hiba. A környezetemben van T41, T42 és T43. Ilyen hibát még nem tapasztaltam.
HWSW IBM fórum (Thinkpad r50e notiról van szó):
''Nabakker, kiesett az Enter gomb a billből
Nemtom rendesen visszatenni.
Érdekes, pedig nincs ütve/vágva a gép, vigyázunk rá rendesen, erre kiesik.'' [link] -
BFeco
aktív tag
Nem egészen.
''In recent IBM thinkpad systems, there is a limit to allowed MiniPCI wireless
cards. When an unauthorized card is plugged in, the system doesn't boot and
halt with an error message like:
ERROR
1802: Unauthorized network card is plugged in
Power off and remove the miniPCI network card.''
Megoldás a no-1802.com vagy ez [link] (a nem műkődő visszajelző LED problémát jól mondod)
T43-nál a HDD sem lehet tetszőleges.
Problems with non-thinkpad option drives on T43 thinkpads [link] -
BFeco
aktív tag
T, X, R sorozat ventilátor szabályozó progi Windows alá (eddig csak Linux verzió létezett).
[link] -
BFeco
aktív tag
Próbáltam (T42, T43, belső CD ill. DVD író, külső USB-s Pioneer DVD író). A közvetlen gépen lógó íróval lehet csak Recovery CD-t, vagy DVD írni. Azok közül enged választani (belső vagy külső). Ha nincs legalább egy író a notiban ill. külső egység csatlakoztatva hozza, akkor nem megy tovább a progi.
-
BFeco
aktív tag
Nem megy bele.
Thinkpad Multi-Burner Ultrabay Enhanced Drive - Overview [link]
Height
inches: .5
mm: 12.7
Hardware compatibility
The ThinkPad Multi-Burner Ultrbay Enhanced Drive supports the following systems:
Description Machine Type Model
ThinkPad R40 Series 2722, 2723, 2724, 2681, 2682, 2683, 2896, 2897 All
ThinkPad X30 / X31* Series 2672, 2673, 2884, 2885 All
ThinkPad T30 Series 2366, 2367 All
ThinkPad Dock I / II 2631, 2877 All
ThinkPad R50 Series 1829, 1830, 1831, 1832, 1833, 1836 All -
BFeco
aktív tag
Aki még nem ismerné:
How to Fresh Install Windows XP Pro without a Recovery CD.[link]
How to Fresh Install Win XP (Step-by-Step Guide)[link]
Az erdeti, aktiválást nem kérő IBM serial, Everest, vagy a Magical Jelly Bean Keyfinder v1.41 progival a feltelepített winből kinyerhető. Sokkal karcsúbb, gyorsabb rendszerünk lesz. (A driverek frissítéséhez a Lenovo Software Installer 3 progit kézzel kell telepíteni). -
BFeco
aktív tag
Azt hiszem, korábban írta valaki a topic-ban, hogy a recovery mentést 1db. CD-re + 1 db. DVD-re is ki lehet írni.
Igen lehet. Akár a belső DVD iróval, vagy egy külső USB-sel (Tesztelve T42 és T43 notikon). A CD bootolható. Erről indul a Rescue and Recovery 3 program. A DVD-n a rejtett parició mentése van.
Amikor én ''legyalultam'' a vinyót, majd a hét CD-ről újra raktam a gyári állapotot, megpróbáltam újra kiírni a recovery cuccost, és símán engedte. Tehát ha valaki kettő vagy több mentést szeretne, itt van a megoldás.
Az egész vinyó újrahúzása nélkül is megy, csak a wint kell lezúzni! A rejtett particióról (R&R) a gyári állapot visszaállítást kell elindítani (új windows telepítés). Újra van 1 lehetőség a média gyártásra. Ezt lehet többször is alkalmazni.
Gyorsabb módszer a rejtett partició mentésére (HDD klónozására) az Acronis True Image v9.0[link] -
BFeco
aktív tag
Hardware removal and installation - ThinkPad R50/e/p, R51/e, R52
Bővebben: link
Bővebben: link -
BFeco
aktív tag
-
BFeco
aktív tag
Rescue and Recovery 3.0 User's Guide Bővebben: link
-
BFeco
aktív tag
A HPA-ról (itt van a telepítő készlet + ezt használja a rendszer BIOS frissítéskor ill ide ment az IBM recovery az R és X sorozatnál valamint a T40, T40P, T41, T41P-nél, a T42 és T43-nál nem így működik, ott SERVICE partició van.
[Szerkesztve] -
BFeco
aktív tag
Ez egy IBM-es rendszer mentő és visszállító progi, nem a HDD gyári állapotát alakítja vissza.
Miért gondolod, hogy az R sorozatnál máskép van a recovery média. Amit linkeltem CD set jó a T40, T42P, R51 stb. notikhoz!
Recovery CD service parts - ThinkPad R50e
Bővebben: link -
BFeco
aktív tag
Nem lehet letölteni a recovery médiát!
Recovery CD service parts - ThinkPad T42/p:
IBM Laptop / Notebook Recovery CDs: 24R7684 >>>> 40 $ Bővebben: link
Nálunk (Mo) nem de pl. az USA-ban a vásárlás kővető xx napon belül ingyen kérhettél recovery cd-t!
Ajánlott saját gépünkröl ezt mihamarabb, ingyen legyártani (T42, T43).
Csak 1 garnitúra telepítőt enged elkészíteni! A visszaállított rendszer már nem gyárt le recovery CD-t DVD-t!
[Szerkesztve] -
BFeco
aktív tag
CD-RW drive intermittently will not eject - ThinkCentre A30, A50, A50p, M50, M50e, S50 / ThinkPad R51, R52, T42, T42p, X40:
Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Komoly GPU a processzorban: AMD Phoenix APU-k tesztje
- iPhone topik
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Energiaital topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...
- MacBook Air (15-inch, M2, 2023)
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Asus ROG 17" Gaming Laptop! RTX 4080 12GB / Ryzen 9 7945HX / 32GB DDR5 / G-sync 240Hz! BeszámítOK
- Asus A15 FA506QM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest