- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
Aktív témák
-
Terminus_
aktív tag
Az IBM-es Battery Maximiser Battery Tips részében a következő áll:
''If you primarily use your computer with the AC adapter attached and only infrequently use battery power, you can increase the lifespan of the battery by changing the charge thresholds. This allows you to reduce the number of charge cycles by letting the battery discharge to a lower percentage before beginning to recharge. It also allows you to set the maximum charge value to below 100%. This is useful because batteries which are used infrequently have a longer lifespan when they are stored at less than full charge.''
Szóval itt sem azt mondja, hogy vedd ki, ha nem használod, hanem csak azt, amit emitter is írt, hogy át kell állítani, hogy mikor töltsön rá.
Egy másik részben azt írja, ha kiveszed az akksit és úgy tárolod: (Ne értsd félre, nem azt mondja, hogy vedd ki és úgy tárold, hanem hogyha kiveszed, akkor mit csinálj.)
''When you store your battery outside of your ThinkPad Computer, store it with a charge of less than 50% to reduce the battery wear.'' -
Rufusz
tag
Enyim csak ddr266-ot támogat ha jól tévedek
Miért akarsz bele IBM memóriát? Nem veszted el a garit ha más boltban upgradeled, legalábbis nekem ezt mondták a vételnél, az IBM upgradek árai meg...
A ''sufnituninggal'' csak egy gáz lehet, mégpedig hogy ugyanolyan modult tuti nem kapni bele. Ez szerintetek lehet gáz? -
Rufusz
tag
A 256mb tényleg elég kevés...mostanában szeretném bővíteni az enyémet.
Gondoltam beleküldök még egy 512es, abból baj nem lehet. Csak azt nem tudom milyet vegyek...
PC2100/PC2700/noname/márkás...Nem tudom mennyire érezhető a különbség. Aszongya az ájbíem, hogy 266MHz-es memóriát támogat, akkor a pc2100 ugyanolyan gyors benne mint a 2700?
Ti milyen memóriát pakoltatok a gépetekbe?
Egyébként teljesen meg vagyok elégedve a masinával, nekem sokkal jobban bejön, mint a csillivilli társai. Ebben az árkategóriában egyértelműen az r50e a nyerő -
emitter
őstag
van olyan modell, amiben van beépített wlan, de sztem a pcmcia jobb, mert lehet az antennáját nagyobbra cserléni (szükség esetén)
doors:
garibővítés kb br. 30k, ez +2 évet jelent, (mondjuk énnekem elég az alap 1 év)
nemtudom, hol nézted nettó 200k-ért, de az nagyon drága
vannak sokkal olcsóbb helyek, ahol ram- és garibővítéssel együtt is kijössz br 220-230k-ból szvsz (pl. notebook.hu, laptop.hu, usanotebook.hu, notebook4u.hu, de máshol is érdemes körülnézni, esetleg használtakkal is lehet szemezni...)
Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tőzsde és gazdaság
- Építő/felújító topik
- Futás, futópályák
- Tesla topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged