- Motorola Edge 40 - jó bőr
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Honor 400 Pro - gép a képben
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Akheron #1982 üzenetére
Oh, vak vagyok
nekem igazából kényelmi szepontból lenne jó, shift+ akármi kombinációkkal tudom helyettesíteni ami kell, szóval valahogy túlélem
Amúgy thinkpadnak nincs is hagyományos értelemben vett BIOS beállítója? Gondolott itt arra a probléma, amit írtak páran, hogy ha venti egyszer felkapcsol, nem veszi vissza magát. Ez Clevo-mnál a BIOS-ban lehetett állítani. -
Shadowfax
addikt
válasz
Akheron #1878 üzenetére
Ha gondolod, írhatsz néhány sort arról, hogy mennyire tartod valószínűnek, hogy tényleg összejön a fenti gép, a fenti áron. Mert egy kevés félelmem még nekem is van ezzel kapcsolatban.
Ööö... valahol az adatlapomon írva van, hogy jövőbelátó vagyok?
Egy dolgot érdemes tisztáznod, ha külföldről veszel HP-t: elfogadják-e itthon is a garilevelet, vagy sem. PeterkeT vagy xcbiker biztos tud segíteni ebben. -
Shadowfax
addikt
válasz
Akheron #1872 üzenetére
Én is azt a 407-410 körüli z61m-et terveztem megvásárolni, amit belinkeltél, de végül meggondoltam magam. HP-ból ennél jóval kevesebbért lehet kapni hasonló konfigurációjú nc-t a renew és egyéb programok keretében,
Egy ilyet linkelnél ide?Ami az említett Z61m-mel felvenné a versenyt az nc-k közül, az egy nc8430 : [link] szintén WSXGA+ felbontással, picit gyengébb procival és kisebb vinyóval: 479.988 Ft - EGY év garanciával (renew program).
Csak az nx sorozatoknál kapsz kedvezőbb árat, csodák nincsenek.
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Macbook White 13" unibody
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest