- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Netfone
Aktív témák
-
Rufusz
tag
Bővebben: link most látom hogy ez csak a nyelvi kiegészítés...
...na nyomon vagyok közben Bővebben: link<--asszem ez a jó link. Winfos alól műxik, le kell tölteni a ''The new Software Installer''-t, majd ő kér sorozatszámot, stb-t, aztán lehet vígen töltögetni mindent.
Bocs, de most nincs kedvem lelőni a linuxot, hogy élesben kipróbáljam, de láttam 4GB körüli recovery fileokat, szal gondolom az full xp.
Az R50e-vel megvetted az XP-t is, viszont ugye ohne cd, szal ezért tudod letölteni legálisan (szerintem). -
Rufusz
tag
Az R széria is tud recoveryt, egyébként meg az egész recovery partíciót le lehet tölteni az IBM honlapjáról, az meg talán jobban updatelt, na mind1.
Tényleg, az hogy lehet, hogy winfos alatt nem megy a görgetés a browserekben (máshol jó)?
Legyomláltam mindent a winyóról, aztán lett egy linux, most meg egy xp+az összes ibm és intel driver, szal nemtom miért lehet.
Winfos alól ugyan sosem netezek, de idegesítő akkor is...
[Szerkesztve] -
WN31RD
addikt
A T könnyebb, laposabb, és sokkal masszívabb. Aki nem csak keveset fogja hurcolászni a gépet, annak mindenképpen jobb választás, feltéve, hogy ki tudja gazdálkodni az árát. Egyébként T-ket érdemes a használtak között is keresni, ki lehet fogni kifogástalan állapotban levő, még garanciális használt T-ket igen jó áron.
(Érdemes megnézni az X-eket is, az ugyanaz, mint a T, csak kisebb méretben.) -
engusz
veterán
Ezt írtad:
''tényleg ez a legolcsóbb, de ez egy elég gyík gép. Na jó, ez így erős, szal elég gyengécske gép.''
Ez valóban erős. Nézd csak meg, hogy pl. mennyiért kapsz hasonló teljesítményű (készre szerelt) asztali gépet, ráadásul TFT-vel! Tedd még hozzá a notebookok vitathatatlan előnyeit, és máris simán megéri. -
user01
aktív tag
Sziasztok! Én is R50e-t tervezek venni. Elmentem az üzletbe (notbook.hu) közelebbről megnézni, de a kijelzője nemigen fogott meg. Mintha picit homályosak lettek volna a betűk, pedig az optimális 1024x768 volt a felbontás. Az összes kiállított gép közül ennek volt a legrosszabb a kijelzője. Az eladó azt mondta, hogy EZ ilyen. A tulajokat kérdezném, hogy nekik mi a véleményük a kijelzőről? Esetleg attól lehet, hogy túl nagyok a pixelek? Vagy csak a kiállított gépnek volt éppen valamilyen baja?
Köszi! -
Geree
senior tag
Köszi az infókat mindenkinek....
Hát nehéz helyzetben vagyok...Notebook-vásárlási ''kedvem'' még régebben indult (csakis IBM), az elején gondoltam egy r50e nekem elég lesz tanuláshoz, alap munkákhoz....aztán tovább nézegettem és láttam h. az r51es szolgáltatásait is nagy részben ki tudnám jól használni. Csakhát ugye drágább.. Aztán kezdtem mégis az r51 mellé állni hiába az a kb. 70e pénz plusz, viszont Centrino, Firewire, Bluetooth stb....
Most egy újabb kérdéshez értem.... Legyen R51 helyett T? Hát az is biztos h. jobb lenne. (könnyebb, titán ház stbstb...).....csakhát még drágább.
Bővebben: link ez árban a legolcsóbb T-s amit én láttam.
A kérdés h. érdemesebb-e. Te (vagy bárki más) ha vennél, miért döntenél a T mellett? Minőségre annyira észrevehető a különbség? -
Terminus_
aktív tag
-
emitter
őstag
Itt is érdemes körbenézni:
Bővebben: link
br 200-ért t41-es, még majdnem 2 évig garis
Meg itt is:
Bővebben: link
Én már megbántam, h feltétlenül újat akratam venni, és azt is vettem végülis. Most látom, h használtak milyen jó áron vannak... -
emitter
őstag
Igazad van, az általam sorolt 3 lap egyikén sem láttam most ilyen olcsón, megszűntek az eddigi akciók. Sztem ha tudsz, még várjál a vásárlással. Azért körülnézhetnél mondjuk a notebook.lap.hu-n, ott sokkal több üzlet van Bővebben: link
-
emitter
őstag
Én kb uezt vettem br. 200-ért, igaz csak fele rammal. De 256 ramot veszel kb 6ezerért, szal azért nem éri meg a 25e felárat. szvsz még várjál a vásárlással, nézz körül jobban (laptop.hu, notebook.hu, usanotebook.hu,notebook4u.hu)
pl. notebook.hu-n kb 2-3 havonta szoktak új akciók lenni, a legutóbbi augustusban volt, sztem karácsony előtt még várható akció
jól gondold meg, mit veszel és hol, mielőtt ekkora összegért vásárolsz!
Egyébként az r50e-t nagyon tudom ajánlani, még ha van is más márka több tudással hasonló áron (pl fujitsu-siemens, acer), vagy még olcsóbban is, de azért az ibm nagy név, nem fogsz csalódni benne!
Azt mindig nézd meg, h ha két r50e között van árkülönbség, miben nyilvánul meg ez, mennyit kérnek el pluszba mondjuk dupla ramért, egy celeron helyett pentiumért, esetleg beépített wlan-ért. Ált-ban elmondható, h boltban olcsóbban megveszed ezeket külön, mintha egy nagyobb tudású de drágább lapit veszel.
ui: a pentium M is Centrino, és sokkal jobb, mint a celeron M (fogyasztás, teljesítmény, halk venti)
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Nintendo Switch
- Linux kezdőknek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Philips LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest