- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- One mobilszolgáltatások
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
Aktív témák
-
doors
tag
-
doors
tag
Nyár eleje óta fokozatosan emelkednek a laptopok árai.
Ez vonatkozik az R és a T szériára is.
Pl nyár elején nettó 160 ért Pentium Meset lehetett kapni, moost meg már csak Celeron M-eset, azonos felszereltséggel.
De emelkednek a T-sek árai is, és gondolom mivel laptopot leginkább cégek evsznek, vagy céges számlára, ezért mivel itt a gazdasági év vége, nagyobb lesz ilyenkor rá a kereslet, mint pl az év elején. (Pl én is most vettem T-t)
Ezért úgy gondolom, hogy nem fogják lejjebb vinni az árakat. Főleg, hogy közben állandóan kúsznak felfelé.
Ez az én véleményem.
Üdv! -
doors
tag
tényleg ez a legolcsóbb, de ez egy elég gyík gép. Na jó, ez így erős, szal elég gyengécske gép.
Elöször én is T42-t akartam venni, de aztán t43ast vettem, mert a t42 kifutó modell. Már t43-at gyártanak csak. (Igaz, kicsit rosszabb paraméterekkel)
Különben igazából ez mind attól függ, hogy mire szeretnéd használni a gépet. Ha nem extrém célokra, inkább iróasztali számítógépnek (persze némi cipeléssel, de nem extrém sokkal), akkor pl egy asus-t is javaslok. 2 év gari-val az is meggyőző minőség, és 60-80 ezerrel olcsóbb (nettó), mint az ibm.Tesómnak asus-a van, semmi baja vele, és funkciónálisan többet tud (pl firewire), mint egy t43 (persze itt azt értem, amit egy átlag felhasználó értékel). De ha neked fontosabb a winchester védő funkció, ujjlenyomat-olvasó, Secure Chip, hálózat-konfiguráló szoftver, stb.. Szal csupa olyan dolog, amit inkább utazó melónál fontos, akkor válasszad ezt.
Én hetente egyszer járok fel Pestre, és Veszprémbe, Zalából, én IBMet választottam. Ha csak otthon futkosnék, akkor asus.
Remélem eléggé elbizonytalanítottalak.
És a garancia se mind1.
IBM R széria 1 év
IBM T széria 3 év
[Szerkesztve] -
doors
tag
Szaisztok!
A jövő héten szueretnék venni egy IBM laptopot, és két típus között vacilálok. Vagy egy IBM r50e, ami garibővítéssel eggyütt kb nettó 250, vagy egy TP42es, ami netto 330.
A kérdésem az lenne, hogy az R50e akksija normál használattal mennyit bír ki? (Normál használat: fejelsztőprogram+közbe böngésző, meg esetleg egy apache-tomcat)
Köszi!
Gergő -
doors
tag
2szer írtam, bocs
[Szerkesztve] -
doors
tag
nettó 200, bocs
-
doors
tag
Csak bruttó 200ért találok, meg mre hozzáadom a +2év garit, plusz a memóriát, bruttó 300 lesz
-
doors
tag
Szerintetek megéri?
IBM TP R50E UR0PTHL 15''XGA P-M 1.5G 512M 40G COMBO ML XPH bruttó: 224,999.- Ft
van benne wlan b/g is. Akkor ez már centrino-s? vagy mi kellene még hozzá, hogy az legyen? a pentium-m proci benne van.
Aktív témák
Hirdetés
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged