- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
vscotina
aktív tag
Szervusztok!
Mostmár másodszor szívom a dolgot, kinek mi a véleménye?? Mit tegyek?
A DVD író tálcája nem nyílik ki, miért??? Aztán gép kikapcsol, oldalt billent, kis pöcök nyomogat, és ha elég türelmes vagyok, akkor fél óra múltán sikerül kicsalogatni. Előtte hiába nyomogatom a gombot nem lehet kiszedni. Szerintetek ez szervízprobléma??? -
-
vscotina
aktív tag
Szervusz
Rögtön azt mondom, hogy az AVAST szedd le, mert egy kalap sz**rt sem ér.
Mi ugyanezt eljátszottuk a géppel és kiderült, hogy egy TROJAN VUNDO nevű internetes féreg zabálta fel a memóriát, szinte semmi nem mutatta. Leszedtem az avast programot, felraktam a Norton ilyent irtó kiegészítését, ami le is szedte, és azóta minden oké.
http://www.biztonsagportal.hu/article573.html
Szóval nem biztos, hogy neked is ilyen bajod van, de próbálkozz, nálunk bejött. -
vscotina
aktív tag
Szervusztok!
Meg tudja mondani valaki, hogy hogyan működik ez a garanciabővítés!
Vásárláskor kifizettünk plussz 1 évet, és azt mondták, hogy majd kapunk egy papírt talán az IBM-től. Azóta eltelt már egy kis idő.Ha valaki csinált már ilyent, tájékoztasson bennünket ha lehet.
Ha nem jön semmi értesítés, kihez lehet fordulni??? -
vscotina
aktív tag
Széles kijelzős noteszek a Lenovo kínálatában
Szerző: janpotocki | Dátum: 2005-09-16 12:08 | Témakör: Notebook | Forrás: PROHARDVER!
Hamarosan piacra kerül a ThinkPad notebookok új Z szériája.
A Lenovo újabb ThinkPad noteszgépeket dob piacra, melyek a termékcsaládnál kissé szokatlan módon megkapják a multimédiás jelzőt. A Z széria tagjai széles kijelzővel rendelkeznek, és közülük a nagyobbik, Z60m nevet viselő integrált grafikus vezérlő helyett az ATI grafikus processzoraival is megvásárolható, elsőként a Mobility Radeon X600-zal.
A Z60t forgalmazása a tengerentúlon várhatóan szeptember 20-án kezdődik, a modell ára 1099 dollártól indul; a Z60m-re október 11-ig kell várni, kezdőára 799 dollár lesz. A noteszek alapvetően Windows XP operációs rendszerrel érkeznek (állítólag Windows gombbal is rendelkeznek), de lesz linuxos kiadásuk is. Nem maradhat el természetesen a ThinkVantage szolgáltatáscsomag, és elsősorban az üzleti ügyfelekre gondolva lesznek ujjlenyomat-olvasóval felszerelt modellek is.
Forrás: http://prohardver.hu/rios3_content.php?mod=10&id=15293 -
vscotina
aktív tag
Van aki nem szereti a Home verziót, mert azt mondja, hogy az a Professional butított verziója. Nekem személy szerint tökéletesen megfelelő.
A lényeg úgyis csak a DVD író, és a WIFI, memóriát pedig 8600-ért rögtön lehet belerakatni és akkor már 512Mb fut benne. Ez az oprendszer így OEM verzióban 23,5, míg a Prof verzó 40 fölött van. Nekem annyit nem ér. -
vscotina
aktív tag
válasz
Shadowfax #191 üzenetére
Szervusztok!
Ennél sokkal jobb ajánlat A notebook.hu-nál (szintén SULINETES)
Ugyanúgy Celeronos, de DVD írós, WIFI-vel szerelve. Amiben kicsit gyengébb, hogy WinXP Home van benne.
Minden másban egyezik a leírtakkal. Szerintem ez jobb konfiguráció.
Az ára ugyanúgy 199.900 Ft
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
vscotina
aktív tag
Szervusztok!
Ki tudja, hogy milyen RAM van az R50e szériás gépekben?? Elég e ha veszek még egy 256-ost, milyent, hol, mennyiért?
És a nagy kérdés az, hogy ennek beszerelése tényleg garanciavesztéssel jár??? Mi a veszély rá, hogy a két memória nem fogja szeretni egymást??? Milyen van az R50e szériában??? Tudja valaki??
Amiért az egészet feszegetem, mert ezért a 2 perces procedúráért el akarnak kérni 5 ezer forintot.
Ha tud valaki valamit kérem segítsen!!!!
Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- Gyúrósok ide!
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Yettel topik
- Tőzsde és gazdaság
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- További aktív témák...
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest