- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
engusz
veterán
Nálunk sokszor megy akkumlátorról. Nem volt rikta a 3 órás (!!!) üzemidő sem. Legjobb tudomásom szerint az összes akkumlátor, ami ma megtalálható a notebookokban fel van szerelve egy intelligens áramkörrel, ami szabályozza a töltést. Nálunk igazából nem a legendák (és a mit szabad és mit nem szabályok) határozzák meg, hogy miként használjuk a gépet. Ha szükséges, akkor akkumlátorról, ha úgy van, akkor pedig a hálózatról megy. De szó sincs arról, hogy kiszerelnénk az akkumlátort.
A legtutibb az volna, ha valaki írna az IBM Magyarországnak, hogy mi a véleményük a dolgokról. Persze, ha ez annyira fontos kérdés. -
engusz
veterán
Ezt írtad:
''tényleg ez a legolcsóbb, de ez egy elég gyík gép. Na jó, ez így erős, szal elég gyengécske gép.''
Ez valóban erős. Nézd csak meg, hogy pl. mennyiért kapsz hasonló teljesítményű (készre szerelt) asztali gépet, ráadásul TFT-vel! Tedd még hozzá a notebookok vitathatatlan előnyeit, és máris simán megéri. -
engusz
veterán
A miénk is a notebook.hu-tól való. Első ránézésre nekem is bajom volt a TFT-vel. Szinte minden úgy nézett ki, mintha egy rosszúl tömörített (erősen pixeles) videót néztem volna. Újrahúztam a rendszert, feltelepítettem a legújabb drivereket, azóta tökéletes.
De lehet, hogy csak be kellett járatni. -
engusz
veterán
Kedvesemnek ilyen gépe van. Nyúztam eleget, megvan róla a (jó) véleményem. Az árát megéri, de szívesen láttam volna benne beépített WLAN-t.
Aktív témák
Hirdetés
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Delta Force (2024)
- Sorozatok
- Ingatlanos topic!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- További aktív témák...
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged