- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plebi
senior tag
Már meg is vettem, vagyis inkább újra. Egy gondom van, úgy néz ki, hogy a régi nicknevem is hozzárendelődött a régi ataris accounthoz. Aki megvette a játékot tőlem nem használja azt a nicknevet feltehetőleg, mivel nem ismeri, így a kérdés az, hogy van mód annak a használatához, vagy csináljak újat és kezdjem újból a játékot, mert gy néz ki, hogy a régi mentések nem használhatóak...
Üdv megint itt, csak jóárasítva, nem hittem, hogy 2 hét alatt 2500 lesz, mint ahogy írtam, akkor megveszem.
-
DigitXT
félisten
Ha ennyit tud, akkor Vsync mellett beállna 30-ra. Elvileg. Aztán a
tripla bufferelés bezavarhat. De amúgy biztosan ki van kapcsolva?
(Csak mert először azt írtad, hogy 30-on áll, ami eléggé arra utal,
hogy nincs kikapcsolva. A játékban ÉS a driverben is nézted?)
Amúgy ha kevés az FPS, akkor valamiből vissza kell venni, mint
azt javasolták, ez első körben legyen az Envrionmental Quality... -
DigitXT
félisten
FullHD-ban egy (gyárilag) húzott GTX580 sem tudja tartani a fix 60 FPS-t.
Persze kinek mi az alacsony FPS, de ha az 560 45-öt hoz, akkor elég jó.Szerk: mármint úgy értem, hogy mindig. Azért nagyrészt igen, de ugye a
Vsync miatt egy 50-55 már sokkal zavaróbb, mint a fix 60. Nálad is tutira
van Vsync, ha 30-ra esik le, még ha amúgy bírná is. Ha kikapcsolod, tuti
többet fog menni, csak akkor még inkább szaggatás érzése lesz, és még
a kép is "szétszakadhat" (tearing), szóval nem biztos, hogy megéri.smisa: és kilökdösted őket, vagy csak gyorsabb voltál náluk?
Amúgy nem az autó teszi az embert. Sajnos az online mókában kijön,
ha valaki nem olyan jó, és ha egy egész csapat van így, akkor kiutálják
a jobbat. Én is jártam így anno az NFSU2-ben, konkrétan sz*rrávertem
egy bandát driftben, utána nem akartak velem játszani.Viszont nem
jó stratégia a részükről, mert én sem úgy születtem, hogy nagy NFSU2
drift mester vagyok, csak nekem nem derogált nálam jobbakkal menni,
és ellesni tőlük a trükköket. Volt olyan kissrác, aki pl. az egyik hosszú
hegyi pályán majdnem végig lement egy csúszással: volt érzéke hozzá!
És szívesen versenyzett velem, mert még jó fej is volt, hiába volt biztos,
hogy ő nyer: gondolom látta rajtam a fejlődést.Meg lehet, hogy már ő
is már többször járt úgy, hogy kiutálták, mert túl jó; szóval ez marhaság. -
hülyegyerek
addikt
Én is most cseréltem vga-t, de én pont eme remekmű miatt fanyalodtam Atira. Eddig nvidia-m volt évek óta, de azt kell mondjam, ezzel az 5870-el most jól jártam. 1920x1200 minden Very High, 2xAA, Vsync off - városban 35-40 fps, városon kívül 50-70 fps.
Mondjuk a drivere egy nagy kalap kaki, mivel annyira leveszi 2d-ben az órajeleit, hogy hibázik, vibrál, stb., ezért sajna 2D-ben is tuningolnom kell -
Enton
addikt
30-40 fps nálam van 1920*1080 2xAA low VH Medium VH beállításokkal, verseny közben városban néha 30 alatt olykor 20-ig is elmegy ha sok a player a közelben.
Ezt a királyt nem nézte még senki:
Szerintem dévid duchovni-ra hasonlít.
-
DigitXT
félisten
Jó, hogy fikázza, miközben egy gagyi kétmagossal próbálkozik. Hát istenem, fel tetszett fedezni a CPU limitet (meg nem ártana tudni a játék frame limiteréről, illetve arról, hogy ha maxra húzza a grafikát, akkor meg a VGA-ja is kevés lesz). Ennél én is jobb tesztet csinálhatnék - bár ez a színvonalát tekintve nem nagy szó. Viszont érdekes, hogy Win7-tel még szarabbul megy neki, bár ez sejthető volt.
-
TESCO-Zsömle
titán
Egyrészt nem kérdés, hogy ez még a fele se a korábban ígért 208-nak, másrészt biztosra vehető, hogy -mint MMO-hoz- ehhez is lesznek DLC-k.
A kérdés csak az, milyenek és mennyiért.
Mindemellett úgy vélem, nincs okunk a panaszra. Elég komoly lista ez így is.
Sajnálom, hogy csak nyáron csatlakozhatok hozzátok. Ha egyáltalán...
Amúgy a DLC-k léte miért befolyásol? A listát ismered. Ha nem lenne hozzá DLC, attól miben lenne jobb ez az alapjáték? És így, hogy lesznek, miben lett rosszabb?
Nem értem... -
zuchy
őstag
De azt írta, hogy DLC-ben jönnek még. Így is elég drága az alapjáték, aztán majd veheti sorban a DLC-ket az ember. Kb egy DLC-ben lesz 20 kocsi, aztán úgy szépen összehozzák a 208-as kocsi/motor listát. Eddig is remegett a léc, hogy érdemes-e megvennem, de így már erősen hajlok afelé, hogy ne...
De majd még elválik.
-
StormLine
senior tag
mert az a forrás. (ki kell ezt fejtenem?) szeretem tudni hogy hol volt fent először. aki YouTubera feltöltötte az is a GTről szedte, látszik a vízjelből. meg onnan is tudjuk hogy a GTn azt írják hogy exclusive. persze nem lesz maradandóan exkluzív, pár napon belül megjelenik más oldalakon is.
-
Sonja
nagyúr
Basszus, ezzel a trailerrel megfogtak! Igen csak elgondolkodtam az előrendelésen, pedig már így is rengeteget költöttem játékokra. Grrr.
A fenének néztem meg!
Egyébként CD Galaxis-ban valóban elő lehet majd egyáltalán rendelni?
Mert eddig még nincs nyoma a játéknak, csak az 576-ban. Igaz, ott is ár nélkül.
-
Enton
addikt
A belső nézet jó!
Nekem a hangja az autonak nem igazán adja, főleg a mustangé, a lancia már egy fokkal, jobb.
De könyörgöm miért nem lehet egy normálisat menni az autókkal. Összevissza kanyarog félig a füvön meg.
Inkább adja ide nekem a bétahozzáférését.
A környezet eléggé jól kidolgozott, azzal semmi baj nincs. -
Davetim
tag
A videó alapján szerintem ez nem a végleges graf, az autón egyáltalán nincsenek árnyékok. Megy át a fák árnyékain, és végig ugyan olyan fénye van. Ez már az első részben is meg volt csinálva.
A környezet lehet hogy már végleges, de mozgásban szerintem jó ez.
ja, az első három kép meg rommá van tömörítve, ezért kicsit csalóka.
-
TESCO-Zsömle
titán
Nemmegmondtam?
Dave: Kezdheted te is az X3-at...
Ha jól sejtem, a 2011Q1 pénzügyi negyedévet jelöl, ami azt jelenti, hogy Március-Május.
sz: "Eden Games senior producer Nour Polloni said the extra time will also allow his team to take into account consumer feedback."
Jól van. Jöhet a kapcsolható üzemanyag-fogyasztás.
"As consolation, the publisher announced it will reward gamers already signed up to the beta with an as-yet-unannounced exclusive in-game item."
Kapunk villogó strandpapucsot?
-
szabod
senior tag
Ez 21-et ír (Észak-Amerika). Végülis olyan mindegy már az a 11 nap.
Te gyöngyösi vagy? Végre valaki aki viszonylag közel lakik hozzám (viszonylag=25km)
Na feliratkoztam én is a bétára. Milyen köcsögség már az, hogy nem lehet a konzoloknál a semmilyent választani? Na mindegy, Zsömi mintájára nekem is van mindenem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Éjszakai műszak
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Túra és kirándulás topic
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest