- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
czundermák
aktív tag
válasz
Kiskokó #12109 üzenetére
DFGT előtt ilyenem volt, jelenleg egy jóbarátom öccse használja, azt kell mondjam árához képest igen jó kis kormány, TDU2 igaz nem volt vele játszva, de annyian nem különbözik a társától, hogy nagy eltérések legyenek.
Nálam, sajnos win7 alatt már nem volt jó a Logitech szoftver, ezért a feedback nem is működött rajta GTR közben sem, ha jól rémlik pont emiatt váltottam.
Akinek van kedve jönni egy eszement száguldozásra 20:00-kor várom az előző helyszínen. Az útvonal valószínű nem ez lesz, majd menet közben kitaláljuk.
-
Napfénysüti
nagyúr
-
bazso29
aktív tag
válasz
Kiskokó #11870 üzenetére
Minden AWD bugos. Ha egy kicsit elpattog az autó és közben nyomod a gázt, akkor sokkal jobban gyorsul.
2 példa: saját videó, 0:40-től látható a legjobban
Bronco videója -
TommyX_
őstag
válasz
Kiskokó #11740 üzenetére
Ok, max majd 20:00 után tudok menni játszani.
A lock funkció tényleg hiányzik, mert jó párszor volt úgy, hogy gurultunk és szétdobott a layer, voltak érdekes dolgok.
A Ford GT-nél nincs jobb nekem a játékban, ha tehetem azzal megyek.
Mondjuk kár, hogy a Maserati Quattroporte nincs bent a játékban. -
Crazyoldman
csendes tag
válasz
Kiskokó #11717 üzenetére
Szia, a hétvégi cruise-ban én is szívesen benne lennék. Szombat, vasárnap? Mindkét nap? Milyen időben és hol találkozzunk?
Illetve a klub alapítás is érdekelne, mert ezek szerint most vagyunk néhányan "újra" kezdők, akik szeretnének klubban lenni és ha mással nem, akkor egymással versenyezni.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Kiskokó #10210 üzenetére
C.R.C. csalással.
Felraksz egy privát versenyt jó vaskos nyereménnyel, majd visszatöltöd a mentésed biztonsági másolatát. A pénzt visszakapod és a verseny is fent marad. Mikor lejár a beállított idő, visszakapod a versenyre lefoglalt pénzt.
Ott lenne a sima C.R.C. is, de azt szétcsítelik...
Esetleg ott az Airport Sprint Ranked verseny, de ahhoz sok ellenfél kell, és a véredben kell lennie a pályának. Ott lehet ám zombulni... De ha minden adott, óránként fél milla...
-
Dezike
tag
válasz
Kiskokó #9956 üzenetére
dozzer A telepítés helye nem mellékes, bárhova rakhatod.
Ha a routered támogatja a UPNP portokat akkor nem kell állítanod semmit, magától megteszi. Ha nem támogatja, vagy az oprendszered nem érti meg magát a routerrel akkor kell NAT-olni a 8889-es portot. A NAT beállításait minden routernél másként kell elvégezni, de az fix, hogy IP nem kell hozzá. Érdemes a routered totyikjában utána olvasni.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Kiskokó #5927 üzenetére
A discovery menüben a road-nál vannak a 100%-os felfedezés achi-k. Azok mögött ott van zárójelben, hogy mennyi van kész a 100-ból. Én úgy szoktam, hogy kiválasztok egy ilyet, és akkor azt minden map-olás után kiírja, míg meg nem szerezted.
Crytek: A két szigetkör két kupa utolsó futama. 1 a 8-ból.
Lőhetnél ide egy képet a map-ról, mikor a futamokat mutatja. Teljesítettet és hátralevőt együtt.
-
Dreimus
senior tag
válasz
Kiskokó #4976 üzenetére
Üdv,
Sajna erre nem tudom a pontos választ, kérlek küld el a maradványt tömörítve az egész eden games mappot. Azt meglátom tudok e pozitív segítséget nyújtani, de nagyobb cselekmények után nem árt a backup készítés mert elég instabil a mentés rendszere a játéknak.
Mr. Csizmás.: Majd az első hszbe rakd be hogy backup a legfontosabb a játék során és utána jön a kocsikázás
-
fatal`
titán
válasz
Kiskokó #4846 üzenetére
Talán updatelni kellett volna a gamet.
Feltéve hogy offline játszol, mert ezt a hibát elvileg már javították, én azért backupolok minden nap szorgalmasan.
Más: Sunday Drivers tagok versenyezzetek akkor is ha én nem vagyok (pl. holnap este), bementek a klubházba és inviteoljátok egymást.
-
frame>24
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Milyen monitort vegyek?
- Villanyszerelés
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Everest / AIDA64 topik
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest