- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
Nekem még úton nem fordult elő, csak autópálya szélén ugyanúgy mint az első részben. Illetve ibizán az egyik alagút előtt kicsit szűkűl az út, ott szoktam rendszeresen elkapni a szélét, de az is fal gyakorlatilag. Út közepén láthatatlan fallal még nem találkoztam, szerencsére, mert biztos nemkicsit anyáznék.
-
Davetim
tag
Én megcsináltam mindet aranyra a RUF-fal, igaz 4-es tuninggal.
Volt pár pálya, amin 5-6 próbálkozás is kellett, mire tudtam annyira a kanyarokat, hogy befogjam a veyront. Cserébe nem untam halálra magam
Nekem úgy tűnt, az AI egyik nagy baja az, hogy nem előz. Sokszor utolért egyenesbe a veyron, de szépen elkrúzolt mögöttem, ahelyett hogy elhúzott volna.
-
szabod
senior tag
Én már úgy állok hozzá, hogy ezek a TDU2 saját anomáliái. Kezdve a "portállal", ami eljuttat az ismert világ alá (lásd #5628 ), láthatlan falakkal, ütközés után menekülő, kétkerekező rendőrökön át egészen lebegő tereptárgyakig. Komolyan kezdem azt hinni, hogy a franciák direkt rakták ezeket bele (nem hiszem, de megnyugtat) Lehet el kéne kezdeni össszeírni ezeket. Nem minden bugot, mert az lehetetlen, de az anomáliákat mindenképpen
-
Bronco80
aktív tag
Egyébként valaki írta, hogy azok R8 V8-ak nem a játékbeli V10-ek (a tachojukon V8 van állítólag) bár ettől még nem kéne bal kanyarra 360°-al reagálni.
Nekem szimpatikus lenne a magyarázat, hogy hibásak, ezért kell az Audi kereskedőhöz leszállítani szervízre.Szerkeszthettem volna, bocs.
-
-
DigitXT
félisten
Az engem is rohadtul irritál: semmi erőlködés, vagy utalás arra, hogy
miért van vége ott az autónak, ahol: még csak ki sem forog rendesen.Van ez a Range Rover, vagy mi a tököm: az egy dolog, hogy undorító
hangja van (hullámzó "háttérzaj": anélkül máris nem lenne olyan sz*r),
de beáll 220-ra s megy: ha olyan simán elérte, akkor miért nem megy
tovább? Azt ne mondják, hogy elektronikusan van leszabályozva.
(Ha meg igen, akkor az első tuning legyen a tiltás kiiktatása.)
-
bazso29
aktív tag
Nekem hiányzik a lencse állíthatósága és még pár apróság. Készítésnél cseles vagyok, enter után frapssal kilopom a képet míg be nem jön kis ablakban. Az a baj, hogy a szerveren gyenge minőségű képeket tárol amiket a notidban tudsz megnézni. Az csak arra jó, hogy a lakásban kirakd a falra.
-
Tibiajax
nagyúr
jaaa.. az nem lag. gyenge a gép...
nálam nem csinált ilyet, frapssal mértem, 40-50 megvan mindig, minden ultra highon, 1280x. ..és virágbolti. és nálam folyékony.
és ha jól olvasom a hszeket, eredetivel még jobb is lehetellenben, nálam kanyarodásnál van néha egy beröccenés, de csak egy és ritkán. de az egy nagy röccenés.
először a vsync-re gondoltam, de nem segít rajta az annak on/off-ja -
Tibiajax
nagyúr
az egy dolog
, de milyen hangulatos lenne már.. közben természetesen szólna a st.topezi csendőrzene
állat lesz gyerekek, megcsináljuk
-
Hát szerintem meg az egész kritika elég gyengusra sikerült.. Szidni a legkönnyebb mindent.
Való igaz, hogy nem tökéletes, de szerintem az első rész sem arról szólt, hogy high-end grafika, meg full reális fizika..Az meg hogy szűkek az utak.. Jah merthogy nem NFS, hogy 6 sávos autópályán 300-al vegyük a hajtűket? Ajj de kár..
-
fatal`
titán
Nem, szimplán a 069es verzió a teljes játék, amiben ez benne maradt. Én speciel örülök neki, hogy ablakban is lehet futtatni. Meg azok is, akiknek gyengébb a gépe de LCD monitorral rendelkeznek. Ha nem bírja a natív felbontást, lejjebb lehet venni és ablakban legalább nem mosott a kép, mint a legtöbb TN+F monitornál, ha nem natívban hajtod.
-
szacsee
nagyúr
Krixbox hátránya.
Sajnos ott ugye limitálva van a max FPS és ahhoz lövik be a grafikát... gondolom én.
Aztán az a GPU már 6 éves, szóval elég szép eredmény... PC-n nem tudok olyan GPU-t ami 6 évvel későbbi játékot futtatna aminek elég szép a grafikája. Bár erről a játékfejlesztők tehetnek. -
szacsee
nagyúr
Akkor mindketten speciális eset vagyunk..
Nálam Update the Server this time...Please come back later.
Nyomok egy gombot akkor meg bedobja, hogy a bétában nincs offline mód.
Most kezdek kétkedni abban, hogy egyáltalán készen lesz a játék, lehet megint bedobnak egy csúsztatós trükköt? -
szacsee
nagyúr
Próbáld a régi seriallal, sokaknak az segített.
Viszont az is lehet, hogy a securom szivat, mivel 2x lehet aktiválni a játékot.
Én most szedem megint a downloaderrel a cuccost és nem egy kapkodó idegbeteg tempóval jön sajnos. Megpróbálom a régi seriallal és ha nem jön be nem kínlódok vele... majd ha kijön akkor fogok ránézni megint.#1812: Dehogy nincsen engem sem enged fel. Bár securom gondolom még a játékba sem engedne be, de így szívom a fogam, mert egyszer már csinálta és csak a savegame törlés segített... viszont utána visszamásolva meg ment... szóval ennyit a corrupted save game fájlokról.
Ide leírtam a nyűgömet, de annyira ideges voltam, hogy igeidőt, ragozást meg egyéb cuccokkal nem törődtem. Úgysem nézi egy DEV's sem akkor meg minek törjem magam.
Beta eleje óta nem foglalkoznak a fizikával / irányítással... akkor miről is beszélünk.
Stress teszt alatt pedig úgy dobált le, hogy "öröm" volt nézni, már csak az a kérdés, hogy a végleges játék fájljaival játszunk-e vagy még "csiszolnak" rajta, mert ha utóbbi, akkor gyémántkorongos flexet ajánlanám hozzá, mert van mit. -
Bronco80
aktív tag
Tudtam, hogy valaki a RUF-fal fog jönni.
Szegényember (Atari) Porschéja, nem rosszak, de számomra sohol nincsenek egy GT3-as, 911 Turbo vagy Carrera GT-hez képest (tudom műszakilag Porsche vagy még erősebb de akkor sem Porsche).
@Fel: Ahhoz, hogy dőljön a pénz áldozni is kell, ennek ellenére szerintem sikeres lesz a TDU2, csak az zavar, hogy sokkal nagyobb a potenciál benne, de az Atari csak gyors pénznyerésre használja.
@Stormline: érdekes ez a Ferrari-Lambo dolog, ha jól tudom a legújabb NFS-ben meg Ferrari nincs, lehet hogy bajuk van egymással.
Egyébként, lehet hogy az egyébként teljesen fölösleges törés miatt drágább egy-két licensz.
-
BigStraw
senior tag
-
Bronco80
aktív tag
Sajnos a TDU-nak (mindkét résznek) a legnagyobb baja, hogy az Atari adja ki. Nem vagyok nagy EA rajongó, de ők sokat fejlődtek support és minőség terén az utóbbi években (nem az NFS-ekre gondolok, azoknak már esélyt sem adok). Az Atari még mindig ott tart, hogy adjuk csak ki; tökmindegy milyen, majd csináltatunk 1 vagy max 2 patch-et aztán viszlát support.
-
Dreimus
senior tag
Elég egyértelmű miért hiányzik egy két kedvenc a listárol erre pedig két ok van:
1.: Az új fizikának köszönhetően nem készülnek el velük
2.: Nem jutottak dűlőre a kocsi gyártókkal, lejártak a jogok és lehet a tőrés modell ami már várható a tdu2-ben amiatt egy két gyártó külön listán van.
És hát ha a dlc-k 1-2 eurós áron lesz akkor mindenki megveheti a magának kellő pakkot így azt kapja ami neki kell. Mondjuk ez játékon belül jól megoldható lenne hogy lockolva lenne és csak a megfelelő dlcvel lehetne megvenni vagy külön kuponokkal. De ez majd jövőre elválik ugyanis amig nincs a kezünkben a korong addig minden ilyen írás csak találgatás.
-
Davetim
tag
Szerintem ez a szófelhősdi úgy lenne érdekes, ha csak a hozzászólások szövegéből indulnánk ki. A ph-s tele van a nickekkel, az aláírások szavaival meg a többi körítéssel.
Az oldal forrásából szerintem viszonylag könnyen ki lehetne szedni a szövegeket, csak azok a sorok kellenek, ahol szerepel az hogy <p class="mgt0". (amúgy totál nem értek a htmlhez)
-
szabod
senior tag
Egyébként ezeket az előrendelési extrákat csak én tartom kicseszésnek? Én a TDU-ban is összegyűjtöttem az összes járművet, és itt is ezt szeretném. Na de azért már nehogy 8x vegyem meg a játékot, hogy mindent elérhetővé tegyek... Remélem lesz vmi megoldás erre, mert én ezt szemétségnek tartom, de lehet csak én vagyok vele így.
szerk: ez nem válasz akart lenni, hanem egy önálló hsz
-
-
Angyom
tag
a teszt elején még pont kifogtam egy esős estét a Ferrarival, eszméletlen volt a változás, ahogy vizes lett az út. Örültem is, végre valami változatosság. De aztán nagyon lekorlátozták a kocsikat és még olyanok se mint TDU1-ben.
Érdekes még, hogy a TT és a Ferrari is földúton automata váltóval egyszerűen nem hajlandóak 110nél többet menni. ot szenved a TT kettesben 7ezres fordulaton és annyi. Erra az Integrale széjjelszed mindent, csak úgy száguld. Hihetetlen jó vele offroadozni máshol is.Fel is csillant a szemem a murvás utakon, egy kis Rally (DiRT) érzést belecsempésztek, talán még lehetne azt is csiszolgatni, de legalább változatosság az megvan.
-
Rusher
őstag
Láttam akkor is....az irányítás tényleg jobb lett benne, de mégis olyan más mint a TDU-ban, de nem rossz, grafikában semmilyen változást nem látok. Nem csúnya, de nem is szép....mondjuk azt, hogy nem rossz.....a TDU-hoz képest szebb és dúsabb, több minden van, kicsi optimalizálás ráférne mondjuk. A múltkor még lehetett pl. a Ferrari California-nak a tetejét lecsukni most miért nem lehet?
Tibiajax Mmm jaja....nem rossz, de nem hiszem, hogy előrendelem...majd ha ez is lemegy 1990-re megapackal együtt majd akkor
mod.:azt bánom, hogy még egyszer sem sikerült pókerezni, mert mindig azt írja ki, hogy tdu szerverek nem elérhetőek
Egyszer volt a múltkori stressz tesztnél, hogy ültek egy csomóan az asztalnál na mondom most azt mire beültem volna lekapcsolták a szervereket, mindenki felállt és elsétált az asztaltól..
-
Többek között. Meg az optimalizációra is gyúrni kellene, nálam a pedálok se mennek a kormányhoz, illetve az FF-et hiába kapcsolom ki, akkor is van.
Viszont játék közbeni buggal most nem találkoztam, az AI is kezd normális lenni, szóval tényleg alakul ezAz egeret én úgy hozom vissza, hogy játékban alt+enter, így kimegy ablakba, utána alt+tab-al másik alkalmazásra váltani, majd rögtön vissza a játékra, de alt+tab-al itt is. Utána alt+enter vissza fullscreen, és így újra van egér nálam.
Én is az esőt várom, tegnap volt egy rövidebb, ma még nem találkoztam vele. De most kiléptem, majd este előszedem megint. De a házban meg lehet nézni az előrejelzést. Amúgy láttalak játékban, párszáz méterre voltál tőlem, elindultam feléd, de aztán meg eltűntél..
-
Zoo123
senior tag
"Láttad volna másfél hónappal ezelőtt."
Miért, azóta jobb lett?
Komolyan kérdezem, nekem csak az "offline" demo van meg, de abban az irányítás valami csapnivaló..Nyugtass meg hogy azóta javítottak rajta, és eltűnt az a 40% holtjáték kormányzásnál!
Az első rész nagy kedvenc és ez is meglesz eredetiben amint megjelenik és meggyőződtem róla hogy az irányítással semmi gond...
-
-
Loha
veterán
Jelenleg szerintem az a szitu, hogy minél gyorsabban megy a kocsi, annál kevesebbet érintkeznek a kerekek az úttal, mert egyszerűen elpattog az út egyenetlenségein, és ha pont akkor korrigálok a kormánnyal amikor az autó éppen elpattan, akkor az útra visszaérkezéskor elveszítem az irányítást... Olyasmi a dolog mint a vízen kacsázó kő esetében, minél nagyobb sebességgel repül a kő, annál kevesebbet érintkezik a vízzel...
-
szabod
senior tag
Az igen!
FXX, F430 Scuderia, 458 Italia.... Oldtimert annyit nem láttam, de gondolom ez nem a teljes lista.
Szeretnék egy ilyen trailert Lamborghinikkel isVagy inkább egy rally/offroad trailert Subarukkal meg igazi terepjárókkal, nem csak ilyen Q7-ekkel.
Mellesleg még mindig nem jutottam be a betara, de annyira nem is foglalkoztat, mert nem érnék rá, a másik meg az, hogy a megjelenéskor legalább újdonságokat is tartogat majd játék, vagy legalábbis Ibiza számomra újdonság lesz
Tört betat persze én is kipróbáltam, de abba is hagytam, majd a teljes játékban találkozunk
-
-
gery5
csendes tag
A "b@szott nagy dead zone" nekem már ez elején megszűnt, mikor a pad érzékenységet lezúztam 0-ra. Viszont egy parányi még mindig van. 900 fokos kormánybeállítással játszom, és mintha még mindig lenne egy pár fokos holtjáték, ami nagy sebességnél érezhető főleg, enyhén ívelő hosszan elnyújtott "kanyaroknál". Nem mondom, van még mit hegeszteni, persze, de azért csak alakul lassan.
Jó lenne tudni előre, hogy mi lesz a végeredmény, meg jó volna látni is, hogy hogyan dolgozzák fel a bétafórumon felmerülő igényeket, hibabejelentéseket, stb. Csak mert egyelőre pont az nem látszik változni, amin annyit sír a közönség (irányítás+fizika). Hacsak nem épp egy új fizikai motort írnak a háttérben. -
potha88
tag
Nincs előnye
Már hónapok óta izzad a tenyerem
Most a TDU1-em sem műxik, mert újratoltam a notit, és nincs időm tökölni vele h felmásszon a szerverre végre.
(Ez itt titok, de kipróbáltam a tört bétát)
Nah és azt kell mondjam, ha ezen dolgoznak még kicsit állati jó lesz.
Szép lett, meg jó, bár nekem az irányítás hihetetlenül másnak tűnik mint az előzőben.
Kicsit túlzottan arcade-os jelleget kapott szerintem.
De a motor hangja tök jó, az alapjárati zörejek is frankók, végre világít is a lámpám
Azért várom a beta kulcsot hátha
-
StormLine
senior tag
a TDU1 is ien. persze jobb lenne a még több de túl sok meló lenne (illetve nem gazdaságos egyelőre). ha nem valós helyszínek lennének (mint pl NFS, Burnout) akkor kevésbé mondanánk hogy többet ki lehetne hozni. de legalább a főbb nyomvonalak benne vannak. és jó érzés tudni hogy pl ha a H3on dél fele megyünk akkor a végén ha elmegy az ember jobbra akkor ott lesz a stadion. vagy hogy Honolulu mellett fel lehet menni a Tantalusra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Hardcore café
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- Sorozatok
- Autós topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Drón topik
- További aktív témák...
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest