- iPhone topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisTopi95
aktív tag
-
TESCO-Zsömle
titán
Köhöm.. Szóval vegyek kormányt plusz Nvidia kártyát mert a kedves Eden games elrontotta mind a fizikát mind az optimalizációt.
Nem. állítsd be, mert a kedves Eden Games nem tudja, hogy neked hogyan tetszik...
Ha nincs 5 perced a saját ízlésednek megfelelően beállítani a játékot, akkor valószínűleg játszani sincs...
Mint írtam én se kormánnyal játszottam, csak vettem a fáradságot, hogy pár perc alatt beállítsam magamnak úgy, ahogy én szeretem.
-
TESCO-Zsömle
titán
Nem tudom, az én szgépenem nem fut se a GT, se a Forza... Őszintén megmondom, hogy fogalmam sincs, milyen az alap beállítás, mert egy percig sem használtam. Ott voltam a nyitott Ferrari Californiába, megálltam az út szélén és álló helyzetbe, a kereket figyelve beállítottam a csúszkákat számomra megfelelőnek. Nem kellett hozzá egy métert se vezetnem, mert a joy-t mozgatva látom, hogy miként reagál a kerék.
A képi lagra egy nVidia kártya jelenti a megoldást. Minimális lag (vagy inkább akadás) nekem is van. (gépem eléred az adatlapomon)
Egy 3,6GHz-es E5200-al hajtott alap 8600GT-vel semmi akadás nem volt. Semmi. Folyékony 30-40FPS-sel futott a játék 1280*1024-ben minden low-on... Efölött a VGA nem bírta...
-
TESCO-Zsömle
titán
Be kéne állítani a játékban a kontrollert.
Érzékenység, linearitás, holttér...
Egyébként autó és Driving Aid függő, amit írtál. A legtöbb géppel jól lehet menni, és csak akkor tör ki a hátuljuk, ha hirtelen nagy gázt adsz, vagy kanyarban elemelkedik a feneke és tapadást veszt. Meg persze esőben. Az teljesen más fizika, mint a száraz idő...
sz: Én a legjobb rekordjaimat egy Joystick-kal futottam, digitális gázzal/fékkel, megfejelve egy billentyűzetre konfigurált kuplungos H-váltóval a jobb gyorsulásért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- iPhone topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen routert?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- EA Sports WRC '23
- Linux kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Komplett új gép eladó Ryzen5 8400F nettó áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest