- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Fotók, videók mobillal
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
blazsey2 #4508 üzenetére
Elhiszem, de ahhoz le kell szurkolni 25 millát klubfejlesztésre. Készen állsz rá? Vagyunk 5-en, hogy összedobjuk, szóval fejenként 5 milla.
És amúgy is FXX lenne.Másrészt addig esély nincs klubra, amíg ilyen gondok vannak a szerverrel. Az kéne még, hogy eltűnjön az egész, pénzzel együtt...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
blazsey2 #4454 üzenetére
Jah, láttam. Én meg megint vagy 20* belefagytam az asztalba.
Ez úgy néz ki, hogy leülsz, előjön a menü, de a buy-in gomb helyén egy inaktív re-buy van. Ha ezt látod, és rányomsz a play-re, kész. Utána nem jön többé elő a menü. Ha mákod van -így ültem le hozzád- akkor a kör végén szól, hogy nincs zsetonod, és felajánlja, hogy vegyél. Ez 20-ból 1x történt meg.
Azóta se tudtam leülni asztalhoz.
Valszeg szerver-gond lesz, mert kb 2 perc alatt ürült ki egy majdnem teli terem. Gondolom kidobta őket...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
blazsey2 #3322 üzenetére
Én Hawaiin csapattam, megint láttam, hogy Ibizán szakad az eső, és utána lefűzhető a felhős fotó.
Elmentem versenyezni. Éjjeli versenyek, szakadó esőben, hajnai 3-kor. Egyik verseny közben snitt, és mintha elvágták volna. Fényes nappal lett eső nélkül, és 8 óra.
Gondolom időjárás szempontjából ilyen, ha megszakad a kapcsolat a szerverrel... Ez már a harmadik eset, hogy valami bug miatt nem tudom azt a nyamvadt fotót megcsinálni, mert 10 perccel előtte valami szarság van. De nem, bej, csinálok mást. Nagy sziget ez az Oahu...
Tény, hogy jelen állapotában az 5.5 is igen jószívű ajándék. Nem tudom kik vezetik az Atari-t, de remélem tudják, hogy az aranytojást tojó tyúkot vágják...
-
DigitXT
félisten
válasz
blazsey2 #3079 üzenetére
Tegnap én is elértem a 10-es szintet: érdemes már átmenni, vagy
inkább célszerű Ibizát felfedezni? Gondolom bármikor vissza lehet
jönni. Az autókkal mi a helyzet? (Pl. pénzbe kerül az átszállítás?)Xirtam: lehet, hogy a csajokat jobban szereti öltöztetni.
A faszi
első "ruházkodása" úgy nézett ki, hogy meztelen felső + egy sapi...
Hadd ne mondjam, minek nézett ki úgy.Amúgy az öltönyre várok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest