- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lion81
tag
válasz
csaba951 #12645 üzenetére
Azóta sikerült az Atarinál regisztrálnom kaptam is emailt hogy regelve vagyok náluk utána mentem a TDU2 hivatalos oldalra ott ugyanazzal a névvel és kóddal engedett accountot létrehozni(szívtam vele mire rájöttem)
de elvileg kellene kapni valamit még onnan vagy ennyi volt és mehetek játszani ami ugye nem megy mert hiába indítom a launchert ezt dobja ki:kép
Beírtam a CD kulcsot még a telepítésnél és elfogadta úgy hogy azzal nincs gond csak azt nem értem hogy milyen serialt kér?
Kellene még kapnom valahonnan egy serialt?
Az árára visszatérve meg :a steamen nem árulják,külföldi oldalakon is 4800.-ba került volna itthon meg ez alatt nem lehet kapniAhol lett volna olcsóbban ott meg nem volt raktáron úgyhogy ha valaki mostanában tud olcsóbban annak gratula én nem találtam!
Egyenlőre jobban izgat hogy nem tudom nyomni mert nem tudom most hogy mi a f*sz van -
hoffman_
nagyúr
válasz
csaba951 #12387 üzenetére
nekem az egészben az a "varázs", hogy beülök bármelyik autóba, és azt a házat használom, amelyikhez kedvem szottyan.
a single részét nem is teljesen értem, mert itt ugye nincs online meg offline profil, mint az elsőben - ahol az a kellemetlen dolog ért, hogy kitoltam elég jól a multit, megvolt minden ház és autó, akkor krúzoltam, amikor akartam, de lelőtték a szerókat, és ottmaradtam játék nélkül kvázi.
ha itt lelövik a szerókat, akkor milyen sors vár vajon a profilomra?
btw milyen feladatok vannak? mert a versenyek, meg egyéb stoppos mókák azok érdekelnek nyilván, csinálom is őket, ha olyan kedvem van, de jobb szeretek csak autókázni. főleg ha ismerősökkel lehet gurulni, bár olyan csak az elsőben volt még.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
csaba951 #11962 üzenetére
Most még csak 2-es szintű tuning elérhető de azt rátolom az összes gépemre amikkel versenyzek.
Na délután megyek ezzel az Astonnal egy próbakört hogy milyen. A hawai-i versenyzőiskolában is kellett egy Astonnal pár gyakorlatnál menni de azt nem tudom melyik volt. Viszont azzal óvatosan kellett azért kanyarodni mert hajlamos volt teli gázra keresztbeállni azt meg billentyűzetről nem könnyű korrigálni. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
csaba951 #11857 üzenetére
"Nekem gyanúsak ezek az autóroncsok. Ibiza 1 (100%) - 2 (99%)-n rendszeresen találok roncsokat olyan helyen ahol korábban már jártam, és akkor nem jelezte. Létezik, hogy a roncsok folyamatosan kerülnek elhelyezésre? Nincs kint az összes roncs a játék kezdetekor?"
Nincs. Az Exploration DLC roncsait (Dodge és Lancia) folyamatosan pakolja ki, ahogy teljesíted a hozzájuk tartozó aranyszínű bombás küldetést. Megkönnyítendő a dolgod, egy radar-jelet is tesz a térképre.
-
Zebu
addikt
válasz
csaba951 #11782 üzenetére
Persze azt vágom, hogy nem ugyanaz kellett, csak az volt az alap... az alapján írtam át.
Viszont jó hogy mondod, át is állítottam a steam-et, hogy rendszergazda módban fusson...
Átállítottam hardcore-ra az irányítást, de úgyis visszahúzza...
Egyébként nagyon hangulatos!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Gumi és felni topik
- Macska topik
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Videós, mozgóképes topik
- Légies iPhone halvány színei
- Billentyűzet gondom van
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Steelseries Apex Pro TKL - UK ISO - AJÁNDÉK PUDDING KEYCAP
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung HW-QS700F 3.1.2 Hangprojektor (BONTATLAN!)
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest