- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
Versenyeket bárki indíthat szinttől függetlenül. Vezető tud klubot fejleszteni, költöztetni és autót venni.
Egyébként még nem néztem ,de ha nem tudod a klubot Hawaii-ra költöztetni, akkor valszeg újat kell majd alapítanunk. Emlékeim szerint klubon belüli versenyt csak azon a szigeten lehet rendezni, ahol a klub is van, Hawaii-n pedig több a lehetőség.
bazso29: Az a baj, hogy ez iszonyúan sokáig tartana szvsz...
-
Napfénysüti
nagyúr
-
AlexWolf
senior tag
szerintem a játékba nem rakta be semmi olyat hogy kopik a kocsi vagy elromlik. valszeg a used car dealer csak annyiba különbözik a normál kocsi dealertől, hogy random milyen kocsi van éppen raktáron, és valamivel olcsóbb mintha a márka dealertől vennéd.
Szóval amit említettél az valszeg bug. Pl a ibizai Solar Crown-on megnyerhető lotusban fel van cserélve a 3-as és 4-es fokozat. Lehet ezt észre sem vettem volna, ha automata váltóval tolom a játékot. -
TESCO-Zsömle
titán
Át lehet ruházni a president szerepet a klubban?
Ha kilépsz a klubból, akkor igen. Aztán persze vissza tudsz lépni tagként. De egyelőre várjunk ezzel. Nem tudom, hogy a support mit talál ki, ha egyáltalán kitalál valamit. Ha képesek hozzáférni az Acc-hoz, nem tartana sokba resetelni a Kaszinó stat-ját. Én még abba is belemennék, hogy csinálok egy szűztiszta Atari Acc-ot, amin ők aktiválják a meglevő DLC-imet, vagy hozzám vágnak 2000 token-t, a régit meg törlik...
Igazából itt a segítőkészség a kérdéses, hogy hajlandóak-e...
Kah egyébként a hang problémára 2 napon belül reagált a support. Igaz a válasz sokat nem ért
Azért én bizakodom. A probléma ugyanis az Ő oldalukon van, egészen pontosan az Atari Acc-al. Hogy a DLC ahhoz köti a Stat-ot, nem a profilokhoz. Hiába kezdesz új játékot, a kaszinós eredmények is megmaradnak, ahogy a VIP póker-jegyek.
-
TESCO-Zsömle
titán
Ez azért nem fog menni, mert amennyit az egyik klub nyer, annyit a másik veszít.
bazso29: Én kíváncsi lennék, hogy ki viszi most a régi klubunkat, mert tele van, mint a déli busz. Sose voltunk 30-an, most meg 1 üres hely van benne.
Vicces lenne, ha valami SG-s arcnál lenne a valaha volt legerősebb PH!-s klub...
-
csaba951
veterán
Fejből írtam. Most kipróbáltam az összes ilyen beállítási lehetőséget, és nincs ilyen.
Google találat: Changing nationality in user profile/avatar
Vagyis a Windows -> Vezérlőpult -> Terület és nyel beállításokból veszi át ezt az értéket. Itt kell a Hely fülön az országot valami másikra állítani. -
csaba951
veterán
Hajlékodban megkeresed a számítógépet, és a My TDU Life részlegben tudod ezt beállítani, ha jól emlékszem.
Ha már itt tartunk, akkor nézd meg a TV-t is, a ruhásszekrényt (csak azt amin megjelenik egy ruhafogas ha közel vagy) és a garázst is (az egyik kijárati ajtó lesz, ha közel vagy, akkor garázs jel jelenik meg rajta)!
-
TESCO-Zsömle
titán
Én legalább 3 embert hozok magammal és czunderrel együtt.
Stipistop.
sz: Egyébként 1-es szinten ja. 8 a limit. lvl2-es klubban 16, lvl3-asban meg 32.
De aktívan már a 8 is sok, ha CvC versenyről van szó. Ugye 4-enl ehet nevezni. Régen 4 főnél már osztottuk a népet két csapatra. Nagyon hamar felhúztuk a klubot anno Talán még meg is van...
-
czundermák
aktív tag
Urak Atari tokent még lehet venni valahogy?
Szenvedek vele vagy fél órája, TDU2 oldalán, ha szeretnék 1000-et venni nem engedi mert nincsenek meg a kártyám adatai. Az eddig rendben is van, de még is hova írjam a kártyám adatait... a support más oldalra mutat, a hivatalos Atari oldalon szintén semmi érdemi infó, mert ahol igényelni lehetne, oda megint csak azt a választ kapom, hogy az oldal nem található.
Régebben nem tartott 5 percig a mutatvány.
Nem válasz akart lenni.
-
Zebu
addikt
hm azért még nem teljes a hang kép, mert minden egyes indítás előtt a konfigban átt kell állítanom directsound-ra, majd vissza xaudio2-re, hogy menjen.
Jah a steam admin joggal történő futtatásával az a baj, hogy ha belövöm a kompatibilitási módnál a rendszergazda joggal történő futtatást, akkor kiírja, hogy ez nem javasolt, vegyem le, mert addig el sem indul...
MÁS:
Lehet csinálok egy club-ot
Mit szóltok? Vagy van már ilyen?
-
csaba951
veterán
A szigeten külön jelzi a használt autó kereskedőket. Az első lakhelyed közvetlen közelében van is egy. Ott lehet eladni a felesleges kocsikat.
Nyeremény autót elvből nem adunk el!
Ha jól tudom, akkor ezeket külön nem lehet megvásárolni, ha később meggondolnád magad. Nagyon sok esetben a kategória legjobb autóját (vagy majdnem azt) nyered el tőlük. Tehát a későbbi online versnyeidnél még jól jöhetnek. Persze maximumra tuningolva.
DLC-ként vannak ennél is jobb kocsik, de azokért külön kell fizetned. Meg nem is magát a kocsit kapod meg, hanem csak a lehetőséget, hogy a dealernél meg tud venni a játékbeli pénzedért. A játék leggyorsabb dlc kocsijáért (Bugatti Veyron 16.4 Super Sport) pl. $3000000-t kell még leszurkolnod a játékban. Nem ma este lesz ennyi pénzed!
A letöltött SP2-ben benne van az összes dlc autó, motor is. Csak a feloldásukat veszed meg az Atari tokennel, letölteni már nem fog semmit a játék. Az összes dlc kocsit el tudod vinni 2-10 perces teszt vezetésre a kereskedőktől, vagy a dlc küldetésekben vezetheted őket bizonyos feladatokban. Így vásárlás előtt meg tudod egy kicsit ismerni a kocsikat.
Az sp részben egyébként nem ér hátrány ha nincs dlc kocsid. A mp részben viszont számíts arra, hogy az ellenfeleknek többnyire maximumra tuningolt szuper kocsija / motorja van. Motorozni csak dlc vásárláson keresztül tudsz. Alap motor nincs a játékban.
-
csaba951
veterán
Ezek szerint nem rendszergazda jogosultsággal indítod a Steam klienst?!
Más. A #11780)-ban linkelt registry beállítások a DVD-s verzióra vonatkoznak. A Steames verzió teljesen más bejegyzéseket használ. Meg meg is volnék lepődve ha orosz nyelven használnád a játékot!
(#11781) Zebu
Igen, egyrészt gamepaddal sokkal finomabban irányítható. Másrészt a gamepad irányítását is célszerű a te stílusodra szabni. Állítható a holtjáték, az érzékenység, és a reagálás késleltetés ideje is. Csak meg kell találni a menüben. -
Zebu
addikt
MEEGVAAAAAAAAAAAAAN !!!!!!!
A rohadék STEAM! Már a Planetside2-vel is beszopatott, hogy US volt a default beállítása és át kellett buherálnom az egyik INI file-ban EU-ra....
Bár lehet itt most nem a STEAM volt a ludas, de gyanús...
A lényeg, hogy a REGISTRY bejegyzések voltak hiányosak...
[link]Megnézem, hogy nálam csak a Wow6432Node alatt található bejegyzésem volt meg, a SOFTWARE\Atari nem.
Lemásoltam a bejegyzéseimet, átállítottam Xaudio2-re és VOILÁ! Kéész !!!!!!
Nah meglett! Csak egy fél nap szopódás és pár őszhajszál ment rá
-
Kiskokó
veterán
Nekem is kivan engedve a port. Általában Symmetricet ír de azal megy online. Vagy zöld
De ha Moderated azzal nekem se megy.a Hangra első Hozzászólás
Nagyon halk a játék, mit tegyek hogy hangos legyen?
A vezérlőpult → Hangok beállításoknál az utolsó fülön a legalsót kell bejelölni (polonic hozzászólása)
(az 1.ben van kép is)Illetve
Valaki egy kis crúzingolás fél1-1 felé ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest