- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ko9
addikt
válasz
kiskaktusz #11026 üzenetére
És tényleg, köszi
(az ilyen sz*r márkák nem nagyon ragadnak meg a fejemben
).
-
ko9
addikt
válasz
Dottore #9645 üzenetére
Értem amit mondol, és igazat is adok neked. Ez mondjuk nem egy mindenhol megtalálható ikoncsomag, ez egyedileg lett készítve egy fórumtársunk által.
Igazából itt az is probléma, hogy vannak korlátok. Ha én pl azt mondom, hogy a bal felső ikont arrébb kéne raknom 2 pixellel, nem nagyon tudnám megoldani, ugyanis köt az 5x4-es rács.
Amúgy szerintem nem kéne elvetni ezt a témát, mert ebből valami komolyabb dolog is lehet, mint az ikonpakk és háttérképcsere
-
ko9
addikt
Köszönöm mindenkinek
Státuszbár miatt lett ilyen kék főleg, nekem jó hogy ottvan, így szoktam megAgyzuzo
Oldman2
Bal alsó sarokra még terveztem valamit, bár akkor meg már lehet tényleg túl zsúfolt lenne. A színe azért maradt piroson, mert az figyelemfelkeltő. Ha kék kenne, lehet "átúszna" rajta a tekintetem.Igen, Minimalistic Text.
-
ko9
addikt
válasz
mondomén #9600 üzenetére
doubleTwist-et nézted? Sokáig használtam még, miután eladtam az iPodom. Tud WiFi-n szinkronizálni iTunes-al, kezelőfelülete is átlátható
-
ko9
addikt
JB-n még plusz funkciókat is kapott, ami csak ott van - mondjuk ehhez kellettek a JB újdonságai.
Nekem ez lett a fő launcherem, egy dolgot hiányolok belőle: nem lehet beállítani az AppDrawerben az ikonok méretét. Ha globálisan felhúzom 150%-ra (kicsik az ikonjaim
), akkor a dokkon lehúzom 80%-ra, úgy jó, de az AppDrawerben a 150%-ot veszi, az meg piszok nagy...
-
ko9
addikt
Üdv!
Valaki tudja, hogy az új ADW Launcher EXben hogy lehet ikont cserélni (pl az AppDrawerét)?
Köszönöm -
ko9
addikt
válasz
forintuser #5854 üzenetére
Köszönöm
-
ko9
addikt
Üdv!
Valakinek nincs meg az új MIUIv4 Lockscreen? Hülye vagyok a kínai nyelvhez () és nem tudok beregelni, hogy leszedjem.
Köszönöm előre is -
ko9
addikt
Idézet a Marketről:
Check "pro" version for tap to launch feature (direct alarm setup, application launch and more), settings save/restore and custom area text.
Ergo proban van Tap-To-Launch (rányomsz és elindít valamit), el tudod menteni és vissza tudod tölteni a beállításaid, és egyéni szöveget is beírhatsz.
Ha másnem a fejlesztő támogatásáért is megéri azt a 147Ft-ot ha tetszik...
-
ko9
addikt
Valaki tud segíteni MIUI v4 téma újraméretezésében?
Sajnos ilyenben sose voltam otthon. Pár dolog megy alapból, de pl az ikonokat nem tudom a helyükre parancsolni
-
ko9
addikt
Basszus köszönöm
. Én a Phone appban kerestem, a Contacts eszembe se jutott...
A telefonálás közbeni tárcsázó tökéletes, a hívás előtti tárcsázó túl nagy.
Köszönöm mégegyszerÉpp portolom a MIUIv4-et Xperia Mini Pro-ra, ez az egyik legnagyobb hiba most.
Bocsi, hogy nem válaszoltam anno, nem volt sajnos időm visszamenni MIUI-ra, ICS-ztünk. Most viszont már v4 kompatibilis vagyok, ha kell valamit tesztelni keress nyugodtan -
ko9
addikt
Üdv!
Lenne egy kérdésem a MIUI-sokhoz! A dialert lehet témával módosítani? Esetleg nem tudja valaki, hogy honnan szedi a számok méretét?
Köszönöm előre is -
ko9
addikt
Közben megtaláltam Beautiful Widgets-nek a Flat Black Weather skinje. A link XDA-s, de a programon belül ha rákeresel, biztos megtalálod
-
ko9
addikt
Az óra szerintem Minimalistic Text, a Weatherre is van tippem, de az nem biztos
-
ko9
addikt
válasz
KTHEORIGINAL #4723 üzenetére
Köszönöm ez már jó lett
-
ko9
addikt
válasz
KTHEORIGINAL #4719 üzenetére
Üdv!
Szívesen letölteném, de hibás a ZIP amit linkeltél -
ko9
addikt
válasz
KTHEORIGINAL #4655 üzenetére
Mert piszkosul tetszik, nekem ilyen kell
-
ko9
addikt
válasz
KTHEORIGINAL #4648 üzenetére
Ez nice! Honnan van?
-
ko9
addikt
Valaki Framework-res.apk módosításban nincs otthon? Ez végülis a témázgatás mélyvíze
-
ko9
addikt
Mi az ideális méret MDPI (HVGA) készülékre háttérképnek?
-
ko9
addikt
PureCalendar-ba hogy tudom belerakni a névnapokat?
Kicsit égő, hogy minden ilyen hülyeséget kérdezek#3530: A FlatWhite skint ajánlom Minimal stílusban, igaz ez XDA-s link, de elvileg a BW-ben is benne van.
-
ko9
addikt
válasz
kiskaktusz #3527 üzenetére
Nekem is "megvolt", letöröltem, teló restart, újraraktam, és Errort adott. Bementem az Alkalmazások kezelésébe, nyomtam egy "Adatok törlése" gombot, utánna egyből betöltötte a listát
-
ko9
addikt
válasz
kiskaktusz #3482 üzenetére
Köszönöm, holnap kipróbálom.
-
ko9
addikt
válasz
kiskaktusz #3480 üzenetére
Névnapok mivel?
-
ko9
addikt
Parancsikonokat WidgetLocker-re saját ikonnal mivel tudok kirakni? Extended Controls-ban és Widgetsoidban sem találtam ikoncsere-lehetőséget.
Tárcsázót (telefon app) akarom kirakni, de nem a gyári ikonnal. Erre van lehetőség valahogy? -
ko9
addikt
WidgetLockerben ellehet tüntetni a gyári felső statusbart?
Mármint hogy a lockscreenen ne mutassa. -
ko9
addikt
Üdv!
Valaki tudja esetleg, hogy hol találom ennek a hátterét? [link]Annyira rájöttem már, hogy a LeeDroid 2.3d-ben volt, csak hát nincs vele kompatabilis készülékem, meg könnyebb lenne megtalálni a képet, mint kinyerni egy ROMból
Köszönöm előre is!
-
ko9
addikt
Visszatalálós jelölés
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest