- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
0xmilan #14715 üzenetére
Bocs, látom ezt már csináltad. Akkor meg: nyomd meg a menü gombot a telón (hogy az jöjjön be hogy: háttérkép, alkalmazások kezelése, nova beállítások, rendszerbeállítások) majd válaszd a "Háttérképek", majd "Galéria", oott válaszd ki a képet, majd a mégsem-től balra lévő kockaszerű jelet. A felugróban meg az "álló"-t, s kész
-
mgaben
senior tag
válasz
0xmilan #11391 üzenetére
Na, készítettem pár shot-ot a változtatásokkal. Ahol nincs írva, ott nincs drop shadow rajta. Szerintem a felhőnél jobb ds-el, a hónál meg nem látszik.
A szövegen jobban nem tudok változtatni, az uccw beállításai korlátozottak, sajna itt nem lehet külső képfájlt megadni, mint az óra esetében.
Jöhetnek a vélemények, finomítsam avagy jó lesz most már.
Ja, és még egy kérdés, hogy ehhez a widgethez készítsek e szerintetek a home-ra négy ilyen stílusú ikont vagy maradjon a régi (a saját fehér alappal)?
Cloudy:
Snow:
-
-
mgaben
senior tag
válasz
0xmilan #11389 üzenetére
A szöveg beállítás az uccw-ben van, majd még alakítgatom. Sajna a településnevekkel nem lehet így mit kezdeni
, azt magyarul írja, hiába angol a rendszer.
A felhő is fekete alapról indul (bár color overlay, a fill le van véve 0-ra), de az opacity csak 10% van. Majd megnézem sötétebben is.
Az innert meg sajna nem tudom külön állítani, mert egy réteg maga a grafika, súlyos macera lenne külön layer-re tenni a hópelyheket.
Talán majd eccer.
Ismét köszönöm az észrevételeket, tanácsokat.
-
mgaben
senior tag
válasz
0xmilan #11324 üzenetére
Állati lett!!!
Weather ikonokat kezdtem ilyeneket készíteni, a PS blending option beállításaid érdekelnének, hátha jobb mint az enyém
És most már legyen kedves valaki homályosítson fel végre, hogy a fenébe lehet az uccw-ben egy új skin-nek custom weather icon-t adni!? Lassan ott tartok, hogy b.....szom ki a telefont a hóra.
-
mgaben
senior tag
válasz
0xmilan #11143 üzenetére
Szia!
Igen amit lehet egy meglévő témában átírod, de sok olyan ikonnnal találkoztam amit a téma nem változtat meg, csak ad neki egy témához illő hátteret. De lehet csak nálam van ilyen? Pl facebook ikon rendszeresen com.facebook.katana.png néven van, holott ez csak a settings menü > app listában lévő ikonját változtatja meg. A launcher ikon neve más: com.facebook.katana.LoginActivity.png.
A lényeg, én ezzel a progival nyitotam meg és változtattam az ikonokat, de másra is jó: [MIUI Theme Editor]
Ha valakinek nem indul akkor lejjebb a hozzászólásokban ott van mit kell módosítani a .jar file-ban. Majd utána nem a bat fájllal indítottam, hanem a jar-al vagy cmd-ből a java -jar MIUIThemeEditor.jar paranccsal (előbb be kell lépni a könyvtárba). Ebből néztem ki sok ikon nevet amit nem találtam máshol, meg ha a telóval összeköti az ember, elvileg betölti az eredeti ikont nevén nevezve, nekem sajna nem sikerült valamiért. Meg még voltak ikonok amik sehogy sem akartak megváltozni, így total commanderben (root joggal) kerestem rá rész szavakra és így kerestem meg az eredeti ikonokat majd arra a névre átírva az enyémeket már működött.Nos, úgy röviden ennyi a történet az ikon pakkhoz, ha konkrét kérdés is van akkor megpróbálok válaszolni.
-
RdsG
csendes tag
válasz
0xmilan #6478 üzenetére
Hi
ADW launcherben ha csak két képernyőd van, akkor csak ketté osztja a hátteret. Ha több képernyőre különböző hátteret akarsz rakni, ahhoz a Multi live wallpaper kell.
A háttérhez link (közvetlenül az alkotóhoz): http://dryztal.deviantart.com/art/Mountain-Lion-Alternative-285876922
-
fo_di
őstag
válasz
0xmilan #6404 üzenetére
az ikonokat leméretezi elvileg a rendszer magától, az alkalmazások témái és a lockscreen ami méretezést igényel (az alkalmazások a hdpi/mdpi/ldpi miatt, mivel a legtöbb appban külön képkészelet van a három felbontástípushoz, a lockscreen meg azért, mert koordinátákkal kell dolgozni, ami lehet, hogy nem fér be a képbe)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest