- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskaktusz
addikt
Biztos vagyok benne, hogy láttam valahol már azt az ikont, csak fogalmam sincs hogy hol.
-
faber24
őstag
Hehe. Igen, én is szeretem az ilyen kis agyzsibbasztó, üzenetet hordozó vagy éppen provokatív (pl. qamu toples apácája
) háttereket...
A képen nincs dokk. A sötét sávok a háttér részei...Photoshopban csináltam meg a 3 oldalas hátteret (+ widget locker), és csak normál ikonok vannak az asztalon, meg UCCV és simpletext widgetek...a launcher meg NovaPrime.
Ez az alapja az egésznek, ezt vettem át és egy ideje ezt használom, csak kicsit faragtam rajta a saját számíze szerint
-
Oldman2
nagyúr
Alapvetően bejövős! Gratula.
:-)Észrevételeim:
A Lockscreen Notification widgetjei nekem kissé "félre vannak csapva", szimmetrikusan mutatósabbak lennének, valamint a piros színű számlálókat állítsd át kék Holo(?) színűre. A téma egyik színe is kék nem pedig piros.
Az ikonok ötletesek, de nekem kicsit zsúfoltnak tűnnek.
A 3. képen Minimalistic Text-tel van megoldva alul a különféle rendszer információk kiíratása ugye?
-
-
forintuser
őstag
-
fo_di
őstag
320*240 kellene? majd megnézem, mit tehetek, de határidőt nem tudok mondani, a star warssal is haladni kéne
ha majd a képeket átméretezed, akkor azt majd megköszönöm, akkor azt majd legalább nem kell megcsinálni
(egyébként ez az egyik leghosszabb kóddal rendelkező lockom, már most 1123 sor és még nincsen kész) -
Agyzuzo
addikt
Persze.
A launcherem ADW EX, azzal ugye bármilyen ikont le lehet cserélni (a dock barban is) + a dock bar skinjét is. Az ikonok MIRROR ill. DEVINE nevű ikonpakkból vannak, a neveket értelem szerűen hol csak átírtam, hol pedig töröltem.Az óra Sense Analog Clock Widget, a hangerős rész Volume Control +, a WiFi a kreatív "WiFi Manager" néven fut és Kostya Vasilyev követte el (csak mert több hasonló nevű is fut a marketen). A wifi-gps-stb kapcsolók pedig Wigetsoid-dal lettek odapakolva, akárcsak a battery.
A dock bar egy nagyon egyszerű kis fekete átlátszó kép, innen túrtam: KATT
Az app drawer ikonja pedig a REDUX ikonpakkból való. -
dzsonesz
tag
Első kőrben, ha nem tetted még meg, akkor a gmail fiókodba, a beállításoknál kiválsztod a magyar névnapok naptárat.
Amint ezzel megvagy bemész telefonba a szinkronizációs beállításokba, és beteszed a pipát a magyar névnapok naptárba.
Ha még ekkor se jelennek meg, akkor a pure calendarba kiválasztod ezt a naptárat is.
Ha ezeket a beállításokat megcsináltad, akkor ott kell,hogy legyenek a névnapok a naptáradba. -
winfier
senior tag
-
kiskaktusz
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest