- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zho-lee
addikt
válasz
qamu74 #17785 üzenetére
Akkor menj be a főmenü, alkalmazások, google play, állítsd le, és töröld az adatokat.
Tedd meg ugyanezt a google servicessel framework (ha jól emlékszem) is.
Restart..
És lőn csoda!De, volt egy ugyanilyen gond a héten, nem volt jó a wifi, azaz egy másik wifihez csatlakozva megszűnt ez a baj, de gondolom, ez nem ugyanaz a probléma, mint nálad.
-
zho-lee
addikt
válasz
qamu74 #17583 üzenetére
Hú, azzal aztán kisegítettek..
A flottám kellett hosszabbítani, de csak úgy lehetett, ha adnak mellé telcsit.
Átnéztem, mit érdemes, és kiválasztottam, amit ingyen adnak mellé, mert a többi, hogy is mondjam, nem költséghatékony
Oké minden, meghosszabbodik, az ingyen telcsinek édesanyám örül..
Minap, érdeklődtem, van-e valami jó készülékük eladó, és közölték, hogy 2 év készülékhűségem vanMajd elmondta a csajszi az üzletben, hogy a telefonban közölniük kellett volna a hűségidőt, amúgy meg nem is lettem volna köteles venni azt az ezer ft-os vackot, anélkül is meg tudtam volna személyesen nála..
Na, most akkor mi van..
Jól jártam én is, ennyi.. -
zho-lee
addikt
válasz
qamu74 #17461 üzenetére
Köszönöm!
Ahogyan látom, nem kell sok hozzá neked sem, hogy professzionálisra összehozd..
Bár kedvencem, de csak ritkán használom, ha elfogynak az ötleteim..
Mondd csak, ugye a tsf-ben lehet a rács méretét növelni?
Mert arra emlékszem, olyasmi, mint a next launcher, hogy ki lehet kapcsolni a rácsot, és oda dobod ahová akarod a widgetet/ikont.. -
válasz
qamu74 #17397 üzenetére
Jó ötlet. Elolvastam az adott desktop modding verseny kiírást, és a legelső feladat a zsűri kiválasztása lenne, mert az ő kezükben lesz a határok megszabása. Addig nem is nagyon lehet elkezdeni a logout cikket, amíg nincsenek együtt, és nincsenek meg a pontos szabályok, feltételek. Amondó vagyok, hogy kövessük a desktoposokat, szóval jelöljünk ki 5 személyt, akik a zsűri tagjai lennének, persze ha vállalják.
Ha lehet, akkor én máris javasolnék két személyt: Dottore és animoo. Esetleg ha ők máris igent mondanának, akkor javasolhatnának további zsűri tagnak. -
Tomacko
senior tag
válasz
qamu74 #17397 üzenetére
A mobil fotósok is most indítottak egy kis versenyt, immáron másodszor. Érdemes megnézni az utolsó hsz-k közt. a kiírást, szerintem ha rákeresel a fórumukon, hogy verseny akkor hamar rá lelsz. Én szerintem elegendő lenne ilyen formában is ahogy ők ki írták, bár ugye ha Kalandor barátunk meg mondta, akkor annak úgy kell lennie
mert a kisördög az mindig bennem van......a desktop-s verseny kiírásokat passzolom sose néztem őket szóval csak ötleteltem egy kicsit, hátha használható.
-
Dottore
addikt
válasz
qamu74 #17266 üzenetére
A zsűrizéssel lesznek gondok. Persze az a demokratikus ha mindenki szavaz, aztán aki a legtöbbet kapja az nyer. Így viszont biztos, hogy nem a legjobb fog, mert az embereknek nincs jó ízlése. Azt kellene, hogy van egy X tagból álló zsűri, aki a beérkezettekből kiválaszt pl. ötöt a nép pedig azokra szavaz.
-
zho-lee
addikt
-
errrtu
aktív tag
válasz
qamu74 #17187 üzenetére
Igen, látom a telepitettek között. Az utolsó telepített van legalul mint ahogy mondtad. Ezt követően "rábökök" de az ezt követő ablakban nagy fekete képernyő fogad rendesen ZW fejléccel. Más működő skineknél (mondjuk az ingyenes future) a kivalasztast követően válogathatok az összetevők közül.
Linkelni képet jelenleg nem tudok mert úton vagyok plusz mobilról de remélem így már érthető. -
faber24
őstag
válasz
qamu74 #17177 üzenetére
Juj...Black Tiger?
Black Panthers meg kemenyebb lenne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Hardcore café
- Apple MacBook
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- LEGO klub
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest