- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
|AP|
veterán
-
qamu74
őstag
-
qamu74
őstag
-
Dottore
addikt
válasz
pepe091 #18930 üzenetére
Igen. Ezt használom helyette.
-
-
r4z
nagyúr
válasz
pepe091 #18302 üzenetére
Megvan a megoldás. Minden egyes hónaphoz létre kell hoznod egy feltételes kiírást. Én a következőképpen tudtam létrehozni az előző naphoz tartózó hónap kiírását:
A legelejére még bekerült az, hogy $(#Dd#-1)>0?#DMMM#$, mert egyébként semmit nem írna ki, ha az adott napon nem elseje van, de nem akartam újra képet készíteni. Sortörés természetesen nem maradhat. Ezen a nyomon szerintem már el tudsz indulni.
-
r4z
nagyúr
válasz
pepe091 #18280 üzenetére
Betűvel sajnos egyszerűen sehogy, a W előtagú változók csak legfeljebb 9 nappal későbbi állapotot tudnak kiírni, a változást meg napokban kell megadni. És sajnos negatív számot sem lehet a W után írni, így a tegnapi adatokat se lehet vele kiíratni.
Az egyetlen megoldásnak az tűnik nekem, hogy a rétegek legalján létrehozol egy Series elemet, valamint sablonokat, amik kitakarják a nem kellő részeket. Elég spártai megoldás, de mást nem tudok én se mondani sajnos.
Vagy most látom, mit írtál, ezt kipróbálom én is
-
zho-lee
addikt
válasz
pepe091 #18269 üzenetére
Hú, igazad van, hogyan nem vettem észre..
Köszönöm!dokee78: meteostation -másold a templates könyvtárba.
szerk: mindjárt nézem a 2.3-as Novát, megtaláltam..
-
qamu74
őstag
válasz
pepe091 #18252 üzenetére
lehet,csak valamit be kell pipálni,de nem emlékszem,hogy mit.....
Na megtaláltam,Google a barátom.. -
-
-
lionshamlet
senior tag
válasz
pepe091 #17820 üzenetére
Pont a folyamatos frissítés miatt, -főleg az Xperiak hajlamosak túlzottan merülni, ha a szinkronizacio, rss be lészen kapcsolva.
Régen próbálgattam enis de folyamatosan a hálózaton csungott, persze erre van a manualis frissites de akkor meg mi értelme van? Akkor inkább felmegyek egy hirportalra, vagy bármi más oldalra és ugyanazt kapom
-
kakukkmarci
senior tag
válasz
pepe091 #17402 üzenetére
Nos, én úgy érzem, hogy tudok eléggé objektív lenni és többször bebizonyosodott már, hogy átlátom a trendeket.
Viszont sok időm ebben a témakörben nincs, hogy diktálhassak, ezért indulni sem fogok, viszont ha kell egy jó, elfogulatlan és befolyásolhatatlan () zsűritag, én jelentkezem. Komolyan.
De ha nem gondoljátok, hogy megfelelnék, semmi gond. -
-
fatal`
titán
válasz
pepe091 #16782 üzenetére
A yahoo hibája, itt ahol én lakom nem frissül, még a weben sem (weather.yahoo.com), délután 3-kor a reggel 8 órai időt mutatja.
Budapesten is előfordul. CM lockscreenen is szar a weather.
Mondjuk most lefrissült, de 2 órával ezelőtt 12 fokot írt, a weben is. Szóval igazából nem pontatlan, csak van, hogy nem frissül rendesen.
-
qamu74
őstag
válasz
pepe091 #16583 üzenetére
Köszi!
Zenelejátszót hogy lehet Zooperrel készíteni?(Media Utilities app kell, hogy lejátsza a zenét)
Mert azt is csak megvenni tudtam....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest