- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- iOS alkalmazások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomPack
őstag
válasz
Joker_5x #30012 üzenetére
Én megcsináltam amit szeretnél, a Gesture Control alkalmazással. Az alkalmazásban lévő leírás alapján kapcsoltam ki a navigációs gombokat, ADB-parancssorral. (Huawei-nél eltűntethető gyárilag, de húzásra előjön, ezt kellett kigyomlálni) Esetleg próbáld ki azt. Huawei Mate 10 Pro, nem kellett root.
Előtte Xiaomi Redmi 5 Plus-om volt, és nagyon hiányzott a gesztusvezérlés. Egy az egyben betudtam úgy konfigurálni, mint ahogyan megszoktam ott. -
TomPack
őstag
Most miért mondod ezt?
Nem lenne sokkal jobb egy olyan kezdőkép, ahonnan sokkal több napi szinten hasznos dolgot elérsz egy gombnyomásra, ha már okostelefont használsz, nem pedig barométert? Az időjárás nem hiszem hogy olyan fontos dolog, hogy real-time kelljen csekkolnia mindenkinek, aki nem az OMSZ-nál melózik. Egy elmulasztott naptárbejegyzés, vagy egy kövezzetek meg; facebook üzenet pl. miért nem lehet fontosabb egy mobileszközön?
Tényleg nem trollkodni áll szándékomban, nagyon szép HS-eket linkeltek be ide sokan, és ezek tudom rengeteg munkával járnak.
Csak tényleg az érdekel, és egy egészséges vitát szeretnék kezdeményezni, hogy ez miért kötelezően "alap"?! -
TomPack
őstag
válasz
Drughi #16718 üzenetére
Értem én, hogy fontos infó reggel fél nyolckor, de miért csúfítsa egész nap a kijelzőm? Sokkal hasznosabban kilehetne használni azt a pár négyzetcentimétert, aminek egész nap hasznát vehetné az ember. Az időjárás változása elférhetne a második kezdőképernyőn is, nem?!
Ne vegye senki személyeskedésnek, csak tényleg ötleteket próbálok gyűjteni ebben a topikban, és valamiért "kötelezőnek" látom a holdkeltét bámulni egész nap, amikor egy mobilra pl. egy újrahívás widget is hasznosabbnak bizonyulna. -
TomPack
őstag
Egyébként miért kötelező az időjárás jelentés egy telefon HS-ére?
Miért nem lehet inkább a duna vízállását bámulni Nagymarosnál, vagy a heti diesel árfolyamát? -
-
TomPack
őstag
Sziasztok!
Az értesítési sávot szeretném száműzni, de nem találok semmit ami helyettesíthetné a térerő és wifi kijelzést!
Létezik egyáltalán 4.3-ra ilyesmi?
Köszi! -
TomPack
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Milyen notebookot vegyek?
- Léghűtés topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest