- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
andyTM
őstag
válasz
dokee78 #19007 üzenetére
- pedig UCCW, az Elegante UCCW skin
-
-
tesoh
tag
-
-
dokee78
félisten
-
dokee78
félisten
válasz
dokee78 #18258 üzenetére
Kalap szar alkalmazás,vagy az én Xperiám nem szereti.
Feltettem újra a Softkeyzt,backuppal kezdtem.
Beállítottam egy gombsort,de nem tetszett,vissza akartam állítani a gyárit.
Újraindul,bootképernyő az örökkévalóságig.
Akku ki-be,bekapcs és voilá se értesítési sáv se szoft gombok.
Semmi nem segített,csak megint a Flashtool. -
zho-lee
addikt
válasz
dokee78 #18267 üzenetére
Sajnos a felső "időjárás állomás" valahonnan a g.playról van, de persze átdolgoztam.
Ezen kívül az alsó ikonok a szokásos Android taskbar, Alkalmazásfiók, és Power Toggles Mappa van, végre elhagytam pl a taskbar Win startmenü ikonját
Középen meg egy kétsoros widget, ami az ébresztést, és az elmulasztott cuccokat mutatja, sima szöveg.
Ja, persze zooper widgettel készült, azt elfelejtettem majdnem.
Megpróbálom dropboxolni őket -
zho-lee
addikt
válasz
dokee78 #18119 üzenetére
Ne má'... ilyet ne mondj
Olyasmi, mint az uccw, csak sokkal könnyebb használni..
Esetleg ha elolvasod qamu74 blogját, akkor kaphatsz ötleteket.
Keresek valami leírást, ha rájössz mit/hogyan, csak az ihletnek kell jönnie.qamu74
szerk: [link]
SZERK2: hirtelenjében
-
zho-lee
addikt
válasz
dokee78 #16293 üzenetére
Nekem meg fordítva van, ikon van, ötlet (inkább időm) nincs..
apex téma letölt/kicsomagol total commanderrel/drawable hdpi mappa.
Már törölni is kellett, megtelt a 32gb sd-mszerk: ezek az ikonok tetszenek?
Feldobom dropboxba, vagy ahová jó neked.
Vagy ezek az "aranyos" ikonok?
Hirtelen ezt a kettőt tudnám a hs-edhez ajánlani -
-
aizen92
addikt
-
faber24
őstag
válasz
dokee78 #14890 üzenetére
Ez igaz, csak widget lockert nem szeretem, neha elfelejti felulirni a gyari lock screent, es eddig azt sem talaltam meg, hogy huzason kivul hogy lehet wl eseten feloldani a lockscreent...de lehet csak en vagyok a bena, meg meg regrol van benem egy ellenszenv wl irant, regen sok memoriat evett...ja, es dash clock + gyari lock jobban bejon...
-
válasz
dokee78 #13100 üzenetére
Widget hozzáadásával hozzáadsz egy 1x1-es widget-et. A felugró résznél az első oldalon kilövöd a hátteret, majd az alsóval meg belövöd az árnyékot. Utána jobbra lapozol, beállítod a kellő orientációt, majd megint jobbra az elrendezés oldalon törlöd, ami ott van(pontokra katt, delete row), majd a plusz jellel hozzáadsz egy static text-et(misc oldalon van, jobbra lapozz itt is). Ha kész, akkor ráböksz a static textre, és ott be tudod írni a szöveget ami kell. Aztán ha jobbra lapozol megint, ott lesz a betű beállítások, majd még kettőt jobbra, ott meg megtalálod a művelet beállítása részt. Az elé pipa, majd az alattalévő sorra nyomsz, kitallózod ami kell.
Remélem érthető azért, mert mobilról pötyögtem be..
-
kiskaktusz
addikt
válasz
dokee78 #7383 üzenetére
Így van-így van, speaker szó. Én mindig fullHD wallokat pakolok a telefonra és azt vágom meg a dodol wallpaper appal. Eddig egy háttékép buzizott, azt le kellett vágnom a kijelző natív felbontására, de egyébként beváltak és szépen néztek ki a nagyfelbontású cuccok is a kijelzőmön.
Mindenkinek más. Te is váltogasd naponta a walljaid és hamar kitapasztalod, számodra mi a megfelelő és a kijelző felbontása és technológiája szerint mi az ideális választás..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest