Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
gabber01 #39462 üzenetére
Nálam egy 43C655 van, amit egy Tasmota-ra flash-elt GoSund EP2-vel néztem. Érdekes módon teljes kikapcsolás esetén 1W a mért fogyasztás, készenlétben stabil 0W. Ez mondjuk hihetetlen, de konzekvensen ezt az értéket méri. Természetesen kalibráltam az eszközt.
-
Exian
addikt
válasz
gabber01 #39462 üzenetére
Ok, holnap rányomom a fogyasztásmérőmet. Csak úgy a kíváncsiság kedvéért.
Amúgy ma újra kellett indítanom a TV-t. Most átmenetileg Wifin használom, amúgy utálom, minden eszközömet, amit csak lehet, kábellel kötök a routerhez, de kellett a TV-nek kihúzott kábel egy asztali géphez és még nem raktam switchet. Na mindegy, szóval ma teljesen újra kellett indítanom, mert leghülyült. Fel-le lépkedett wifin. Próbáltam telefonon indított hotspottal is, azzal is ugyanazt művelte. Egy újraindítás után lett jó. Szóval én sem szeretem, hogy kvázi állandóan fut a háttérben a rendszer valamennyire.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus A-DATA 750W
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Gombászkönyvek egyben
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest