Hirdetés
- iPhone topik
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple Watch
- Méretes kamerasziget a Motorola Edge 70 Ultrán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő: Ilyen kedvezmények járnak a Poco F8 sorozatra
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
Milyen szolgáltatóval? Nekem Digi/ONE hálózaton jó minden csatornán (55C6K). Bekapcsolás után kell neki 1-2 perc, mire lefrissül, de utána már jó. Optikán jön be egy routerbe, onnan megy koaxon tovább a TV-khez.
Én az LG HDD felvevős BluRay lejátszómmal szívok hasonlóan, ami a TV-hez van kötve. Azon sokszor vacakol a műsorújság, eleve egy óra fix elcsúszás van (német cucc, kintről volt hozva, szerintem eleve rosszul kezeli valamiért az itteni időt, hiába állítom be jól), de azt már megszoktam, ahhoz mérten állítom be a felvételeket. De néha össze vissza megy a műsorújság is és ilyenkor a felvételre időzített műsorokkal gond van. Én már gyanakodtam gyenge jelre is, bár a képpel sosincs gond.
-
ρσгτσ
addikt
Ez nem árkategória kérdése. Egyes gyártóknál, bizonyos régiókban már nincs erre lehetőség. Pl. az említett Samsung -nál sincs, de ott szerviz menüből bekapcsolható. LG -nél pedig az új modelleken is elérhető.
Engem ez a két funkció nem igazán érdekel, így nem jártam utána, de érdemes lenne körülnézni a neten, hogy van -e erre megoldás, mert úgy olvastam TCL -nél is van olyan régió, ahol elérhető.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kuponkunyeráló
- Milyen egeret válasszak?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kontaktlencse
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- LG 55" 4K UHD AI Smart tv GARANCIÁVAL
- Samsung UE50NU7022 125 cm / 50 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- Philips 20PF4110/01 LCD TV monitor 20"
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645, 100% Akksi
- Vadi új, 2 év garanciás, Sony PlayStation DualSense 5 kontroller
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Vhiktor