Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Karácsonyi telefonajánló 2025
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeland0806
aktív tag
válasz
matyi0323
üzenetére
Én a Netflixes filmeket általában kerülni szoktam, mert az elmúlt években eléggé gagyik voltak (sorozatokban azért még találok jókat). Úgyhogy nem tudom, hogy van e még értelmes film ezen kívül. Ezt a Frankensteint is csak azért néztem meg, mert egyrészt Del Toro rendezte, amire eleve felkaptam a fejem, másrészt a kritikák is jók voltak. Rottenen valami 86%on áll most pl.
Persze nem hibátlan, de engem végig lekötött, a látványra meg tényleg nem lehet panasz. Szerintem tökéletes választás, ha valaki meg akarná nézni mit tud a tévéje."Külön tudom állítani hogy 4k legyen?"
Nem. Ha a legnagyobb csomagra vagy előfizetve akkor tartalomtól függően 4K lesz a felbontás. Ezt nem lehet manuálisan megváltoztatni.
-
-
matyi0323
csendes tag
válasz
matyi0323
üzenetére
Mindent újraindítottam vagy kétszer, aramtalanitottam a beltérit, illetve a net modem/wifit is, így most működik.
Vissza raktam a régi 10 éves hdmi kábelt, ezzel megy, de gondolom ez nem befolyasol semmit.Brutál képe van, egy meccs nézés vagy netflix is nagy élmény így számomra.
Egy kérdés, 4 darab HDMI csatlakozó van a tvn, mindegy melyikbe rakom? Valamelyik 60hz, 144hz , illetve arc/earc. Én most az utobbiba csatlakoztattam, jelentsen az bármit is.
-
Exian
addikt
válasz
matyi0323
üzenetére
Nekem nagyon tetszik! Szuper minden. A Google TV rendszer is új volt nekem, sosem volt eddig ilyen TV-m. Pillanatok alatt belaktam, elég volt belépnem a google fiókomba és minden alkalmazásba már ment is simán a bejelentkezés automatikusan. Kényelmes és gyors volt így a beüzemelés.
Aztán szépen személyre szabtam az egész rendszert, elrendeztem az ikonokat, meg van egy eszköztár a gyakran használt beállításokhoz, az is nayon tetszik, oda szépen elhelyeztem a számomra szükséges dolgokat, amiket gyakran használok (elalvás időzítő, fényerő, képmód, stb).
A képminőség pazar, ettől sokkal rosszabb, egyszerűbb Samsungjaink voltak/vannak csak és persze kisebbek (43"-osak).
Engem amúgy a boltban az eladó srác egy Samsung Q7F-ről beszélt le, hogy inkább ezt vegyem, aztán megnéztem egymás mellett a kettőt és hát ja. Jobban tetszett a TCL-nek a képminősége, nembeszélve a képfrissítésről (a Samsung csak 50 Hz-et tud).
Ezelőtt csak okosórám volt TCL, azt is szerettem, de TV-ben eddig őszintén szólva még csak nem is hallottam róla, hogy van
Ahogy írtam, csak Samsungjaink voltak/vannak, viszont a boltban, amikor nézelődtem, az is eszembe jutott, hogy a családban 3 olyan eset is volt, amikor 2 év után, éppen a garancia lejárta után behaltak a TV-k. Kettőben kijelzőt kellett volna cserélni, a harmadikban meg komplett háttérvilágítást. -
Exian
addikt
válasz
matyi0323
üzenetére
Nemhiszem, nekem 55C6K TV-m van, ennek 95 cm-re vannak a lábai, így pusztán sejtés alapján azt mondom, hogy minimum ugyanekkora, vagy akár nagyobb távolságra vannak 65-ösön.
Én egy 120cm-es polcra raktam.
Esetleg ezt lapozd át, hátha találsz benne valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654, 100% Akksi
- Apple iPhone 14 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ahogy írtam, csak Samsungjaink voltak/vannak, viszont a boltban, amikor nézelődtem, az is eszembe jutott, hogy a családban 3 olyan eset is volt, amikor 2 év után, éppen a garancia lejárta után behaltak a TV-k. Kettőben kijelzőt kellett volna cserélni, a harmadikban meg komplett háttérvilágítást.
Vhiktor