Új hozzászólás Aktív témák
-
freeland0806
tag
-
freeland0806
tag
Többször is csinálja de itt van pár:
az 1. évad 9. rész 7:45-től 8:00ig érdemes nézni a kórházi ágyban amikor a nő beszél az arc mozgás ahogy beszél akad
Vagy 1. évad 7. rész 7:37-től 7:44ig a széken az ember ahogy elfordítja a fejét, szintén ez a rész 23:40-től 23:48ig Stallone amikor bólint.De ezek erősen spoileres részek szóval csak akkor nézd meg ha ez nem zavar
VRR szerintem játék függő nem mindig működik rosszul, a játék része a tévének nekem mégiscsak pozitív csalódás lett ahogy beállítottam 1-2 dolgot képbeállítások között.
-
freeland0806
tag
Igen és fix jeleneteknél. Tehát visszatekerek elindítom és ugyanúgy csinálja ugyanazoknál a jeleneteknél. Tulsa Kingben eddig az 1. évad során mindegyik részben volt egy jó adaggal. Pl ahogy elfordítja a fejét az ember látható, hogy akad pár mpig aztán hirtelen jó. Majd jön egy másik jelenet, mondjuk 5 perc múlva és ugyanez a helyzet. És ezek nem gyors jelenetek elég egy fej vagy kar mozdítás pl
-
Hiei555
aktív tag
A legnagyobb gond a VRR el h ebbe hiába van ha szar lesz tőle a kép
szóval nem is értem magamat miért hiszem azt h a csere darab jo lesz...
Azt tudom ha megjön lerakom mellé a visszahozott régi samsungot és ha bármi lesz ami azon sokkal jobb akkor a tcl-t tuti küldöm vissza mert nemigaz h egy 10+ évessel nincsen semmi gond ezzel meg majd szórakozni kell. -
L.L.
senior tag
-
freeland0806
tag
Uhh az kiment a fejemből. Öcsém mondta hogy mostmár kezdjem el a Stalkert merthogy milyen komoly lett. Aztán muszáj voltam beadni a derekam, csak ugye Series S az kőkemény 500 gb. a Stalker 148
Indiana szintén és még ott a COD is meg a többi cucc. De a Stalkerben is tapasztalható amit beszéltünk. Ez ilyen sajna. Maga a tv attól szuper szerintem a hibái ellenére is -
freeland0806
tag
Igen és valószínűleg jobb tévén ez jobban ki is jön. Én az ominózus 3 test probléma 8. részét néztem meg a kastélyra ahogy rá közelít a kamera (7 percnél azt hiszem) de nem vettem észre rendellenes dolgot. Annyi a problémám, hogy ha a helyi fényerő nincs legalább alacsony szinten akkor felhős a kép. Nem szabályozza rendesen. Ha meg felvan kapcsolva akkor veszem észre ezt a furcsa elmosódott effektet. De még tesztelem
-
nicu71
addikt
Szia,amikor kiengedik az SW-t,előfordul hogy terhelt a szerver es kiir ilyen hülyeséget hogy nincs hálózat,de elobb-utobb megjavul, és Ok,mint most is .
En ha kijön uj mar teszem is fel a Telegramról,bár nekem sosem akadt,ill nemigen veszem észre /nem érdekel,fogalmam sincs😀 ami zavart az a Mozi módrol-dinamikusra váltás DV -SDR esetén, és az még a 420asnál talán fennáll. -
zedok
őstag
Na kezdem összerakni szerintem a saját igényeimet is. Ami esetleg még hosszú távra is jó lehet.
Mindenképp szükségem van Google / Android TV-re. Plusz a display spec-en megnézve a C805-t nem tűnik rossznak. Plusz időközönként PS5 / Nintendo menne rajta. Amúgy meg YT / Streaming...Tv az nagyon ritkán. 400k HUF-ért a 75C805 jó ár?
-
zedok
őstag
Köszi a tippet. Viszont a Hisense 75u7nq hasonló tudásban és olcsóbb. Talán ami a TCL mellett szól az épp 5 éves gariztatás ha gond lenne vele.
Bár most épp olvasom közben, hogy a VRR-el 60 fix fps-n van probléma több modellnél is - gondolom szoftveres nyűg.Illetve az ADS Pro (75" Hisense esetén) míg a TCL-nél ez általában VA panelt jelent.
-
Hiei555
aktív tag
Rendben majd lehet teszek fel valami videót h egyértelműbb legyen a beállításokkal együtt, meg aki nagyon ráér/tényleg kíváncsi azzal akár discordon is egyeztethetünk h tényleg ugyan azok legyenek a körülmények. Mert amúgy lehet hogy a forbidden westbe pl soha az életbe nem láttam volna ha nemtudom pontosan mit keressek.Mindenesetre kösz mindenkinek aki megnézi.
-
Hiei555
aktív tag
Köszönom mindenkinek aki időt szán erre! Priviben egyeztethetünk is h hasonlóak legyenek a körülmények akinek szintén fontos ez+amúgy tényleg kíváncsi vagyok! Csekkoljátok le minél többen az a lényeg hogy durván 55-70 közt legyen az fps változzon de az Indiana jonesba nagyon látszódott ha lekorlátoztam akkor is. Én úgy néztem hogy a gamebar megvolt nyitva a tvn (három vízszintes vonalat hosszan nyomni a táviranyiton)és fent írja Fps-nek de amúgy az a Hz.Ps meg xboxon meg szabadjára kell engedni vrr el és úgy kell olyan helyet találni a játékban ahol leesik 55-70 közelébe és FOROGNI!
-
blakey
titán
iOS, tvOS esetében a rendszerhez igazodnak, az számomra rendben van, némileg egységes, de Android TV, webOS esetében mást követnek, pontosabban a saját megoldásaikat használják. A SjyShowtime kompatibilitási listáját nem értem, hogy mi alapján döntik el, de remélem, hogy fejlesztik, mert egyelőre sokat nem ér a 4K HDR.
-
freeland0806
tag
Ez nagy hiba egyébként. Főleg ennek tudatában, hogy idézem: "According to OMDIA's Global TV Sets Report 2023, TCL has maintained its second position in the global TV market for the second year in a row, with a total of 25.26 million units in TV shipment which represents a 12.9% market share."
Tehát egy ekkora márkát nem jó ötlet elhanyagolniuk, megérdemli azt a supportot mint egy LG vagy egy Samsung. Reméljük ez a közeljövőben változni fog jó irányba. Bár mondjuk az egyetlen streaming szolgáltatóról beszélek, amelyik 1 év alatt nem tudott megírni egy appot konzolokra. (szintén nagy piac pedig)
-
blakey
titán
-
freeland0806
tag
Hát igen a 3 munkanapos csere a legjobb, dehát ugye Telekom azt nem annyira ismeri. Ha nem járok a nyakukra tegnap (a 6. ügyintéző végül megrendelte nekem amikor már kezdtem nagyon ideges lenni) akkor még mindig nem tudtam volna megrendelni a C805öt. Úgy rémlik November 8-án vettem kézhez a C655öt, így visszagondolva baromi régen volt már és ha neadjisten ezzel is lesz valami, akkor elmondhatom, hogy legközelebb már csak jövőre lesz TV-m .
Nem nagyon érzem idén a szilveszterkor elfogyasztott lencse hatását, na de majd mostmár hátha! Remélem ez a második körös dolog nekem is bejön -
Hiei555
aktív tag
-
MEXX_85
tag
Akkor nézd ha a telefon natúrba éjszakai felvételt csinál... 🤣 🤣 🤣 🤣 Ezért szerkesztettem.. [kép]
De megszunt a hiba.. Dinamikus helyett vissza tettem a képet szabványos megjelenitésre [kép] és jó is lett.... Akkor ezért nem vettem észre másfél óráig az elején.. Mert akkor még minden gyári beállításon volt. -
freeland0806
tag
Nagyon köszi a választ és a segítséget. Annyit még kérdeznék, hogy ez az akadás ez miben merül ki amikor jelentkezik? Mondjuk adott egy pl 50 perces sorozat epizód, amiben tapasztalsz akadást. Abban az 50 percben nagyon sűrű akadásra kell számítani, vagy van benne mondjuk pár ilyen jelenet de amúgy többségében nem akad? (lehet kicsit hülyén fogalmaztam)
-
gab1ka
senior tag
Simán el tudom képzelni hogy ezek valamiféle beállításbeli anomáliák, illetve hogy valami ártalmatlan, vagy annak tűnő beállítások rossz együttállásából eredő bugok.
#33330 kenicsab
Így már világos. Nálam semmi baj a videóval sehol, nem villog nem csíkos, de a 25fps miatt én is darabosnak látom kicsit, de szerintem ez természetes.
-
freeland0806
tag
Hát persze ez a két márka van csak amelyik értelmes modellt kínál 280 alatt. Vagy lehet venni edge ledes Samut, ami tud kemény 60 hz-et és nulla HDR élményt, IPS edge ledes LG-t, vagy edge ledes nano cell LG-t, vagy nagyon alap ledes IPS Sonyt és ezeket sokszor drágábban is ráadásul. A Philips lehetne még alternatíva az ambi és a direct ledes VA miatt ha nem lenne atomsz@r minőségű a panel ebben a kategóriában (egyébként a tv részleg full kínai tulajdon, egy bizonyos TPVision csak a névért fizetnek jogdíjat, akkor inkább maradok az eredeti kínainál). Dehát az is csak alap led tv. Szóval jól látod, ez a két márka van amelyik közül érdemes választani ha nem akarsz vagy nem tudsz bankot robbantani.
-
rumkola
nagyúr
Ez Oled telón, TV-n és PC-n is ilyen, szar az anyag. Meg kell szokni, rengeteg ilyen van már. Van aki jobban észreveszi van aki kevésbé, van olyan megjelenítő ahol kevésbé látszódhat (nincs feltolva az élesítrés, más képmódban van stb.).
Nekem rengetegszer szemet szúr: 75C645, 55C735, Motorola RAZR 40. -
westcoastog
veterán
Ja hogy így. Telefon felerősíti. Nyilván ha nem tökéletesen szemben ülök a tévével feltűnőbb teljesen fekete képnél, de az én standardom szerint ez elnézhető.
Szabad szemmel is bőven kiszúrható azért.
#33251beyruth82
Hát ja, se pc-ről nézve, se a saját youtube appján. Sajnos 99% yt tartalmat fogyasztok csak.Lehet vehettem volna egy kategóriával fentebbről tévét..
A LG-m is vacak, az első tévémen beégtek a szövegek meg a statikus elemek, a garanciális csere tévé meg dirty screen effectes volt, de azt használtam 7 évig..Még ezt is kénytelen vagyok másfél évig használni, míg a részletfizetés le nem jár.
Ha csak nem jön egy csodafirmware ami javít a képfeldolgozáson. -
Till@
aktív tag
Vezércsel Ep. 5. 3:50-3:53 ( Az autó mozgása )
Vérapó 29:50-30:00 ( A Fák közötti mozgás )
A Hill Ház szelleme Ep.3. 0:20-0:30 ( Az ágy mozgása )
Univerzum, Évszakváltozás 07:10-07:15 ( A hold keringése ), 07:40-07:45 ( Több helyen )
A Megfigyelő Ep. 7. 3:58-4:01 ( Elmegy a nő a kamera előtt )
A 3-test-probléma 1.é./8. ep. 07:10-07:17 ( A drónos röptetésnél és amikor benyit a nő )
A teljesség igénye nélkül.Érdemes kipróbálni az összes DV-módban.
-
redXIII
senior tag
Nem irtam el. Van egy év garancia a samura is. Bár ahogy irtad akkor is 3 éves tv. 65 colos qn95a van most, a bloomingon kívül nincs vele problémám. Csak kellene még egy tv. Ami miatt nézegetem a 805-öt is, azért az tuti hogy új, hdr fényerőben nem tudom mekkora lenne a különbség. Ami miatt aggódom, meg gondolkodom a samun is, az a tcl sw. Annyi mindent olvastam itt a fórumon, a samu ilyen szempontból jobb, csöves a rendszer, de legalább nagyjából megbízható.
-
-
kris07
csendes tag
Jó, igazad van!
Akkor szerinted melyik a jobb megoldás? eARC ból HDMI->RCA, vagy Optikai Toslink->RCA adapter? Vagy esetleg Bluetooth-ból RCA? Láttam már olyat is, hogy kicsit késik a hang, ha egyszerre szól a tv-ből és az erősítőből.
És még az is érdekelne, hogy konkrétan a TCL c765 -nél be lehet-e állítani, hogy optikain, vagy HDMI-n küldje a hangot.
A képről, tv-ről egyéb tapasztalat? Köszi -
Pendrive-ot szoktam használni. Belépő, alap Samu okos tv-n visz mindent, kivéve ha olyan formátumban van rajta a film, zene,stb amit nem ismer fel a tv. Ha TCL-nél is csak ilyen"gondok" vannak az nem probléma vagy hiba. Ha viszont abszolút nem visz semmit vagy minden hibásan jelenik meg rajta, kép, hang késés, csúszás, stb-k vannak az elég gáz.
-
tipcsi72
csendes tag
Köszi. Azt nem mondom, hogy nincs rá pénz, vagy hitel, de olyat akarok venni ami tudja a plazma képét. Nyilván most váltok, ezért kérdeztelek titeket. A lényeg, 55" fér el abból a legjobbat szeretném. Nyilván nem adok milliókat, de 4-600 ezerig belefér. Hozzátéve, hogy csakis filmnézésre használnánk. Semmi játék. Esetleg így tudtok valamit ajánlani?
-
tipcsi72
csendes tag
Köszi. Gyorsba még csak annyit, hogy ez a típus jó lehet? Samsung QE50Q60DAUXXH QLED 4K UHD Smart TV szürke - Telekom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged