Új hozzászólás Aktív témák
-
Izland`
tag
válasz
rumkola #32927 üzenetére
Hajnali kettőre sikerült frissíteni, jövök a sörrel.
Nem tudom, hogy a 128 GB-s pendrive miatt, de exFat formátumban be sem töltötte a pendrivet, végső elkeseredettségemben NTFS-t is kipróbáltam, azzal rögtön elindult a telepítő.Egyébként tudja valaki, hogy mitől lehetett ez a bootloop? Mivel szeretném elkerülni. A gyors indítás be volt eddig kapcsolva, ezt kikapcsoltam, illetve annyi hiba volt még a tv-vel, hogy többször eldobta a wifit, egy nap többször is, ezt követően automatikusan nem tudott visszacsatlakozni. Azt hiszem, hogy mielőtt a bootloop probléma megjelent, akkor is a wifit dobta el a tv, ezért kapcsoltam ki. - Ezt most úgy küszöböltem ki, hogy etherneten keresztül csatlakozik a netre a tv, nem pedig wifin.
-
-
Izland`
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, hátha járt már valaki így. Órák óta keresem a megoldást, de eddig nem vált be semmi.
Probléma:
2 hónapja vásároltam egy TCL 55P655 TV-t, eddig nem volt vele gond, viszont most folyamatosan újraindul. Bejön a TCL felirat, majd a Google Tv felirat, majd fekete kép, és kezdődik újra. Hogyha kihúzom a konnektorból, és utána rögtön, vagy órák múlva bedugom, akkor mindenféle gombnyomás nélkül bekapcsol a tv magától, de csak újraindul folyamatosan.
Amiket eddig próbáltam:
- Hagytam órákig bekapcsolva, hogy újra és újra elinduljon, de nem lép tovább a Google Tv feliraton, csak újraindul.
- Kikapcsoltam 1-2 órára, de amint bedugom a konnektorba, rögtön gombnyomás nélkül bekapcsol, és újraindul
- Távirányítóra soha nem reagál
- Hogyha benyomva tartom a bekapcsológombot a tv-n, és úgy dugom be a tv-t a konnektorba, akkor a bekapcsológombnál található led állapotjelzőfény elkezd fehéren villogni, viszont 1 perc után így is bejön a TCL a felirat, majd a Google Tv felirat, és újraindul.
Milyen megoldás jöhet szóba? Van rá mód, hogy itthon megjavítsam, vagy mindenképpen kuka (garanciális ügyintézés)vár rám? Jól gondolom, hogy ez szoftveres hiba lesz, vagy simán lehet hardveres?
Soha nem volt tv-m, az elmúlt 15 évben elvoltam nélküle, most végül vettem, és erős 2 hónapot bírt ki. Nem tudom, hogy sírjak, vagy nevessek, de ha valaki tud segíteni, küldök futárral neki egy jóféle cseh sört.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- PlayStation 5
- Kerékpársportok
- Yettel topik
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest