- Android szakmai topik
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- iPhone topik
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
freeland0806 #33355 üzenetére
Én csak Netflix DV tartalomnál vettem észre akadást. De ott sem minden DV módban, nem minden filmnél/sorozatnál, és nem végig az egész film alatt. Többinél nem. Illetve nem nézek letöltött filmeket sem, így erről a részéről nem tudok nyilatkozni.
Xbox -ot szerintem csak hétvégén tudom megnézni. Sajnos elég kevés időm van az év végi hajrában... De szerintem ott nem lesz gond. Meg ott rá tudok majd nézni a Netflix -re is.
Mindig dobozra fektetve szerelem fel a talpakat. Előtte azért le szoktam törölni. Az alsó és a felső hungarocellt mindig visszateszem. A szélső hungarocell elemeket pedig kissé a befelé rakva helyezem el. Kb. így, ahogy a képen kicsit bénán jelöltem:
Így lesz normális tartása a doboznak. Kijelzővel lefelé rakom rá a TV -t.
Fordítva csak olyan TV -t lehet, aminek egyrészt nincs hangszóró a hátulján (pl. 805 is ilyen), illetve aminek az aljára mennek a talpak. Így ezt a TV -t hátlapra rakva nem lehet normálisan szerelni. Hátlapra rögzíted a talpat.
Szerintem elég könnyű TV, és könnyen fogható, egyensúlyozható 55 colon. Egy ember is meg tudja oldani az egész összeszerelést, de nyilván két ember biztosabban tudja fogni. Ha lehet, akkor hívj segítséget. Szerintem úgy lényegesen egyszerűbb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Wise (ex-TransferWise)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Windows 10
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3660
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AiOOO! HP EliteOne 800 G3 23.8" FHD Érintőkijelző i5-7500 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest