- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
zedok
őstag
Na kezdem összerakni szerintem a saját igényeimet is. Ami esetleg még hosszú távra is jó lehet.
Mindenképp szükségem van Google / Android TV-re. Plusz a display spec-en megnézve a C805-t nem tűnik rossznak. Plusz időközönként PS5 / Nintendo menne rajta. Amúgy meg YT / Streaming...Tv az nagyon ritkán. 400k HUF-ért a 75C805 jó ár?
-
zedok
őstag
Köszi a tippet. Viszont a Hisense 75u7nq hasonló tudásban és olcsóbb. Talán ami a TCL mellett szól az épp 5 éves gariztatás ha gond lenne vele.
Bár most épp olvasom közben, hogy a VRR-el 60 fix fps-n van probléma több modellnél is - gondolom szoftveres nyűg.Illetve az ADS Pro (75" Hisense esetén) míg a TCL-nél ez általában VA panelt jelent.
-
zedok
őstag
Mit gondoltok - TCL 75C655 Pro vagy Hisense 75U6NQ? Utóbbi mini ledes (240 zónával) előbbinek pedig nagyobb fényereje van. Erre a kettőre esett a választásom - árban nagyjából ugyanott vannak. Viszont tudásilag csak a zónák számát találtam kritikus különbségnek. Meg egyik VA paneles, másik ADS Pro. (tehát utóbbinál talán rosszabb a kontraszt - elvileg)
-
zedok
őstag
Köszönöm a tippet. Találtam is egy C655 Pro ajánlatot itt:
[link]Szerintem ez egész jó - ráadásul 0% thm-re.
65 vs 75 között vacilálok - 4-4.5 méterről tudjuk nézni a tv-t tudom nem ideális.
Ami még szóba jöhet, egy Hisense 65U6NQ árban. (a 75-ös azt hiszem 410 körül kezdődik)Ti mit gondoltak?
-
zedok
őstag
-
zedok
őstag
Sziasztok!
A TCL T8B verzió az milyen fajta LED technológiával rendelkezik? Mert látom a QLED-et de van ahol Edge Lit-nek írják. Illetve tartalmaz local dimming zónákat? Mert nem találtam infót erről.
A 144 Hz-es képfrissítés amúgy csak a játékoknál / konzoloknál hasznos gondolom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 18/256 GB Használt, szép állapotban 3 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest