Hirdetés
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
redXIII
üzenetére
Használt, több éves Samsung szemben egy új C805 -tel. Csak innen nézve is szerintem jobb választás a TCL. Főleg, ha olyan országban, illetve olyan kereskedőtől veszed, ami benne van az 5 év garanciális promóban.
Ezért kérdeztem feljebb, hogy pontosan hogyan vennéd őket. Plusz ott a 14 napos elállás is, ha úgy érzed nem jön be a TCL.
Egyébként a Tizen -t vagy a webOS -t én is jobban kedvelem a droidnál. Bár a Google TV felület már egy fokkal jobb, mint a korábbi. Szerintem érdemes egy próbát tenni a TCL -lel.
Szerk.:
Mellesleg az sem mindegy, hogy a Samsung -ban mennyi az üzemidő, és milyen fényerőn járatta az előző tulaj. Előbbit SmartThings -ből meg lehet nézni, csak valamilyen droidos készülék javasolt, mert iOS -en nem mindig mutatja jól...Persze én továbbra sem vennék használt Samsung -ot, de ezt a kört azért érdemes lefutni vele, ha nagyon érdekel az a TV.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sharp 55FN2EA UHD Android LED Smart Televízió, 139cm
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- SAMSUNG QE82Q800T 207CM 8K QLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE50LS03D FRAME) 127CM Q-LED SMART PRÉMIUM ART TV ! uj modell AKCIÓ
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ha mindkettőt viszed, 170ért tied! - Apple Thunderbolt Display
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor