- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Így néz ki az újratervezett S Pen
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Íme, a One UI 8.5 újításai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gab1ka
senior tag
válasz
bnorci71 #30079 üzenetére
Ilyen mélységekben nem értek a témához, nem akarok hülyeséget írni.
Én egyáltalán nem nézek tévéadást, csak F1-et, illetve az EB pár meccsét néztem, semmi kirívó probléma nem tűnt fel ezekkel, néha realtime online streamet nézve, néha másnap "leszedve" az adott közvetítést.
Az olimpiás videóba belepörgetve viszont teljesen egyértelműen látható hogy valami nem volt rendben, szóval én egészen biztosan nem az M4 Sport alapján dönteném el hogy egy tévé jó vagy rossz e, de ez csak az én véleményem.Amúgy sok TCL tulaj van itt, én másoktól ilyen villogós színezős bugokat nem láttam megemlíteni, persze valószínűleg nem mindenki csak olimpiát néz, mégis engem ez továbbra is arról győz meg, hogy nem a tévének van baja, hanem annak a csatornának.
(Ha minden mást rendben találsz, akkor nyugtasson meg a tudat, hogy az olimpiának nemsokára vége, a minden más pedig majd hibátlan lesz továbbra is
)
Új hozzászólás Aktív témák
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED monitor topic
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Energiaital topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Szólánc.
- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- További aktív témák...
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3462 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest