Hirdetés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Google Pixel topik
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mobil flották
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pendragon911
aktív tag
válasz
showtekk
üzenetére
Hasonló cipőben voltam/vagyok én is, egyébként ugyanezzel a típussal
. Nekem volt lehetőségem a Telekom-nál megvenni a TV-t, amit majd költözés után fogunk használni, ami szintén hónapok kérdése volt a vásárlás időpontjában. Mivel egyből nem tudjuk használni, miután megérkezett, 3 napon belül ki kellett csomagolni és beüzemelni, hogy ellenőrizzük, működik-es, Illetve nem sérült-e. Ez megtörtént és úgy tűnik, hogy oké minden, bár hosszabb ideig nem tudtam tesztelni, tehát a feljebb említett, elvileg FW által előforduló hibák, jelenségeket nem tudtam megfigyelni, mármint hogy jelen vannak-e, de majd annak is eljön az ideje. Röviden a lényeg, ha mégis úgy döntesz, hogy most megveszed, akkor számolj azzal, hogy legyen helyed, lehetőséged kipróbálni, mielőtt a fal mellé állítod pihentetni a dobozban a beüzemelésig. Bár feltételezem, hogy erre te is gondoltál, minden esetre csak jó tanácsként írtam 
Új hozzászólás Aktív témák
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- World of Tanks - MMO
- Elektromos autók - motorok
- Gumi és felni topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- DJI topic
- CPU léghűtés kibeszélő
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óra topik
- További aktív témák...
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
(az alig 3 hét..)
. Nekem volt lehetőségem a Telekom-nál megvenni a TV-t, amit majd költözés után fogunk használni, ami szintén hónapok kérdése volt a vásárlás időpontjában. Mivel egyből nem tudjuk használni, miután megérkezett, 3 napon belül ki kellett csomagolni és beüzemelni, hogy ellenőrizzük, működik-es, Illetve nem sérült-e. Ez megtörtént és úgy tűnik, hogy oké minden, bár hosszabb ideig nem tudtam tesztelni, tehát a feljebb említett, elvileg FW által előforduló hibák, jelenségeket nem tudtam megfigyelni, mármint hogy jelen vannak-e, de majd annak is eljön az ideje. Röviden a lényeg, ha mégis úgy döntesz, hogy most megveszed, akkor számolj azzal, hogy legyen helyed, lehetőséged kipróbálni, mielőtt a fal mellé állítod pihentetni a dobozban a beüzemelésig. Bár feltételezem, hogy erre te is gondoltál, minden esetre csak jó tanácsként írtam 
Vhiktor