Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• showtekk

csendes tag

válasz AxBattler #30014 üzenetére

Először 55ös Tv-t akartam, csak aztán ahogy mondod élőben Euronicsben lattam kiallitva oket aztan megdobbentett h ekkora kulonbseg van meretben az 55 es 65 között és inkább utobbi vonz. Köszi a tippeket meg az összehasonlitó oldalt! Ez alapjan a TCL 65C805 felé húzok szerintem az lesz méret/tudás alapjan igy 300ért a legjobb választás. Azt néztem, hogy elvileg év végéig él ez a promoció, hogy 5év garancia van a TV-re. Szeptemberben fogok költözni akkor lesz esedékes a TV vásárlás is, nem tudom, hogy addig várhatok e vele vagy inkább vegyem meg most? Kell tartani attól, hogy lemaradok róla?

Illetve másik kérdés, bár lehet ez nem ebbe a topicba való, kb 15-20méteres HDMI kábellel kell majd összekössem a PC-t a TV-vel (másik szoba) erre tud valaki esetleg ajánlani megoldást, vagy egyáltalán lehetséges a 120/144hz 4k- ilyen távolból? Néztem pár ajánlást ilyen 20-40k között, nem kevés összeg egy kábelért de ha tuti jó akkor nem probléma, kérdés, hogy egyáltalán megoldható e vele stabilan?

Új hozzászólás Aktív témák