- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorci71
addikt
válasz
al_age #29584 üzenetére
én Fizz-ről vettem ami MarketWorld-ről jön ott sincs ez a promó.
Jövő héten kiderül ha megjön akkor regisztrálom a 75C845-t#29624 RobexX10
hát én is várom már, nem vagyok vájt szemű. az oled előtt egy 40" C sorozatos Samu volt 12évig imádtam a képét azt hittem nincs feljebb, aztán amikor az oled szervizbe volt akkor jöttem rá mennyivel fakóbb a szín. Feketére annyira nem vagyok háklis bár tény tetszik, hogy fekete képnél a tv-t se látja az ember az olednél.
Na ezekért majd a +20" kárpótol.
Vhiktor is megmondta a tesztbe ha oledre nincs pénz ez az alternatívaés a versenytársak árait elnézve azért valljuk be szemmel látható összeg a különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Eredeti játékok OFF topik
- Videós, mozgóképes topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Milyen egeret válasszak?
- Trollok komolyan
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest