- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- iPhone topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 
			  Mobilarena TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Vhiktor Topikgazda válasz  gab1ka

üzenetére gab1ka

üzenetéreNincs kedvem most végignézni megint a videót hogy hol hangzik el benne, de én úgy emlékszem benne van vagy ha nem ebben akkor azokon a linkeken amit korábban linkeltél (szerk: nem Te linkelted hanem valaki más, talán displayninja vagy tftcentral cikk volt). Hova tovább én sem tapsztaltam eddig, pedig jó pár tv megfordult nálam. Még szép, hogy tudom mi az a VRR, többek között 6 évet dolgoztam játékfejlesztésben is. Attól hogy ingadozik az fps az még önmagában nem indokolja ezt a jelenséget. Ezért ez lehet render hiba is, ha render hiba akkor minden tv-nél látszódnia kell (ha csak adott játéknál jelentkezik akkor megintcsak lehet render hiba), esetleg lehet a panelek közötti szórás is (ez egészen jó magyarázat arra, hogy ugyanazon modellek közül miért nincs mindegyiknél jelen). Illetve még az is lehet, hogy néhány tv kikapcsolhatatlan interpolációt használ és ez okozza a problémat. Valamint gamma oivershoot is lehet, de akkor ez nem csak VRR esetében kellene hogy jelentkezzen, hacsak ott nem viselkedik máshogy a panel. A lényeg, hogy amik eddig nálam voltak teszt tv-k azokon ezt nem láttam, pedig mindegyiket megnézem ugyanezzel a jelenettel. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Rap, Hip-hop 90'
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- További aktív témák...
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- SAMSUNG (QE75LS03FW) 190CM NEO QLED FRAME SMART UJ MODELL! AKCIŐ
- SAMSUNG (QE65LS03B) 165CM Q-LED FRAME PRÉMIUM MODELL! AKCIÓ!
- Samsung QE50Q80D 50" QLED 4K Dolby Atmos Smart TV / AirSlim dizájn
- SAMSUNG (QE50LS03D FRAME) 127CM Q-LED SMART PRÉMIUM ART TV ! uj modell AKCIÓ
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor
 Vhiktor