- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz
lajosx
üzenetére
Ez tök érdekes. Az alatta lévő kategóriás c745 nagyon jó tükröződésgátló bevonattal van ellátva! Alig tükröződik! A drágább vagy inkább magasabb kategóriában lévő c805 meg tükröződik?
A v098 firmware témához. C745-ön sokkal jobb fekete és kontraszt mint V028 esetében ( én már régebben frissítettem img -vel). lejátszás esetén van néha néha akadás ami V028 -al nem volt! Nem sűrűn de néha látom egy film alatt például. A mozgásjavítás ahogy írták előttem szappanoperássabb lett! Lejebb kell húzni mert zavaró. Ez főleg 4k hdr és dv anyagoknál jön ki nagyon.
A kép összességében szebb / jobb / kontrasztosabb és jobb feketét ad mint V028 de ez az én véleményem! Nem biztos hogy mindenki így látja. Engem V028 -on nagyon zavart a gyenge kontraszt és hdr és főleg dv esetén nagyon gyenge fekete! Ez nagyon sokat javult c745-ön.
Nekem összességében még mindig a v1 v999 firmware képe tetszett a legjobban! Ott nem emlékszem ilyen nagyon szappanoperás hatásra sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Formula-1
- Lexus, Toyota topik
- Gitáros topic
- Bittorrent topik
- Hardverkiállítás a hónap vége felé közeledve
- Elektromos autók - motorok
- VoIP telefonálás
- További aktív témák...
- Xbox Elite Series 2 Kontroller // Számla + garancia //
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor