Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Apple Watch
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rival
aktív tag
válasz
üzenetére
Tudomásom szerint a GPS-t nem kell kapcsolgatni, mert egyébként is csak akkor kapcsol be, ha épp használva van (status baron villog a GPS ikon). Szerintem ezt kapcsolgatni felesleges, semmi fogyasztásbeli különbség nincs a ki- és bekapcsolt állapot között. Ez viszont tapasztalat.
Én Bluetooth-os GPS vevőt használok. Autós módban (tehát amikor nincs wifi kapcsolat és bedugom a töltőt) feldob egy gombot (scene), hogy kell-e BT-os GPS vevő. Ha megnyomom, akkor elindítja a hozzá tartozó appot, ha nem, akkor 15 másodperc múlva minden megy tovább, csak épp a belső GPS vevővel.
-
atillaahun
veterán
válasz
üzenetére
Autós töltőt nem tudja megkülönböztetni a nem autóstól szerintem, így hogy elkerüld az autón kívüli GPS-ezést, érdemes még betenni egy - ha álló, vagy ha oldalsó állapotban van a telefon - feltételt. A képernyő ki/be 2G/3G könnyen megoldható, bár én nem vagyok róla meggyőződva, hogy van annyi különbség a két hálózat között fogyasztásban, hogy érdemes legyen váltogatni. Esetleg akkor ha már próbálod nagyon finomhangolni a fogyasztást - az utolsó cseppet töltöttséget is kipréselni az akksiból, és egyébként abszolút stabil a rendszer, de általában annyi más dolog van ami sokkal jobban fogyaszt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest