Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Debilon
addikt
válasz
atillaahun
üzenetére
köszi, ki fogom próbálni

a "térkép"-nél mindegy mivel navigálok? a sygic-et szoktam használni vagy a waze-t
-
Debilon
addikt
üdv!
megkérdeztem az android app-os topikban is, de itt is megteszem, hátha a tasker-nek van erre valami megoldása:
mostanában sokat kell autóban ülnöm navigációval ami a telefonról megy. közben a BT kihangosító is üzemel.
létezik valami app, vagy megoldás arra, hogyha bejövő hívásom van, akkor a navi app maradjon az előtérben és ne vegye el a bejövő hívás a kijelzőt? -
Debilon
addikt
válasz
atillaahun
üzenetére
Köszi! Közben rájöttem, hogy hosszan kell nyomnom a feltételeknél és akkor tudom hozzáadni a napokat, hogy mikor legyen aktív a task :-) most már tiszta és működni fog remélem. Majd a következő héten kiderül
-
Debilon
addikt
üdv!
szeretnék egy olyan profilt csinálni, hogy hétfőtől péntekig 07:30 és 16:00 között lenémítsa a telefont a Tasker.
odáig meg is van, hogy az időpont szerint kapcsolgasson, viszont a napokhoz kötődő részt nem tudom megoldani.hogy tudnám ezt megoldani?
-
Debilon
addikt
válasz
Davebowman
üzenetére
tolvajkergetok.hu
-
Debilon
addikt
üdv! ma megvettem a progit, nézegetem, de nem nagyon vagyok még képben sajnos

olyasmit kellene megoldani, hogy mondjuk este 10-től reggel 6-ig ne legyen semmilyen szinkronizálás (akár net off-al is), viszont a repülő mód nem megfelelő, mert ha hívnak akkor elérhetőnek kell lennem
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- RAM topik
- Renault, Dacia topik
- Gyúrósok ide!
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Battlefield 6
- PlayStation 5
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Grand Prix - Új névvel térnek vissza egy legendás sorozat klasszikus epizódjai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- Dell Latitude 5430 - i5-1245U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi