- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
LordRajZoL
aktív tag
Még egy kis adatmentés
Amit lehet Evernote-ba tartok. igaz csak 4 karakteres a jelszo de több mint a semmiMost néztem viszont ezt a progit
Elvileg kezeli Truecryptet is
https://play.google.com/store/apps/details?id=csh.cryptonite&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNzaC5jcnlwdG9uaXRlIl0. -
szabof1
őstag
Teljesen egyetértek a kreativitás érveddel kapcsolatban.
De a Tasker megoldásod hátulütője, hogy több komponensre (Tasker, SL4A, Py4A) épül és ha ellopják a telefont, akkor könnyen kiszúrható és kiiktatható, míg a kolléga által linkelt app képes észrevétlenül beülni a rom "gyári" programjai közé. -
ERPY
őstag
Ugyan amit most írok nincs köze a taskerhez, de mindezt pöpecül tudja a cerberus app. Fizetős, de a múltkor ingyenesen lehetett reget szerezni. Távolról, webes felületről és sms-el is lehet a telót parancsokkal irányítani. Nézz utánna, romba tehető, szal csak egy új rom feltételével lehet kinyírni.
-
rum-cajsz
őstag
Elég egzaktul meg lehet mérni a fogyasztást ezzel: Battery Monitor Widget
-
törölt tag
Nem értem, mire gondolsz. Hogyhogy magától bekapcsol? Ilyet eddig nem láttam. 2.3-tól gyárilag csak felhasználó, vagy rendszeralkalmazás tudja kapcsolni a gps-t. Az Elixír is csak úgy, hogy ,egy pluginját rendszeralkalmazássá tesszük. A Tasker képes GPS-t íly módon kapcsolni? Bluetooth-hoz kötés lehet, csak nálam nincs bt. Kapcsolgatni meg azért kell, mert van egy alkalmazás, ami gps jelből loggolja az autóval végzett munkatevékenységet. Ha kiszállok az autóból, ki kell kapcsolni a gps-t, különben azt "hiszi", hogy vezetek. A kilövés nem jó, mert a vezetésen kívüli tevékenység idejét is loggolnia kell.
-
szabof1
őstag
Köszönöm az infót!
És hogyan lehet ezzel az AutoRemote programmal megoldani a bejövő SMS e-mailben való továbbítását? Nézegettem a leírását (a Marketen és a fejlesztő honlapján), de sehol sem láttam leírva az én problémám megoldását.Az én általam használt Python alapú megoldás megfeküdt az eredeti scripttel, mert az ékezetes betűket nem szerette, de pár nap alatt sikerült megtalálnom a megoldást és már működik. Ha valakit érdekel, akkor közzé teszem a friss scriptet.
Más:
Amúgy nem veszek észre semmilyen erőforrás hiányt mióta telepítettem az SL4A (Android Scripting) környezetet és rá a Pythont - mondjuk a Defym azért nincs rosszul eleresztve belső memóriával, legalábbis nálam nem okoz a SL4A - Python páros semmilyen problémát.
Ami még jó ebben a megoldásban, hogy gyakorlatilag csak a fantáziánk korlátozza be a lehetőségeinket.
Idő híján még csak a 175-ös hsz-ig jutottam a fórum olvasásban és keresem azokat a problémákat, amelyekre a Python scriptek megoldást adhatnak.
Eddig egy esélyes van: lehetne írni egy olyan Python scriptet, amely bemenő paraméternek tetszőleges számú Tasker változót kapna és egy logikai kifejezést (a bemenő változókat felhasználva, szintén egy Tasker változóban) és visszaadná a kifejezés értékét egy másik Tasker változóba. Ezzel komplex ÉS-VAGY feltételeket is meg lehetne csinálni.
Bármilyen ötletet szívesen látok és ráérő időmben megpróbálom megcsinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged