Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNgaroczel
tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Köszönöm a segítséget! A Wifit akkor hagyom a francba
Viszont az iskolás lenémítós profilt be szeretném álltani! Meg lehet valahogy úgy oldani, hogy 7-től óránként ellenőrizze le hogy az iskolában vagy-e, és ha mondjuk 9-ig azt kapja hogy nem, akkor kapcsolja ki az ellenőrzést, ha viszont azt adja hogy az iskolában vagyok akkor ellenőrizze tovább óránként egészen addig amég iskolán kívül nem vagyok (tehát elindultam haza)? 
-
HUNgaroczel
tag
Sziasztok!
Új vagyok a Tasker világában és a segítségetek szeretném kérni. Már beállítottam hogy, ha hazaérek és rácsatlakozik az itthoni wifire, akkor kiveszi a pattern lockot és lekapcsolja a mobilnetet. Most azt szeretném a lehető legoptimálisabban megoldani, hogyha elmegyek itthonról kapcsolja le a wifit, ha meg hazaérek akkor kapcsolja fel. Megoldható valahogy? Próbáltam úgy hogy a helyet elmentem és GPS alapján, de az félek hogy sokat fogyaszt, mert 2 percenként felvillan a helykereső ikonja. Kisvárosban élek, tehát a cella információk nem sokat segítenek.
Másik, azt is meg lehet valahogy oldani hogy amikor beérek az iskolában automatikusan lehalkítsa magát?
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- Samsung S24D330 FullHD monitor, számlával!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Viszont az iskolás lenémítós profilt be szeretném álltani! Meg lehet valahogy úgy oldani, hogy 7-től óránként ellenőrizze le hogy az iskolában vagy-e, és ha mondjuk 9-ig azt kapja hogy nem, akkor kapcsolja ki az ellenőrzést, ha viszont azt adja hogy az iskolában vagyok akkor ellenőrizze tovább óránként egészen addig amég iskolán kívül nem vagyok (tehát elindultam haza)?